Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Maximate

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
No onpas molemmat kuvat hienoja! Ei kyllä uskoisi, että ensimmäistä kertaa piirrät kyseiset hahmot. Voi kun osaisi itsekin piirtää edes jollain lailla :D

2
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 24.07.17 - 22:59 »
Näyttää kyllä todella hienolta tuo kansi! Saa nähdä julkaistaanko edelleen kohopääversio vai pelkästään normaali. Itse tosin olen tähänkin asti pysynyt normaalissa. Itseltäni myöskin puuttuu 16 ja 17 kaudet, joten täytyy toivoa että aikaisemmista bokseista tulisi taas uusia painoksia.

3
Niin harmillista kuin se nyt onkin, niin en ole vieläkään katsonut yhtäkään jaksoa simpsoneita. Viittaan tällä siis tuohon edelliseen viestiini vuodelta 2015, joka on tuossa ylempänä. Eli kausi 24 jäi kesken ja on edelleen kesken.

En oikein osaa sanoa mitä tapahtui. Seurasin Simpsoneita kuitenkin aktiivisesti ja omistan lähes kaikki tuotantokaudet dvd:nä. Silti en ole nyt kahteen vuoteen katsonut yhtäkään jaksoa. Ehkä katsoin simpsoneita niin paljon, että sain yliannostuksen. Tai toinen vaihtoehto on se, että olen kasvanut yli simpsoneista. Vai voiko niin edes tapahtua? Simpsonienhan pitäisi juuri olla suunnattu aikuisille. Mene ja tiedä, ehkä vielä palaan keltaisen perheen pariin. Täällä foorumillakin kun olen käynyt edelleen lähes päivittäin toteamassa, että tänäänkään ei ole tullut uusia viestejä.

Mutta tiivistettynä siis, että olen kyllästynyt Simpsoneihin, mutta toivottavasti tämä ei ole pysyvää!

5
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 02.03.16 - 23:25 »
Itelleni tulossa wiille se The Simpsons Game :D Ostin/huusin sen huuto.netistä eilen.

Aah, mä olen jo monen vuoden ajan yrittänyt metsästää kyseistä peliä ps3:lle (vain koska ps2 grafiikat on aika onnettomat nykymittapuulla, ps3 vielä menettelee), mutta tuntuu siltä että tuo ps3 versio on ollut Suomessa todella harvinainen, koska mistään ei tunnu löytyvän. Olen nähnyt jo ties kuinka monta ps2 versiota, mutta en ps3.

Haluaisin nimittäin kovasti pelata tuon uudemmankin Simpsonit pelin, kun olen vetänyt Hit and Run:in läpi muutamaankin otteeseen. (Se kun on PC peli niin sen löytäminen on helpompaa).

No kaipa tässä pitää jatkaa metsästystä.

6
Varmaan taas vuoden päästä ennen kautta 28. Subin tapa näyttää Simpsoneita nykyään on todella outo. Kai he haluavat näyttää uudet jaksot mahdollisimman pian, mutta ihan hyvin he voisivat näyttää koko kauden toukokuussa (kerran päivässä jakso) tai sitten tammikuusta kesäkuuhun (kerran viikossa jakso).

7
Toivottavasti Sub ei tänä vuonna sählää noiden aikataulujen kanssa ja näyttävät koko kauden kerralla, myös ne kaksi viimeistä jaksoa mukaanlukien ;)

8
Jaksoarvostelu: 22.Lisa ja Gaga

Lisaa ja Gagaa pidetään kaikkien aikojen huonoimpana jaksona. Imdb:ssä sanotaan niin, täällä sanotaan niin, kaikkialla sanotaan niin. Nyt päätin tarkistaa, onko se niin huono, koska muistikuvani oli hatara.

Lisa voittaa koulussaan kaikista epäsuosituimman palkinnon ja on vain hyvin surullinen koko jakson. No, Lady Gagalla on jonkinlainen voima, millä hän tietää kun Lisa on surullinen. Ja sitten seurataan kun tämä yltiöpositiivinen suurieleinen pop-stara levittää "hyvyyttään" kaikkialle. Huoh.

Kuten kaikki Simpsonien seuraajat, joilla on jonkinlaista arvostuskykyä, tietää että Simpsonit on mennyt aivan epärealistiseksi nykyisin. Tämä jakso on paraatiesimerkki siitä. Täytyy myöntää en inhonnut tätä jaksoa aivan 100%:sesti. Pidin kohtauksesta, missä Lisa raivoaa Gagalle, mikä tuotti suunnatonta mielihyvää. Gaga itse oli ihan ok vierailija, mutta jakso ei. Jakso myös ei tee muuta kuin ottaa vain läjän huonoja vitsejä ja sokeroitu yltiöpositiivisella keijupölyllä. Ja lopussa Lisa kiittää Gagaa, koska hän purki kiukkunsa häneen ja pystyy taas kehumaan itseään ja laulamaan tyhmiä pop-lauluja. Tupla-Huoh.

En ole varma onko tämä jakso huono, mutta yksi huonoimmista se on. Mutta ehkä kaikkien aikojen huonoin jakso on Kaikki Hauska loppuu aikanaan

Kokonaisarvosana: 4/10

Mun on aivan pakko tähän väliin todeta, että kylläpä kirjoitit hyvän arvion! (Positiivista palautetta kun annetaan liian harvoin)

9
Margen poliisiasu, Cool Lisa asu, Momo Homer, Alaston Homer, Homerin donitsipääasu, Apun mexikolaisasu, Margen vankila-asu, Bartin varasasu.

Tossa on paljon enemmän kuin kolme, koska luettelin kaikki jotka muistin. Oon pelannut pelin läpi kahdesti, kun on niin hyvä peli edelleen.

Mä oon tosi huono keksimään kysymyksiä, joten seuraava saa jatkaa visaa!

10
Oheistuotteet / Vs: Simpsons mugs, Where to buy?
« : 01.12.15 - 00:10 »
I try to answer to your questions as good as I can:

1. Shipping is pretty expensive here in Finland compared to some other countries, so 6€ shipping price sounds pretty normal to me. Cheapest shipping you can find is 2,90€ but normally it's around 4-6€. Of course there is some companies which include shipping costs to product price and that's way offers free shipping.

2. Actually those shops you mentioned are only ones I find too. There are not so many shops and I think the reason is that there are only little amount of Finns which are interested to buy those mugs. Supply and demand!

3. I don't know any specific store where you can find Simpsons mugs, but you should start searching from malls. Because small "little bit of everything" shops are usually in malls and those shops could sell Simpsons stuff. Big malls like Itis, Kamppi, Sello, Jumbo, etc. are located near to public transportation and are easy to access even without a car.

You can also order mugs from another countries like amazon.de, amazon.co.uk or ebay.com. Just remember that if the shop is located in Europe you don't need to pay any extra costs, but if the shop is located to Asia, Australia or United States your shipment could be very expensive and you need to pay toll and taxes if product costs over 22€.

11
Katsokaa viides viesti sivulta kolme. Se on vuodelta 2008, mutta kaipa siihen voi näin seitsemän vuotta myöhemminkin vastata :P

12
Eikös tekijänoikeudet säily 70 vuotta. Muistan joskus koulusta oppineeni.

13
Täysin arvalla heitän, mutta oisko ollut seitsemän. Jostain jäänyt sellainen muistikuva.

14
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-gallupit
« : 12.10.15 - 23:26 »
Tää vaikuttaa hauskalta, niin vois vastata:

Sano yksi lempihahmoistasi: Mulla ei ole ikinä ollut ketään lempihahmoa, mutta jos nyt pitää äkkiä nimetä yksi, niin Bart.
Sano yksi inhokkihahmoistasi: Se saksofonisti, jonka suomenkielinen nimi oli Veri-ien Murphy. Inhosin hahmoa jo sen suomenkielisen nimen takia.
Sano yksi lempijaksoistasi: Jouluvaras - Miracle on Evergreen Terrace
Sano yksi inhokkijaksoistasi: Kaikki nuo uusien kausien jaksot joissa on köyhät julkkisvieraat.
Mikä on paras kausi: Kausi viisi on paras ja neljä on toiseksi paras.
Mikä on paras simpsonit-hahmon hokema: Hi-didly-Ho

15
Tuolla SimpSuomTV:n linkkaamassa simpsonit wikissä asian lähteeksi oli merkitty tämä nettisivu: http://www.ew.com/article/2015/09/16/simpsons-season-27-al-jean-interview?hootPostID=215059253b744f11248724f3bfc593e3

Sivuja: [1] 2 3 ... 7