Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - LisaS

Sivuja: 1 [2]
16
En ole mitenkään varsinaisesti kyllästynyt simpsoneihin, mutta katsoin niitä tässä vähän aikaa sitten niin paljon DVD:ltä, että kiinnostus meni vanhoihin jaksoihin. Veikkaisin, että se kiinnostus syntyy uudelleen kun uudet jaksot alkavat.  ;)

17
Hyvä leffa oli, muttei mikään paras. Tunnisti heti tietokoneella tehdyksi. Mielenkiintoinen juoni oli, koskaan ei tiennyt mitä tapahtuisi. Ainakaan minun mielestäni. Ja yllätyskäänteitä riitti!
Ainoa huono puoli leffassa oli sen suomenkielinen dubbaus. Kamalaa kuunneltavaa...

18
Olen joskus kokeillut, mutta liian kapeat päät olen onnistunut piirtämään. Enkä edes ole kovin innostunut hahmojen piirtämisestä... ::)

19
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 01.11.09 - 11:52 »
Lähes kaikki hahmot ovat mielestäni tarpeellisia, mutta Jimbo Jonesin jutut eivät naurata minua. Nelson on jo olemassa, miksi tarvitaan myös Jimbo?

20
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Singhsons
« : 01.11.09 - 11:45 »
Hihihiii, hulvatonta! Loistavasti tehty, hauska!  ;D

//Lehmä oli hyvä pukin pikku apulaisen korvike!

21
Cape Fear. Lopun laivakohtaus, missä Bart huiputtaa Bobia pyytämällä tätä laulamaan, on yksi suosikkikohtaukseni koko sarjasta. Nerokasta!  ;D

22
Loistavasti toteutettu kokonaisuus minun mielestäni, vaikka näin toisen osan ensiksi. :3 Kuitenkin hauska, ja jännittävä. Toivottavasti näemme tulevaisuudessa lisää tuon kaltaisia!

23
Iskäni oli nauhoittanut ensimmäisiä jaksoja VHS:lle, joita sitten katselin tuossa kahdeksanvuotiaana. Ja koukussa olin, lopullisesti.  ;D

24
Barack Obama, jos ei ole uusissa jaksoissa vieraillut. Hänet olisi ihana nähdä juttelemassa Lisan kanssa ihmisoikeuksista.

//Voi jehna, ihanaa! Kumpa ne uudet jaksot jo tulisivat...

25
Todella usein, kotoa kun löytyy kaudet 1-11. Jokaisen jakson niistä olen katsonut, moneen kertaan.
En tosin katso TV:stä niitä kuin harvoin. Uusinnat eivät minua pahemmin kiinnosta.

26
Olisin Lisa, koska muistutan häntä eniten. Myös Dr. Nickinä olisi hauska olla, kokeilla erilaisia pähkähulluja parannuskonsteja! :3

27
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 31.10.09 - 21:16 »
Pidän Lisasta, koska hän muistuttaa hyvin vahvasti minua. Olen luokkani paras lähes kaikessa, poikkeuksia musiikki ja liikunta. Olen eläintensuojelija, kannatan ihmisoikeuksia ja yritän kierrättää ja olla mahdollinen ekologinen.

Lisa-jaksot ovat yleensä mielenkiintoisia ja paljastavat ihanasti hänen ajatuksiaan. Paras Lisa-Jakso on se, missä Lisa menee naimisiin Englantilaisen pojan kanssa. Kyseisen jakson nimeä en muista, mutta se oli tulevaisuusjakso.

28
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 31.10.09 - 20:55 »
Omistamme perheen kanssa yhteisesti 11 tuotantokauta DVD-bokseina. Olen aina ollut huono keräilemään krääsää, joten huoneeni ei koostu tuhansista ja taas tuhansista simpsonit-julisteista (vaikka niin periaatteessa toivoisinkin). Onneksi tavaran määrä ei määrittele kuinka suuri fani on.

29
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 31.10.09 - 19:43 »
Syvältä koko dubbaus. Alkuperäisiin ääniin on jo tottunut kovasti, että aika järkyttävältä kuulostaa tuo suomeksi dubattu.

Jep. Repesin, kun kuulin dubbaukset, onneksi elokuvissa se oli täällä alkuperäisenä!

30
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 31.10.09 - 19:37 »
Haluaisin jatko-osan olevan sellainen, missä simpsonien perhe lähtee lomalle ja joutuu väärään koneeseen. He huomaavat olevansa Ranskassa, vaikka he halusivat Italiaan. He joutuvat johonkin tyypilliseen Simpsonit-seikkailuun.

Sivuja: 1 [2]