Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vince_Simpson

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 37
16
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 31.12.13 - 15:18 »
Hyvää uutta vuotta!

Käykää antamassa ääni Sorgin uuden vuoden toivotukselle - 9GAG

Hieno ja nerokas uuden vuoden toivotus, oikein ilo silmilleni. Harvoin näkee noin hyvää ja oivaltavaa toivotusta.

17
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 24.12.13 - 12:01 »
Ok, lisää ajatelmiani suosikeistani.

Noh, Homer on palannut takaisin listalleni ja on nykyään se kuuluisa numero kolme. Homerissa kiehtoo nimenomaan se, että hänellä on aikomus tehdä parhaansa elättääkseen perheensä ja itsensä, mutta ottaakin työn yllättäen kevyesti. Siitä saa mitä mainoimpia ideoita ydinvoimalan työntekijän arkielämän käsittelemiseen. Homer on kuitenkin parhaimmillaan, kun hän ensin on tehnyt jotakin hölmöä ja sitten yrittää selviytyä siitä. Ja parhaita tilanteita mielestäni ovat sellaiset, missä Homer tarvitsee Lionel Hutzin palveluksia (harmi vaan, ettei niitä nykyjaksoissa nähdä).

Clandy Wiggum on aina se sama hauska ja mielenkiintoinen hahmo, joka johtaa Springfiledin korroutoitunutta poliisivoimaa. Hänen tekemisilleen ja sanomisilleen ei voi olla nauramatta. Ja hänen ratkaisunsakin vaikeissa tilanteissa ovat vähintäänkin koomisia, ja joskus jopa yllättäviäkin.

Mr. Buns kiinnostanut aina vain enemmän ja enemmän. Todella mainio hahmo, jolla kuvaillaan minkälainen joku pomotyyppi voi pahimmillaan olla, ja joka toisinaan on yllättävänkin sympaattinen. Suuri parhaista jaksoista (lue: suosikkijaksoistani) liittyy tähän nerokkaasti ja nerokkaaseen heppuun.

Dr. Nick saa aina hymyn huullilleen tehdessään jotain väärin leikkaustoimeenpiteissä ja antaessaan huonoja neuvoja. Ja se hänen tervehdyksensä "Hi, everybody on!" syöpynyt mieleeni.

18
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 15.12.13 - 20:53 »
Olen kyllästynyt Bartiin...

Joten listayökkseksi on kavunnut Lionel Hutz, tuo huippuhauska ja kyseenalainen asianajaja. Hänen ansiostaan tarkasteltiin niin herkullisesti amerikkalaisia asianajajia, jotka käyttävät vääränlaisia menetelmiä. Hahmossa naurattaa myös ne hänen lukuisat ajantappotavat, joita hän käyttää odotellessaan kohdalleen osuvaa ja ratkottavaa lakiasiaa.

Mrs. K eli Bartin opettaja on jo pitkään kuulunut suosikkeihini. Hän on minusta joksenkin sympaattinen. Ja pystyn kyllä ymmärtämään, minkälaista on kun ei löydä millään sopivaa kumppania itselleen. Tykkään myös hänen naurustaan, joka erottuu joukosta ja joka on niin sointuisa. Hänen ansiostaan voi tarkastella, mitä kaikkia menetelmiä opettajat käyttävät oppilaittensa pään menoksi.

Siinä nyt pari pohdintoa. Kirjoitan myöhemmin ehkä lisää suosikkihahmoistani.

19
miksi vielä katsotte Simpsoneita jos ette pidä niistä?

Korostanpa tässä yhtä asiaa: pidän Simpsoneista! Ja miksikö?

- Maailmankaikkeuden paras sarja, eli tällä hetkellä ihan ykkössuosikki.
- Upeat ja sympaattiset hahmot, jopa sivuhahmot.
- Vitsit paikoitellen todella hyviä, jopa uudemmissakin jaksoissa (vaikkakin harvemmin)
- Yhteiskunnallinen satiiri. Cool!

Itse asiassa tässä on joinakin iltoina tullut katsottua sarjan kymppikautta TV:stä, ja pidän niistäkin jaksoista aika paljon.

Mutta tässä vaiheessa iskee eetteriin karu tosiasia: satunpahan olemaan realisti.

Niin, että menikö nyt jakeluun? Toivottavasti.

PS: Tämän paremmin en osaa asiaani selittää.

20
Hahmot / Vs: Kuolleet hahmot (juonipaljastuksia!)
« : 03.11.13 - 01:09 »
Olenko ainoa henkilö jota suomeksi sanottuna ketuttaa tän asian spekulointi niin perkuleesti (niin mediassa kuin muuallakin)?

Et oo aino, ottaa tää tuo spekuloiminen minuakin päähän. Mulla on muutakin ajateltavaa (+ muutakin elämää) Simpsoneiden ja netin lisäksi. Ja siinä mielessä tuo tuntuu turhalta, koska se oma tai jonkun muun henkilön spkekulointi saattaa olla väärä. Tuollainen näyttää enimmäkseen siltä, että fanit ja muutkin katsojat pelkäävät sitä, että oma suosikkihahmo saattaa kuolla. Menee mielestäni liiallisuuteen.

Ja so what, jos suututin jonkun ns. super-fanin.

21
Oma suosikki taitaa olla kulta-ajoilta oleva Monthy Python - viittaus.. (Simpsonit istuvat sohvalle ja ihmisen jalka astuu heidän päälleen)

Sekin on hyvä viittaus, yksi parhaista mielestäni.
Itse asiassa tarkoitin tuolla edellisellä kommentillani, että nyt kahden kuukauden aikan ei ole muuta hyvää viittausta tullut vastaan kuin se Dr. Strangelove, telkkarista meinaan.

Mutta mikä huvittavinta, en edes pysty laskemaan kuinka, kuinka monta mieleistäni sohvakohtausta Simpsoneilla on. :D Niitä vähän liikaakin.

22
Yksi mikä viime aikoina on ollut mieleeni, on se missä Simpsonit istuvat sohvalla ja se tippuu lattian läpi. Perhe S (siis Simpsonit) matkii erästä elokuvan Dr. Strangelove kohtausta, missä oli samanlainen asetelma kuin tässäkin. Tykkään aina elokuvaviittauksista, mikälli itse elokuvatkin ovat mieleeni.

Muita mieleenpainuvia sohvakohtauksia ei ole tullut vastaan.

23
Tuo oli kyllä yhtäkkinen ja surullinen uutinen.

Jep, tämä tuli ihan pusikosta ja on niin surullinen uutinen, etten tiedä mitä sanoisi. Ennen kaikkea hän oli pitkään ja loppuun asti lempiääninäyttelijöitäni. Se Ednan naurukin, jonka hän loi, on hieno ja omalaatuinen. Mutta toivon, etteivät tekijät jatkaisi Ednan tarinaa toisella ääninäyttelijällä. Silloin vasta suututtaa. :/

Mutta lepää rauhassa Marcia Wallace.

24
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Linkkejä
« : 26.10.13 - 12:24 »
Omistatko Garminin navigointilaitteen?

Tätä kautta saat navigointilaitteeseesi Homerin ja Margen äänet

(reps) Homerin ja Margen äänet... Mä ottaisin Homerin äänen, Margen vastaava ärsyttää joka ikisessä jaksossa sekä muissakin yhteyksissä.

25
Oheistuotteet / Vs: Duff-olut
« : 25.10.13 - 14:54 »
Eikös Duff-olut kielletty Suomessa sen takia, että se herättää kiinnostusta alaikäisissä?

Jep, noin se minustakin meni. Harmillinen juttu.

Viivi ja Wagner -olut :D Siinäkin yhdistyy kaksi asiaa, joista en osaa pitää, tuo sarjakuva sekä siiderit. Mutta riittää, että joku muu osaa pitää siitä (kuinka monta niitä edes on?).

26
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Blogit ja kolumnit
« : 23.10.13 - 19:18 »
Löysin sattumalta Simpsonit-ohjaaja Lance Kramerin blogin, jossa hän esittelee tekemiään pienoisveistoksia. Hienon Burnsinkin on veistänyt.

Paras on toi kolmanneks viimenen kuva missä näyttää ihan eri ilmettä vetävän :D Ei mutta hauska veistos, koirakin näyttää diggaavan

Totta, upea veistos. Todella taitava on tuo Kramer. Mistähän materiaalista hän tuon teki?

Osaispa itsekin veistää jotain ja vielä noin tarkasti kuin tuo kaveri.

27
Oheistuotteet / Vs: Duff-olut
« : 23.10.13 - 19:10 »
Muuta en viitsi sanoa kuin, että ottaa päähän, että Duff kiellettiin, mutta sitten tuodaan markkinoille joku ******** Nykäs-lonkero. Mä kun kun en muutenkaan pidä lonkeroista, varsinkaan tuollaisista rahastussiidereistä. Mutta toisaalta eipä ole pakkokaan juoda tuota.

Duff kiinnosti jo siinäkin mielessä enemmän, että se oli olutta. Kyllä olut jonkun siiderin voittaa. 8)

28
Entäpä Charlie Chaplinin elokuvassa Nykyaika, jossa työnjohtaja puhui työntekijälleen videopuhelun avulla. Vaikka sellainen ei ollut missään muodossa mahdollista vuonna 1936.

Tosiaan, aika erikoinen juttu se videopuhelu tuon ajan elokuvassa. Veikkaan silti, että se on jonkun neropatin kyhäämä studiorekvisiitta, ja että Chaplin oli jonkin sortin nero. :D Mutta arvelenpa, että tajusit tämän jo. Jep, tällaisia on hauska pohtia, etenkin jos on filmifriikki.

29
http://www.buzzfeed.com/jenlewis/21-times-the-simpsons-bizarrely-predicted-the-future?sub=2673043_1809821
Tuossa on listattuna monia tapauksia, joissa Simpsoneissa tapahtunut on käynyt toteen oikeassa maailmassa, ainakin melkein.

Jännä lista, suurin osa tapauksista oli minulle tuntemattomia.

Hieno lista, täytyy sanoa. Mutta tuo kohta 21 (Homer ja Miley Curys) vähän hämmensi. Ihmeen helposti jotkut osaavat tuollaisetkin asiat yhdistää toisiinsa. Eiväthän ne edes liity mitenkään toisiinsa. Kohdasta 19 taas voisi päätellä, että Simpsonit olivat vuonna 1995 aikaansa edellä. Mutta tämäkin oli jälleen kerran vain minun arvailuani.

30
Jaksoarvostelu: 9x24 - Missä Lisa?

Ensin kuvaan tulivat Bart ja Milhouse, joten kyseessä oli poikien tyylistä hauskaa, ja niin se olikin kun kun pojat menivät pilailupuotiin. Bartin sivujuoni jatkui vielä jonkin aikaa hauskana, kun Margen piti viedä poikansa Tri. Hibbertin pakeille, koska Bart oli liimannut pilailuvälineet päähänsä. Bart ihan tutisi ja hikoili, kun Hibbert uhkasi tehdä kuviliaan toimenpiteen. Mutta onneksi pelkohiki auttoi tätä vekkulia kaveria.

Sitten onkin pääjuonen vuoro. Lisa pyytää puhelimen välityksellä Homeria viemään hänet museoon tai antamaan luvan mennä sinne bussilla. Tuossa vaiheessa alkoi tympiä Homerin tyhmyys, päästää nyt 8-vuotias lapsi yksin busilla liikenteeseen. No, onneksi Lenny ja Carl saivat hänet järkiinsä, jolloin hän tajusi mennä etsimään tytärtään. Ja vasta siinä vaiheessa aloin todella tykätä jaksosta, kun hän vihdoin löysi tyttönsä mutta joutui itse vaikeuksiin sen nosturiajoneuvon kanssa. Esimerkiksi hänen päänsä juuttuu kiinni menevän laskusillan väliin. Jakso huipentua loppua kohti, kun Homer ja Lisa päätyivät kahdestaan kiinni olevaan museoon, jossa myös viettivät aikaakin yhdessä. Myös Homerin kompurointi oli hauska lisä, kun he yrittivät olla rikkomatta sitä yhtä kulttuuriaaretta. Parasta jakson lopussa oli Homerin ja Lisan Pako, ensin hyräillään jotain sävelmää ja yllättäen... "Juostaan".

Jakson loputtua pääni teki päätteelytehtävää ja siihen päätelmään, että kyllä se pääjuoni oli parempi. Ja juuri Homerin ansiosta. Yleensä olen Bartin kannalla, mutta jos joku muu hahmo pelastaa jakson, jää oma suosikkini silloin huonommalle sijalle.

Mutta ne arvosanat, siinäpä vasta pulma. En ollut ihan parhaassa arvsteluterässä.
Sanotaanpa nyt vaikka...

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 37