Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ilarimik

Sivuja: [1]
1
Hahmot / Krusty the Clown
« : 26.08.08 - 17:21 »
Minun mielestä Krusty on todella hyvä hahmo simpsoneissa ja ilman sitä simpsonit ei minun mielestäni pärjäisi. Mitä sinä olet mieltä? Kuvaile millainen Krusty sinun mielestäsi on. Ja mikä on lempi Krusty jaksosi.

2
Jaksot – yleinen keskustelu / Herb Powell -jaksot
« : 26.08.08 - 16:33 »
Onko Herb Powel jaksot teistä hyviä. Minusta ne ainakin ovat! Nimittäin ensimmäinen jakso jonka näin on se jakso jossa Homer lähtee etsimään kadonnutta veljeään ja löydettyään hänet Herb pyytää Homerin suunnittelemaan auton josta tulee todella surkea.

3
Oheistuotteet / Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 15.06.07 - 10:53 »
Mä oon ihan hulluna simpsoneihin ja mul on hylly täynnä simpsoni tavaraa ja lisää tulee koko ajan nyt kun tulee elokuva on huhuttu et tulis enemmän simpsoni tavaraa suomeen mitä ennen. No siltä se mustakin vaikuttaa. Ja onko kellään muuten Bart Simpson kelloa jossa Bartilla on vihreä kitara kädessä ja siinä on kello kitaran keski osassa ja sit kun pistät herätyksen sielt tulee sellane kitaran ääni kun Bart soittaa?!  :laugh:

Ai jaa mul on Bart ja Homer pehmot pienet, yks simpsoni video, seittemän simpsoni dvd:tä, kaks tuotantokausi dvd:tä, Bart kello, Heebie Jeebie Hullabaloo simpsoni sarjakuva kirja, Julisteita ja kuvia, simpsoni postikortti, The sipsons hit and run peli, kaks simpsoni mukia, koko simpsoni pez sarja, mini kalenteri, sukkia ja muita vaatteita, Bart seinä kello kaks Bart penaalia, Bart simpson kyniä ja kumi settejä, Homer Belly Washers juomapullo mis on homerin pää ja siit juodaan, vihkoja, ite tehty simpsoni kello, simpsoni peitto ja tyyny. Siin tais olla melkein kaikki! Ja lisää tulee!!

Sivuja: [1]