Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - 9MK6

Sivuja: [1] 2
1
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 21.08.14 - 22:20 »
17. kausi on listattuna Cdon:issa ja Discshopissa, julkaisupäiväksi asetettu 3.12.2014. Tuskin tuli yllätyksenä kenellekään.
Taisi olla jo kesäkuussa listattuna ainakin cdonissa... Voisihan sitä vaikka ennakkotilata. Kuudennentoista kauden viime vuonna taisin tilata samoihin aikoihin.

2
Oheistuotteet / Vs: The Simpsons: Tapped Out
« : 21.08.14 - 21:47 »
Tapped Outissa alkoi toissa päivänä 84 päivää kestävä event ja aiheena ovat linnoitukset, barbaarit, roolipelinörtit ja keskiaika. Event kantaa nimeä Clash of Clones ja se on tottakai pieni muotoinen parodia Clash of Clans -pelistä, joka on suomalainen peli.
Hyvä! En olekaan viikkoon pelannut, joten ehkä tämä päivitys innostaa pelaamaan "pitkästä aikaa"... Kappas viime viestistä yli puoli vuotta, kylläpä aika menee nopeasti. Tuli vaan näin ohimennen mieleen.

3
Oheistuotteet / Vs: The Simpsons: Tapped Out
« : 29.12.13 - 01:18 »
Saa lisätä: Mikko96418

Tapped outin jouluteema on yllättävän mukava, 25 000 korttia löytyy eli loppusuoralla ollaan. Tämä jopa melkein voittaa whacking dayn.

4
Tuo biisi on just legendaarinen! :)
Nuo 90-luvun Simpsonit-levyt ovat hienoja, olisi mukava omistaa sellainen.

Olishan se hienoa omistaa edes yksi Simpsonit-levy, mutta ei nyt inspaa etsiä niitä netin syövereistä. Se kyllä kiinnostaisi, että saako niitä enää mistään. Ja hintakin saattaa tuotteen harvinaisuuden takia olla turhan suolainen.
The Simpsons sing the blues- levy löytyi vielä vähän aikaa sitten cdonin valikoimista viidellä eurolla. Valitettavasti kesäkuussa kun yritin kyseistä levyä tilata, tuli sähköpostiviesti kaupasta ettei tuotetta ole enää saatavilla eikä muuten taida enää tulla saataville.  :/ Mutta kyllä cdonista joitakin levyjä löytyy, ainakin The yellow albumin olen sieltä tilannut.

5
Piti munkin nyt lopultakin kokeilla Simpsonien piirtämistä  :D
Oli sen verran kivaa, ettei varmaan tähän jää.

Pahoittelemme, mutta et ole oikeutettu nkemn juonipaljastuksen sislt.
Bart on minunkin mielestäni hienoin. Hmm... Itsekin olen tainnut piirtää jonkun hahmon, mutta en tietenkään nyt löydä sitä tiedostojen uumenista.

6
The Simpsons Movie / Vs: Suosikkihahmosi elokuvassa
« : 12.05.13 - 01:41 »
1. Moe
Moe on aina hauska ja sympaattinen, ja siksi hänestä on helppo pitääkin. Lisään tähän myös ne aiemmat huomioni "rumpalia munille"- ja sähkökatkos-kohtauksista.
Ei lisättävää.  :)

2. Homer
Jo elokuvan alussa Homerin säätäminen nauratti, ja tuttua toilailua riitti elokuvan loppuun saakka.

3. Wiggum
Mafiamiesten jätesäkki kohtaus oli loistava, Wiggum tietenkin onnistui myös ampumaan hattuunsa. Pomminpurku kohtaus oli myös ihan hyvä.

7
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 12.05.13 - 01:26 »
Myyrämiestä ei voi päihittää. Sympaattinen henkilö, jolle sattuu aina jotain. Ehdottomasti paras, toisena ehkä se kissamummeli.
Myyrämiehelle aina sattuu ja tapahtuu, kieltämättä kova hahmo. Oikeastaan Cat Womankin on ihan hauska, koska melko harvoin hahmoa ruudulla nähdään.

8
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-vaatteet
« : 12.05.13 - 01:20 »
Vähän vaihtelua T-paitoihin

Saa muuten toimituksella Suomeenkin.
Kieltämättä aika tyylikäs ja vaihtelua normi vaatteisiin. Pitäisiköhän ostaa!?  :)

9
Tekijät / Vs: Lempiääninäyttelijäsi
« : 07.05.13 - 14:38 »
Kyllä Dan Castellaneta on yksi parhaista, sillä Homerin ääni on vain yksinkertaisesti paras.

Minusta Homer on alkanut menettää tehoaan. Välillä Castellaneta tuntuu yrittävän liikaa ja välillä menevän automaattiohjauksella. Sellainen vanhojen jaksojen persoonallisuus on jo vähän Homerin äänestä poissa.
Totta. Jos tuoreempien jaksojen ääninäyttely lasketaan mukaan ei homer enää ihan parhaimpiin yllä. Ajattelen vaan tyhmästi kaiken kausien 1-11 välille enkä kaikkia kausia kokonaisuudessaan. 

Lisätäänpä vielä edelliseen viestiin ettei Nancy Cart Wrightikaan mikään huono ole.

10
Tekijät / Vs: Lempiääninäyttelijäsi
« : 04.05.13 - 23:22 »
Kyllä Dan Castellaneta on yksi parhaista, sillä Homerin ääni on vain yksinkertaisesti paras. Toisena saattaisi tulla Hank Azaria, koska hänellä on ääninäyteltävänä loistavia hahmoja. Moen, Wiggumin, Rivieran äänet ovat loistavia. Nedin, Lennyn ja Skinnerin äänillä Harry Shearer pääsee helposti minun "lempiääninäyttelijä- listalle".

11
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 20.04.13 - 01:18 »
Eli:
1. Ralph Wiggum
2. Homer Simpson
3. Lionel Hutz
Nykyään minunkin listani näyttäisi suurin piirtein tuolta, oikeastaan Ralphin, vaikka loistava hahmo onkin, voisi korvata sarkastisella baarimikolla: Moella.

Pidän Moen kieroutuneesta ja sarkastisesta luonteesta, Heppu kuitenkin osaa olla välillä jopa hiukan sympaattinen. Homer on hahmona huonontunut jonkin verran mitä uudempiin jaksoihin mennään, loistava heppu joka on (oli) sopivasti tyhmä ja hauska.
Homer oli kulta-aikana hauskalla tavalla tyhmä, nyt hän on vain tyhmä. Homer on muuttunut koko sarjan mukana surkeammaksi jakso jaksolta
Eipä tuohon voi muuta lisätä.

Lionel Hutz on loistava hahmo, perustelen valintani sillä, että hän unohtaa lakisanat ja on muutenkin hiukan kiero, joka käyttää kyseenalaisia menetelmiä. Useimmiten Simpsoneilla ei ole varaa muuhun asianajajaan ja joutuvat turvautumaan Hutziin, joskus Lionel on karannut jopa ikkunasta kesken jutun käsittelyn. Hahmo jaksaa useimmiten naurattaa kun sattuu vilahtamaan ruudulla; Valitettavan harvoin Hutzia näkee jaksoissa.

1. Moe Szyslak
2. Homer Simpsons
3. Lionel Hutz

12
Mitäs vikaa linja-auton kuljettajan ammatissa on?
Se kuulemma käy iän myötä selän päälle, jos joutuu ajamaan pitkiä matkoja. Johtuu siitä, että siinä joutuu istumaan pitkiä aikoja. Yksi tuttuni oli linja-auton kuljettana pitkään ja jotain tuollaista hän on kertonut. Se on tietysti yksilöllistä, miten paljon istumista kenenkin selkä kestää.
Autohommissa jostain syystä menee aika selkä, lukuun ottamatta maalaus- ja myyntihommia. :) Ei muutakuin selkälihaksia renaamaan, niin voi säästyä pahemmilta selkä ongelmilta, näin luulisin.
Mitäs vikaa linja-auton kuljettajan ammatissa on?
Oma toive ammattini oli puuseppa, mutta sekin unelma kaatui allergisista syistä. Kolmatta vuotta puualan perustutkintoa opiskellessani ilmeni sekä allergisia että astmaattisia oireita, joten jouduin luopumaan toiveammattistani. Pääsin kuitenkin koulusta läpi.
Ikävä juttu! Juuri tätä pelkäsin, kunnes vihdoinkin viimekuussa oli terveystarkastus, jota joutui odottelemaan vaivaiset 8 kuukautta. No, eipähän onneksi ollut mitään näkö- eikä muutakaan ammatin harjoittamista estävää ongelmaa.

Edit: Korjattu pari kirjoitusvirhettä.

13
Mielestäni parhaita Kauhujen talo-jaksoja ovat 1 ja 3. Tai ainakin ne tuoreessa muistissani.

Ensiksi mainitussa on hieno viittaus Hohtoon. Ja se hullu talo teki tuosta pätkästä ikimuistoisen, ilman sitähän kyseinen pikkupätkä ei olisi mitään.

Tuo toiseksi mainittu on enemmän mieleeni, koska siinä mainio viittaus alkuperäiseen King Kongiin. Homer ja Marge on ovelasti laitettu King Homerin ja sen naisen roolehin. Laittoi myös naurattamaan se loppukohtaus. Alkuperäiselokuvassahan King Kong pystyi kiipeämään pilvenpiirtäjän katolla, kun taas King Homer väsähti vaikkei päässytkään päässytkään kovinkaan korkealle. Sellaista se huono ruokavalio tekee.
Kauhujentaloista suosikkini on ehdottomasti jakso, jossa viitattiin Hohtoon. Mainitsemasi jakso, joka viittaa King Kongiin on yksi parhaista, pidin myös viittauksesta Elm Streettiin, sen pätkän alku ja loppu olivat huvittavia. Eipä nyt tule mieleen muita hyviä Kauhujentalo jaksoja, nuo kolme ylempänä mainitsemaani jaksoa ovat jääneet parhaiten mieleen.

14
Katson nykyään Simpsoneita vain DVD:ltä, digiboksiin en ole koskenut moneen viikkoon. Sanoisin nyt kuitenkin, että pari kolme jaksoa viikossa tulee katsottua, lähinnä fiiliksen mukaan. :)

15
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 16.04.13 - 00:38 »
Oikeastaan en olisi varmaan koskaan löytänyt tänne ilman Vincen viestejä muutamalla muulla foorumilla, joissa itseasiassa en ole käynyt kuukausiin tai vuosiin. Syöpynyt vain mieleen kehut tästä paikasta, tosin omalta osaltaan tänne navigoiduin myös siksi, että aloin Simpsoneita seuraamaan ja fanittamaan enemmän.  :)

Kiitokset Vince_Simpsonille uuden jäsenen hankkimisesta!

Olkaapa hyvä vaan, on ilo olla ns. mainostajan asemassa. :) Jos jotain henkilökohtaisia kommenntteja pitäisi nytkin laittaa, mielestäni tämä on viihtyisimpiä foorumeja ikinä.

Ja 9MK6:lle isot kehut siitä, että liityit meidän rivikäyttäjien joukkoon. Parasta tässä on tietenkin se, että olet tuttu käyttäjä.
Kiitokset kehuista. :) Tämän foorumin ilmapiiri on kieltämättä harvinaisen mukava ja rento, viihtyisin foorumi ikinä! Vaikken täällä olekkaan kovinkaan pitkää aikaa viettänyt.

Sivuja: [1] 2