Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dirty Homer

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 26.07.13 - 23:27 »
20 näkemystä Homer Simpsonista - mikä on suosikkisi ja miksi?
10 oli ainoa joka sai hymyilemään kirjaimellisesti, loistavasti älytty ja toteutettu crossover-kuva ;). Muuten melko meh-kokoelma hyvine ja huonoine kuvineen.

2
Tekijät / Vs: Näyttelijät ruudun takana
« : 21.11.11 - 11:16 »
Tässä nyt tylsyyden vuoksi tulee heitettyä semmoinen tiedonisku, että Hank Azaria esitti 90-luvun Spiderman-animaatiosarjassa Eddie Brockia, josta sarjan edetessä muovautui Venomin tärkein isäntäruumis.

3
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 21.11.11 - 11:10 »
Do diih, tämäkin nyt vihdoinkin ulkona, tämänhän piti alunperin (mitä on tultu luettua) tulla jo syyskuussa, mutta lykkäsivät parilla kuukaudella.

Itse en taida vielä hankkia, koska edellisetkin kaudet ovat hankkimatta. Tai ei kaikki oikeastaan, iloisia uutisia, lokakuussa tuli vihdoinkin alotettua näiden boksien keräys 6. kaudella, jonka ostin Stockmannilta 18.90 €:lla. Laadukas tarjous, ottaen huomioon kuinka paljon Simpsonit-boksit Stokkalla normaalisti maksaa. Niin miksi aloitin kuudennesta enkä sieltä ihan alusta, you might ask? No varmaan siksi, että se sattuu olemaan meikäläisen suosikkikausi ja ei oikein huvittanut tyytyä melko keskinkertaiseen ykköskauteen.

4
http://www.sub.fi/info/subuutisia.shtml/1396183/talta-simpsonit-oikeasti-nayttavat---katso-kuvat
Täähän aivan uutta tietoa!  :o
Tuo leivos, mitä Castellaneta nuolee, muistuttaa hämäävästi kärpässientä...ja taas vilkas mielikuvitukseni lähti käsistä. :doh:

5
Oheistuotteet / Vs: Duff-olut
« : 16.09.11 - 22:59 »
YLE: Simpsoneista tuttua Duff-olutta ei saa myydä Suomessa

Loppu tuli! Mielenkiintoinen linjanveto viranomaisilta, tavallaan ihan oikeutettu ratkaisu mielestäni.
No juu, itse en voi oikein kommentoida kunnolla, koska en ole törmännyt kertaakaan noihin Duff-pulloihin missään elintarvikekaupassa ja koska ikäni on vielä alkoholilain vastainen.

Mutta täytyy ihmetellä, että miten Valviran mielestä tämä "vetoaa alaikäisiin"? Juu, sarja on erittäin suosittu lasten ja nuorten keskuudessa ja suurin osa Duff-nimen tuntee, mutta tätähän kyllä enimmäkseen kaupitellaan sarjan varttuneimmille faneille, kun oluesta on kyse. Tietysti he saattavat luulla, että lapset oikeasti haluaisivat ostaa sitä sarjan innoittamana, mutta tässä tapauksessa vanhemmilla ja kauppiailla on vastuu ja velvollisuus kieltää lapsia ostamasta. Eivät kaikki niin typeriä ja vastuuttomia ole, että antavat ala-ikäisten noin vain ostaa alkoholituotteita.

Mutta kuten jo sanoin, en voi kommentoida kunnolla, joten pitäkää tuota väsyneen teinin perjantai-illan löpinänä. Tietysti harmittaa, etten ehtinyt hankkia kokoelmiini tällaista reliikkiä, mutta ainahan sitä voi eBayta ja Huuto.netia tähystellä jospa joku antaisi omansa pois.

6
Miksen minä aivoton hyypiö ole aikaisemmin tätä huomannut?! Minähän sentään asun Turussa!!!

7
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-joululahjat
« : 26.12.10 - 17:05 »
:( Eipä tullu tännä vuonna pukinkontista mitään Simpsonit-aiheista meikäläiselle. Noh, ei se mitään, ei aina voi kaikkea saada. ;)

8
Hahmot / Vs: Paras roisto?
« : 12.11.10 - 14:51 »
Sideshow Bob by a mile! Niin sivistynyt ja kieroutunut rikollinen, mutta silti epäonnistuu murhaamaan Bartin. Kyllä siitä nyt jotain armopisteitä pitää antaa. ;D

9
Awesome, man! ;)

Täytyypä käydä hankkia tuollainen Turun Akateemisesta (jos sitä jo löytyy sieltä). Voisi taas kyllä odottaa jos se käännettäisiin suomeksi, mutta toisaalta whatever, meikäläisellä kun on muutenkin sujuva englannintaito ja -tieto, niin ei kai se haittaa jos sen nyt hankkii alkuperäiskielellä.

10
Kyllähän nämä Kauhujen talo-jaksot ovat jo perinne Simpsoneissa, mutta nykyiset ei enää oikein iske. Ne vanhat, joissa Marge tuli ennen jakson alkua kehottamaan vanhempia viemään lapset nukkumaan, ovat jo klassikoita, mutta nykyisissä on alettu jotenkin kierrättämään vanhoja ideoita tai sitten niistä on tehty keskinkertaisia. Mutta se Kauhujen talo, jossa Lisa ja Bart olivat Sherlock Holmes ja Tri. Watson oli kyllä aika hupaisa, Cartwrightilta ja Smithiltä taipui hyvin perienglantilainen aksentti.

11
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 15.10.10 - 18:27 »
20. kausi meni jo niin kehnoksi, etten varmasti aio ostaa mitään DVD- pakkausta siitä.
Syynä siis nimenomaan jaksojen huonous, vaikkei ekstrojen puutteestakaan mitään peukkuja tule.
Itse en voi kunnolla kommentoida tähän sillä en ole nähnyt tätä vielä kokonaan, mutta kyllähän näissä jaksoissa jotenkin alkoi olla jo sellaisia päättömiä vitsejä joissa oli väkisin väännettyä hölmöilyä. Mutta kyllä tämä kai ihan kohtalainen oli.

Itse en kyllä vielä hanki tätä (enkä kai hankikkaan pitkään aikaan) sillä ei ole vielä noita muiden kausien bokseja ostettu. Rahaa kyllä on mutta ei ikinä oikeaa aikaa siihen. >:(

12
Eikös Pink Panther -leffoissakin ole ollut sitä vakoojateemaa? Yhtään en ole nähnyt, mutta näin muistelen.
No juu, onhan niissä jotenkuten mutta enimmäkseen ne ovat rikoskomedioita. Mutta mites tämä nyt liittyy tuohon minun pikku vinkkiini Finnishille?

13
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 14.10.10 - 09:13 »
...ja eilen tuli itsekin bongattua noita jo kauppojen hyllyistä. Siis ihan älytöntä nyt julkaista 20. kausi kun edellisistä kausistakaan ei ole kaikista Suomessa vielä julkaistu bokseja vaikka ne on näytetty TV:ssä jo lukemattomia kertoja. Noh, rahahan ratkaisee kaiken nykyään...

14
Samaa mieltä Vincen kanssa taas, Bart ja Australia on minunkin suosikkini matkailujaksoista. Etenkin alku oli hyvä kun Bart soittaa eri puolelle Eteläistä Päiväntasaajaa ja kun kohdalle tulee jokin latinoamerikkalainen maa niin Bartin puhelu ohjautuu Hitleriltä näyttävän miehen puhelimeen. Buenos noches, Mein Führer! ;D

Muut suosikkini ovat ehdottomasti Japanin, Englannin ja Brasilian jaksot, erityisesti Brasilia-jaksossa ne "lastenohjelmat" ja kongajono (vai mikä nyt olikaan) joka vie minne haluatkaan.

Take me to the ho-tel! My hands are on a guy's ass! Boy, this dude must work out!
 ;D

15
Se missä Homer menee monen oven läpi, ja muistaakseni lopussa puhelinkopin kautta, mutta mitenköhän minun ahterissa on semmoinen kutina  että tämä on keksitty Pink Pantherista, jossa on muistaakseni ollut tämäntapainen kohta.
Oikeastaan tuo on parodia legendaarisen 60-luvun vakoojakomediasarjan Salainen agentti 86 (Get Smart, 1965-1970) introsta josta myös tehtiin elokuva-remake vuonna 2008. Vaaleanpunainen pantteri-elokuviin tai piirrossarjaan sillä ei todellakaan ole mitään viittausta, ainakaan omasta mielestäni. Toki voin olla väärässä. ::)

Myös yksi suosikki-sohvakohtaukseni on se jossa kaikki Springfieldin tuolit ja sohvat heräävät eloon ja hyökkäävät ihmisten kimppuun. Siinä näkyi että käsikirjoittajilla ei olleet vielä kaikki ideat käytetty.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5