Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jemari

Sivuja: [1]
1
3.  Perjantai-illan aave  (The Springfield files)  8. kausi
    Hyvä jakso jossa juoni kohdallaan. Yks parhaimpia kohtia on se, kun Burns menee liukuhihnalla ja sille annetaan lääkkeitä.

2.  Kolme seikkailua  (Trilogy of error)  12. kausi
    Vielä parempi jakso, koska esitystapa on loistava. Kolme tarinaa jotka yhdentyvät loppua kohden. Huumoriakin löytyy, kuten tavallista.

1.  Älyn jättiläinen   (HOMR)  12. kausi
    Mielestäni kaikkien aikojen paras jakso kyseisestä sarjasta, koska paljastuu, että Homer on todellisuudessa hyvinkin fiksu ihminen. Jaksossa Homerin suhde tyttäreensä lähenee ja tunteiluakin löytyy. (Lopussa se kirje) Kiistaton ykkönen!!
     

2
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 03.04.10 - 12:16 »
omistan kaikki simpsons-tuotantokaudet 1-12, kolme simpsons-peliä, the simpsons-movie, ja kaksi dvd:tä, joissa on neljä jaksoa

3
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 25.03.10 - 16:11 »
Maggie on hauska kans se kattoo vierest pikku enkelinä mut järjestää kaikkee hauskaa muutenki mielenkiintönen hahmo. ;)
Jep, mäkin olen huomannut saman. Esimerkiksi se kaataa aika usein ruokaa päälleen, ja Marge on heti päivittelemässä. Ja se johtajan ampuminenkin oli aika jännä juonenkäänne. Ja sekin oli hauska, kun Lisan häät -jaksossa hänen piti laulaa kirkossa mut tuli joku este. Hän on erilailla kiva hahmo kuin Lisa.
Siinä jaksossa, missä se meni naimisiin, ni ennen kun se suuteli sulhastaan, se otti vasta tutin pois. Se oli aika hauska

4
Sen ruman kohokuvan alta löytyi kuin löytyikin normaali tuotantokausi. Se liima kyllä oli aika tiukassa, en saanu sitä pois ni laitoin kontaktimuovia päälle. Kyllä se liima siitä näkyy,mutta mitäs väliä sillä on kun yleensä mä kattelen niitä levyjä, enkätutantokauden kantta

5
Itesasin ainakin joskus piirtää koko simpsoneitten perheen, en usko että enää osaan yhtä hyvin. En oo koskaan oikein perehtynyt muihin simpsonit-hahmoihin

6
Sain itsekkin simpsoneiden 11. tuotantokauden, missä on se ruma kohokuva, mutten ole ruvennut sitä poiskaan repimään. (Täytyykin kokeilla.) Taisi silloin, kun se tuli markinoille, mennä ne "normaalit tuotantokaudet" melko nopeasti, koska niitä ei ollut kaupassa.

7
Itse ostin kirjan vuoden 2008 lopussa, ja rupesin pikku hiljaa lukemaan. Kun sain luettua, totesin, että oli hyvä kirja ja hintansa väärti. En sanonut ehkä ääneen, mutta ainakin ajattelin. Se oli ensimmäinen kirja, jonka ostin sen maksaessa yli kaksikymmentä euroa.

8
Hahmot / Vs: Paras julkkis Simpsoneissa
« : 21.03.10 - 22:13 »
paras sivuhahmo on varmaankin krusty, kun se pelas tyttärensä tärkeän viulun ja se on muutenkin törkee

9
Hahmot / Vs: Paras lemmikki
« : 21.03.10 - 22:00 »
Homerin apina, koska se oli kun Homer, tai sitten Bartin elefantti, koska ajatuskin simpsoneiden elefantista on hauska

10
Hahmot / Vs: Hauskimman näköinen hahmo
« : 21.03.10 - 21:53 »
Marge on aika hauska, ku se on keltainen ja sillä on siniset, ylipitkät hiukset. Mr. Burns on myös melko hupaisa, kun se on sellainen pieni ja vanha, tyrannimainen hahmo.

11
Nimi: Springfield´s laundry
Työntekijät: Joku aasi ja Bart
Mitä tehdään: Aasi nuolee pyykit puhtaiksi ja Bart ripustaa narulle kuivimaan.
Omistaja: Aasi
Sijainti: Jättiläissuurennuslasin ja liukuportaiden (jotka eivät johda mihinkään) välissä.

12
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Tietovisat
« : 20.03.10 - 11:56 »
Oli tosi mukava testi, sain 17555 pistettä ekalla yrityksellä

13
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Singhsons
« : 19.03.10 - 23:50 »
Olihan se joo vähän huvittavan näkönen verrattuna siihen, että on monta vuotta kattonu sitä "normaalia" alkua... Oisko ollu se muslimeille sopivaksi muokattu versio?

Sivuja: [1]