Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - LisaS

Sivuja: [1] 2
1
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 14.04.10 - 17:29 »
Sain pelin Xboxille. :D
En ole ehtinyt pelata kuin ehkä ensimmäiset neljä-viisi kenttää, mutta parempi mielestäni tämä kuin pleikkariversio. Springfieldin vapaa tutkiminen on mahtavaa, paikat ovat aidosti tehty ja tuntuu kuin olisi itse jaksoissa mukana. Kelpo peli, täytyy myöntää. ;D

2
Olen lukenut, kyllä. Itse asiassa kotoa kirjoituspöydältä löytyy tämä kyseinen teos, kirjastosta lainattuna.
Hyvä kirja, ehdottomasti. Kirjassa käsitellään perusteellisesti jokainen kausi 19:sta asti, ja kahdennestakymmenennestäkin on asiaa. Faniyhteisöistäkin on kerrottu. Mielenkiintoinen kirja simpsonit-faneille, kouluarvosanaksi antaisin 9.

3
Tunnisti heti tietokoneella tehdyksi.
Eikös Simpsoneita ole aina tehty tietokoneella

Anteeksi, nyt menee offiksi, mutta pakko kysyä: Simpsoneitahan ruvettiin "piirtämään" vasta myöhemmin tietokoneella, jos olen asian oikein ymmärtänyt. En ole varma, mutta haluaisin kysyä. *raapii hämmentyneenä päätään*

4
Perjantai-illan aave kyllä oli aikas jännittävä! Se musiikki (Salaisista kansioista napattu?) teki lisää jännitystä ja aave oli pelottavan näköinen kuin ensimmäisen kerran jakson näin.

Olen samaa mieltä, jakso todellakin oli pelottava. Musiikki toi jännittävän tunnelman jaksoon, ja muutenkin jakson "ilmapiiri" oli hyytävä. Burns näytti todella karmealta. Ensimmäinen katsomiskerta oli pelottavin, mutta kun sen katsoi joskus myöhemmin uudestaan, ei se ollut enää kovin karmiva. Burns osaa kyllä säikäyttää joka kerta uudelleen!

5
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 30.01.10 - 13:00 »
En vihaa yhtäkään hahmoa, mutta on hahmoja, joita ilmankin pärjäisi:

Sea Captain - tylsä ja kulunut stereotyyppinen hahmo.
Disco Stu - jos mahdollista, vielä edellämainittuakin tylsempi hahmo, joka esiintyykin todella harvoin. Ulkonäkö: 0.

6
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 27.01.10 - 16:21 »
Etenkin Xbox-versio, kun siinä pääsee tutkimaan Springfieldia.

Kiitos vinkistä, täytyypä tuo peli ostaa. Olen sen jo melkein läpi pelannut kaverin luona, mutta sekin oli Ps2:lle.

7
Tekijät / Vs: Paras vierailija Simpsoneissa
« : 27.01.10 - 16:16 »
Paras vierailija simpsoneissa on "Rasvaa" jaksossa koulun uudelle tytölle äänensä antanut Lisa Kudrow, joka tietysti näyttelee Frendien Phoebea. Hänellä on uskomattoman hyvä ääni, joka sopi roolihahmollensa loistavasti. Lisäksi hän näyttelee Frendeissä osansa erittäin hyvin.

8
Kyllähän se Skinner vie voiton epätoivoisilla yrityksillään olla hyvä rehtori. Hauska hahmo, ja äidin kanssa asuminen tekee hahmosta mielenkiintoisen.

Kyllä Williekin hauska on, varsinkin aksentti. Ja Willien puuvaja koulun pihalla, missä hän asuu, on hyvin keksitty. Skotti, joka työskentelee ala-asteella talonmiehenä, ja asuu koulun pihalla...

9
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 05.12.09 - 13:25 »
Etsiskelin Simpsoneista tietoa, ja Google ilmoitti tämän sivun. Kaverini oli jo rekisteröitynyt tänne ja kehotti minuakin, ja siitä se lähti.

10
Hahmot / Vs: Simpsonit-hahmoja muistuttavat ihmiset
« : 02.12.09 - 10:18 »
Jep. Nimittäin minä. Muistutan hämmästyttävän paljon Lisa Simpsonia (vaikka olenkin häntä vuosia vanhempi). Olen yhtä fiksu, viisas ja saan aina hyviä arvosanoja. Olen ekoilija, ja tällainen "nörtti", joka herättää välillä närää mielipiteillään.

11
The Simpsons Movie / Vs: Soundtrack
« : 02.12.09 - 10:14 »
En omista soundtrackia mutta kyllähän ne biisit jäävät soimaan päähän, ja ovat ihan kohtuullisen hyviäkin.

12
Taisin nähdä kerran unta, joka oli jonkinmoinen painajainen. Siihen liittyi Homer, mutta tapahtumia en halua edes ajatella...  :doh:

13
Hahmot / Vs: Paras Simpsonien sukulainen
« : 08.11.09 - 09:30 »
Pidän ja olen aina pitänyt Homerin äidistä Mona Simpsonista, joka on ihailtavan järkevä ja muistuttaa paljon Lisaa, lempihahmoani. Mona on myös ihailtavan äidillinen, vaikka olikin kauan pois ennenkuin palasi poikansa luo.  :D

14
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 04.11.09 - 18:44 »
Suuret kiitokset ihanista sivuista! Paljon tietoa ja hyvä foorumi! *antaa iiison halin*

15
Varmastikin paras Marge - jakso on se, jossa Marge ryhtyy poliisiksi, "Hyvä poliisi, huonot housut". Jakso on hauska, kuten tavallisesti, ja on erilaista nähdä Marge töissä, ja vieläpä poliisina. Margelle sopi poliisiunivormu hyvin!  ;D

Sivuja: [1] 2