Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vince_Simpson

Sivuja: 1 ... 35 36 [37]
541
Hahmot / Vs: Hauskimman näköinen hahmo
« : 17.11.09 - 05:34 »
Noo, Homer on aika hauskan näköinen juuri niiden hiusten takia. Ja hän on myös hauskan lihava. Krusty on myös aika hauskan näköinen, se kampaus just tekee aina hymyn huulille. Sit tulee mieleen Clancy Wiggum, joka on kenties lihavampi kuin Homer ja siksi myös hauskan näköinen. Sit in myös Frink... eh heh... se on niin hauskan näköinen että naurattaa. Hauskan näköinen sen kampauksen ja silmälasien kanssa.

542
Hahmot / Vs: Ideoi oma Simpsonit-hahmo!
« : 15.11.09 - 08:22 »
Nimi: Bob Napier
Ikä: 28
Ammatti: Rikollinen
Asuinkaupunki: Springfield
Perhe: Isä Jack (The Joker) (Kuollut), muusta perheestä ei tietoakaan
Lausahduksia: "I kill you", "You kill my father!"
Muuta: Hänen Jack-isänsä kuoli taistellessaan Batmaniä vastaan. Hän yritti kerran tappaa Bartin.


543
Hahmot / Vs: Paras Simpsonien sukulainen
« : 06.11.09 - 23:47 »
Kyllä se Abe, se on hauska kun se nukahtaa puhuessaan, unohtelee asioita ja kertoo kamalan vanhoja juttuja. Ja sit vielä lemmenrohto -juttu, sikahauska.

544
Hahmot / Vs: Paras julkkis Simpsoneissa
« : 06.11.09 - 23:31 »
Paras ja hauskin on Krusty, se nauru ja ääni. Ja se tupakan sytyttäminen nukella tai jollain lehdellä on aika hauska sketsi. Hän myös sekoa joskus laulun sanoissa, kuten jaksossa Lisan Liukkaat laulaessaan kansallislaulua.
Toiseksi paras on ehdottomasti Wolfcastle, hauska tyyppi kun on matkittu Arkasta. Sekin McBain -juttu on aika hauska sketsi.
Kolmanneksi paras on Duffman, vähäsanainen lihaskimppu jolla on hauska puku ja Duff -tölkkejä vyössään.

545
Vanha kunnon Bart.  Hän on mahtava persoona, hänen elämänsä on aika hauskaa (ja välillä jännääkin), hän on mestarikeppostelija ja kuitenkin hänen sisällään jotain herkkyyttäkin. Ja hän koskettaakin mua paljon, koska olen jossakin määrin lapsekas ja olin pienenä melko rasavilli.

546
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 05.11.09 - 22:37 »
En poistaisi ketään, mutta jos olisi pakko, niin Disco Stu tai sideshow Bob saisi kyllä lentää..  ;D
Disco Stu kyllä, koska se on niin sairaan tylsä eikä sitä näykään kovin usein. Shideshow Bobia ei mielellään saisi potkia pellolle, vaikka se onkin aika ällö, kamala ja pelottava. Mutta pitää sitä joku hullu kammotuskin olla mukana. Hän lisää sarjaan jännitystä ja samoin Bartin elämään.

Pattystä ja Selmasta mä en kauheesti tykkää, mutta kai hekin ovat paikkansa ansainneet sarjasta. He ovat vaan epämukavia Homeria kohtaan. Eihän hän mikään "McGyver" olekaan, mutta silti ihan kiva tyyppi.

Hans Moleman on aika pöö (tylsä), koska hän vaan tulee kuvaan ja loukkaa itsensä ja muut nauraa kuin parhaalle vitsille. *huoh*

Cletus, se maanviljelijä, on aika turhantuntuinen. Mulle onkin jäänyt hämäräksi että mikä ihmeen rooli hänelläkin on? Hän vaan vilahtaa vähän aikaa jotain ja höpöttää, ei muuta.

547
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 05.11.09 - 21:47 »
Paras on ehdottomasti Bart. Hänen kepposiaan on hauska katsoa ja joskus hän osaa olla ihan mukavakin. Hän on ihan hulvaton kun ehtii joka paikkaan kujeilemaan. Jotkut hänen ympärillään pyörivät jaksot ovat todella jänniä ja hyviä.

Toiseksi paras hahmo on ehdottomas... kukas muukaan kuin Homer. Hänen toilailujaan on sikahauska katsoa ja koko hänen olemuksensa on jotenkin mielenkiintoinen. Ensin hän ihan rauhallinen ja leppoisa, mut yhtäkkiä räjähtää ja meinaa kuristaa Bartin... mikä tosin ei ole hyvä esimerkki perheenisille.

Kolmas suosikkini on Lisa, koska hän on viisas ja älykäs. Hän on ahera koulussa, tosin voisi hän rennommin ottaa. Joskus se hänen hikkemäisyytensä huvittaa mua Bartmaisella tavalla. Yksi paras puoli on se, että hän soittaa hienosti saksofonia.

Moe on myös ihan sikajännä hahmo. Sitten on Clancy Wiggum, joka on poliisiksi ihan hulvattoman hauska. Edna on myös aika hauska hahmo. Toisaalta hän ei tykkää skinneristä, mutta toisaalta on välillä jotain kipinääkin. Bartin suhteenkin hän aikas mielenkiintoinen, nauraa aina kun hänestä eroon. Mutta onhan se ymmärrettävää, koska Bart on sellainen hulivili. Heh, sitten tuli mieleen se naureskeleva Tohori Hibbert. Ehdottomasti klassikkohahmo, nauraa aina väärään aikaan ja väärästä asiasta. Olis varmaan kummallista hänen hoivissaan.

Siinäpä vähän tarinaa. ;)

548
Ehdottomasti kun Marge jää koukkuun Earthland Realms-peliin, vai mikä sitten olikaan. Perusteluina hauskat kohtaukset, ja vaikeaa ajatella Margea tietokoneen ääressä pelaamassa World of Warcraftin tapaista roolipeliä.
Mä muistan tuon :) tosin vähän hämärästi. Joo, se on tosi hauska jakso. Marge ojentaa Bartia pelistä käsin. Se on hyvä kohta kun hän yllättyy huomatessaan, että Bart pelaa samaa peliä.

Yks Marge -jakso, mikä mulle on jäänyt mieleen, on se kun hän ryhtyi poliisiksi. Hän oli siinä niin toimelias ja ahkera. Ja muakin otti kun ne poliisit nauroivat hänen liittyessään heihin ja hänen erotessaan poliiseista. Onks muka kumma jos nainen haluaa olla poliisi?

549
Yksi mun suosikkijaksoista, todella jännä ja omaperäinen. Ei tähänkään voi kyllästyä.
Homer oli ihan hulvaton kun sekos, koska johtaja Burns ei muistanut hänen nimeään. Mutta sehän hänessä juuri parhaita puoliaan onkin. :) Smithers oli myös todella hyvä tässä ja helppoa asettua hänen puolelleen. Kuka nyt haluaisi olla töissä jollakulla, joka ei tajua että joku toimintatapa on väärin. Doctor Hibbert oli myös hyvä kun se kysyi Wiggumilta, että osaako tämä ratkaista kuka on syyllinen.

Ai niin joo, mä näin ekan kerran TV!TV!:ltä (tai mikä se oli), ja silloinkin tykkäsin tästä todella paljon. Sitten oli monta vuotta kun en nähnyt ja nyt vasta äskettäin tämän vuoden puolella näin taas uudestaan. Onneksi. ;)

550
Kerran kyllästyin ihan kunnolla, kun niitä samoja jaksoja näytetään niin monta kertaa.
Mutta sitten yk kerta se taas alkoi rullaamaan uudestaan, ja nyt jaksaa katsella niitä. Minusta se on parhaita animaatio, mitä nykyään tulee tv:stä. Ja juuri äsken aloitin kausien ostamisen, hommasin kuudennen kauden. Tosi hyvä jännä.

Sivuja: 1 ... 35 36 [37]