Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Simpsonien tekstitykset
« Uusin viesti Kirjoittaja: Srutinrun 13.11.17 - 04:46 »
Minun täytyy vaihtaa jotain.
2
Jaksot – kausikohtainen keskustelu / Vs: 12. esityskausi
« Uusin viesti Kirjoittaja: Srutinrun 13.11.17 - 04:41 »
Etsin tätä kertomusta. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.
3
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Pilaversioita lauluista Simpsoneissa
« Uusin viesti Kirjoittaja: Morashika 27.10.17 - 10:04 »
It is a good thing and must be told.
4
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: MrSmithers 26.10.17 - 19:53 »
Suuret kiitokset Mikolle! Saan tästä sivustosta mieleeni pelkkiä hyviä muistoja!
5
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Finnish Simpson 21.10.17 - 01:36 »
Kyllä se vaan on niin et tämä palsta alkaa olla omalta osaltanikin loppuun kaluttu. Jotenkin sitä Simpsoneista on jäänyt niin monta kautta jo jälkeen ja kun tietää mitä viimeisimmät satunnaiset uudemmat episodit on olleet jo tuolloin... en ole niiden perusteella todennut tarpeelliseksi vilkuilla viimeisimpiä kausia. Tätä voisi verrata vähän vakavasti sairaaseen tuttuun. Kiva olisi nähdä "one more time", vai haluaako sittenkin jättää ne hyvät muistot sen kuolemisen ja kuihtumisen näkemisen sijaan.

Jokatapauksessa, iso kiitos Mikollekin täältä. Herrasmies joka on toiminut täällä eräänlaisena isähahmona. Aika monta juttua oisi tälläkin palstalla jäänyt kirjoittamatta ilman teikäläisen ideointia ja esimerkinnäyttöä. Sami ja muut pitäkööt nyt lippua korkealla. Tsemiä heille.

Ps. Vieläkin muistelen lämmöllä joskus tämän foorumin irkkikannulla olleita höpinöitä ja etenkin erästä herran lausahdusta (minulle osoitettuna): "Nyt tiedän miltä kapteeni Haddock kuulostaisi ammattikoulun käyneenä" :D
6
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-gallupit
« Uusin viesti Kirjoittaja: Zodamacoomza 18.10.17 - 12:11 »
 Ainiin, myös Sideshow M จีคลับ
7
Hahmot / Vs: Hahmo, jolla on hauskin ääni
« Uusin viesti Kirjoittaja: Zodamacoomza 18.10.17 - 12:11 »
 Ainiin, myös Sideshow M sbobet
8
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Sami 09.10.17 - 16:09 »
Kiitos Mikko!

Olet jättänyt näkyvästi kädenjälkesi 2000-luvun fanituskulttuuriin.
Henkilökohtaisestikin olet ollut vaikuttamassa paljoon ja esimerkiksi onhan minun seitsemän vuotta kestänyt ammattiurakin isolta osin kiitos sinulle kun olet toiminut suosittelijana :)

Paljon ollaan yhdessä opittu ja kasvettu koko ylläpidon kanssa. Mikko meistä vanhimpana tietenkin on toiminut Pappana meille ;)

Kaikkea hyvää tulevaan!
:woo:
9
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Gabbo 09.10.17 - 11:44 »
Kiitos itsellesi!

Olet Mikko ollut melkoisen tärkeä henkilö sivustolla ja se liima, joka on pitänyt kaikki hajanaiset palaset yhdessä. Aktiivinen kirjoittelu on minultakin jäänyt taakse (ainakin toistaiseksi). Aktiivinen katselu sen sijaan on nostanut tänä kesänä-syksynä päätään kun olen "kerrannut" kaudet 25-28, osittain lievän uteliaisuuden, osittain myötähäpeän kera. Sen verran suonissa kiertää kuitenkin  keltainen veri, ettei sarjaa noin vaan tule koskaan syrjään syytäneeksi. Vaan nythän tämä alkaa mennä Ukki Simpsonin lailla raiteilta tämä tarina, eli lopuksi vielä Iso Kiitos!
10
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Mikko 08.10.17 - 12:22 »
On tullut aika esittää viimeinen kiitos kaikille sivuston käyttäjille ja Simpsonien ystäville.

Kiinnostukseni sivuston tekemistä kohtaan on viime aikoina hiipunut ja saavuttanut äskettäin pisteen, jossa on mielestäni parempi jättää homma kokonaan kesken kuin roikkua väkisin mukana. Tähän ei liity mitään sen kummempaa dramatiikkaa tai välirikkoja, ja Joose ja Sami jatkavat edelleen sivuston parissa.

Reiluun yhteentoista vuoteen mahtuu kaikenlaista. Tunneskaala on vaihdellut hilpeän innostuksen ja lievän stressin välillä; hyviä fiiliksiä on kuitenkin selvästi enemmän kuin huonoja. Varhaisin muistoni sivuston tekemisestä taitaa olla se, kun parikymppisenä kesäduunarina kirjoittelin Simpsonien jaksoesittelyjä erään matkatoimiston respan tietokoneella. Muutama vuosi sen jälkeen oltiinkin jo huipulla, kun Simpsonit-Vanhanen levisi mediassa. Samin kanssa löysimme ruokatunnilla Vanhasen jopa Seiskasta. Vuosien saatossa tuli tavattua niin Jouni Paakkinen kuin Bonita Pietilakin. The Simpsons Movie katsottiin ensi-illassa keskiyöllä, ja samoille tunneille taisivat joskus venähtää sivuston suunnittelupalaverit.

Simpsonien fanittamista en jätä ikinä, ja varmaan täällä foorumillakin piipahtelen vielä. Joten kiitos ja näkemiin!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10