Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joulupukki X

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Nykyään aika harvoin. Nyt on tullut katsottua Family Guyta (olen syntinen, mutta älkää tulko siitä tänne huutamaan.) Kuitenkin joskus otan kaikki tuottarit hyllystä ja teen maratonin

2
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 07.01.10 - 19:42 »
Itseäni ei hirveästi liikuttaisi ellei tulisi blu-ray julkaisua lainkaan. En tiedä onko silmissäni jotain vikaa, mutta en huomaa DVD:n ja blu-rayn eroa mitenkään selvästi. Onhan se blu-ray teräväpiirto kuitenkin, joten onhan siinä ero..  ::)

Isolla HD-televisiolla eron näkee melko hyvin :P

Mielipiteensä kullakin.

3
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Tietovisat
« : 06.01.10 - 20:26 »
Damn.. Tulin toiseksi..
2. John Eden 17770

4
Simpsonit.org / Vs: Mitä kautta päädyit tänne?
« : 06.01.10 - 19:53 »
Mä päädyin tänne ihan Vuotiksen kautta, kun tarkkailin yhden käyttäjän profiilia ja siellä oli tämän Simpsoni-aiheisen foorumin linkki. :) Enpä nyt niin kamalasti Simpsoneista välitä, mutta foorumeille on kiva rekisteröityä! :D Kyllä mä joskus Simpsoneitakin katon, mutta en kamalan säännöllisesti, ja... *laittaa teippiä suunsa eteen* Nih, off-topic on paheeni. :P

~Presto

Sattumalta sama foorumi josta ensimmäisessä viestissäni nimettömästi puhuin..

5
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 06.01.10 - 19:42 »
Itseäni ei hirveästi liikuttaisi ellei tulisi blu-ray julkaisua lainkaan. En tiedä onko silmissäni jotain vikaa, mutta en huomaa DVD:n ja blu-rayn eroa mitenkään selvästi. Onhan se blu-ray teräväpiirto kuitenkin, joten onhan siinä ero..  ::)

6
Muuten ne 11 ja 12 tuotantokauden boksit on muutenkin aivan surkeita. Vanhat oli paljon parempia, mutta ei siitä enempää, jos haluan enemmän tästä puhua menenpäs sopivaan aiheeseen.

7
Juu, itsekin olen tämän asian huomannut. En ole kylläkään koskaan kajonnut noihin "Collector's Editioihin" enkä jatkossa aiokaan. Siis, ainakin täälläpäin kuka maksaa 25€ enemmän että saa jonkun hahmon pään tuijottamaan hyllylle? Järjetöntä touhua.

Ps. Hyvä että uusia käyttäjiä on tullut mukavasti, mutta viimekerrasta onkin jo pikkasen aikaa..  ::)

EDIT: Muistan käyttäjät Jarnoman, Patentti, Lambo, Duffman.. Siinä ne taisi tullakin.

8
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 22.02.09 - 20:33 »
Ostin tän pelin Tammikuussa ja tosi hyvä peli onkin. Pelaan mieluiten Homerilla ja Bartilla, koska Homerilla on todella hyvät voimat ja Bartilla on se Bartman.   :doh:

Minusta tuolla Bartmanilla on tosi tylsä mennä kun se
liito ominaisuuskin on vähän huono, mutta Homerilla on kiva puskea eteenpäin ;D

Voisiko joku kertoa minkälainen tuo The Simpsons game on playstation kolmoselle, että onko siinä esim joitakin parempia
ominaisuuksia kuin muille konsoleille käytettynä ja onko grafiikka hitusen parempaa ym  :)
PS3 on selvästi parempi kuin PS2, siinä Bart voi saada metallisenpanssarin vähäksi aikaan ja siihen ei tehoo mikään. Ja siinä voi seikkailla kaupungilla ihan muuten vain.  :)
Joka hahmo voi saada metallipanssarin hetkeksi. Myös PS2-versiossa.

Eihän PS2 versiossa esim museossa Bart saa robottipukua ja sillä pitää ampua ne taulut kun PS2 versiossahan pitää ritsalla?

Nopea Edit: Tarkistin pikaisesti kun sattumalta päällä.

9
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 22.02.09 - 17:43 »
Ensinnäkin Jarno, kentät voi pelata uudestaan, jos jäi epäselväksi. Ja homersexual, ei niin "hauskaa" kuin ehkä hit and runissa. Esim ei autoja, ja muuta kivaa.
Jaa pitääpi mennä katsomaan. (Ja tervetuloa takaisin)  :)

Joo on tullut pidettyä taukoa.

Edit: Mistä syystä, en itsekkään tiedä. Olin ehkä unohtanut koko foorumin.

10
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 22.02.09 - 16:57 »
Ensinnäkin Jarno, kentät voi pelata uudestaan, jos jäi epäselväksi. Ja homersexual, ei niin "hauskaa" kuin ehkä hit and runissa. Esim ei autoja, ja muuta kivaa.

11
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-joululahjat
« : 25.12.08 - 23:35 »
Itselleni ostin Simpsonit 11. Tuotantokausi. Nyt kaikki 11 kasassa, siis niistä ilmestyneistä.

12
Tokio. Siinä jaksossa oli varsinkin hauskaa se eräs kohta, jossa Simpsonit koittavat voittaa lippuja kotiin. Myös kohtauksia aiheuttava ohjelma oli hyvä, ja se kun Homer menee vessaan, Bart sanoo:" Katsokaa, Homer on telkkarissa!" sitten tulikin jotain epämiellyttävää..

13
Itse aloitin katsomiseni 1996, eli noin 8 vuotiaana.
Salainen teksti alapuolella, osaatko lukea sen, se on yksi maailman ihmeellisimpiä asioita ::)


Karmiva olo kun moni täällä on syntynyt vasta 1996 (vasta no eihän ny sentään) tai päälle 1997-1998-1999, kun minä poika katselin Simpsoneita

14
The Simpsons Movie / Vs: Soundtrack
« : 23.12.08 - 19:50 »
Kuulin sen soundtrackin vasta tänään kokonaan, ja täytyy sanoa että koska itse myös soitan, oli ihan hyviä kappaleita. Paras oli Spiderpig, ja muut olivat myös hyviä. Kuuntelin mielelläni levyn kunnialla viimeisen biisin viimeiseen säveleen asti. Ei tuo kyllä, niin kuin Jsr jo valaisi, paljoa varmaan nuorisoon iskekkään, kun on sitä rokkia ja Poppia ja monia muita jo valmiiksi, niin miksi nyt tuollaista kuuntelemaan kun on tuttuakin musiikkia. Mutta itse siis pidin Soundtrackista.

15
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 23.12.08 - 19:38 »
Juuh, kiitos myös minun puolestani. Hieno foorumi, jossa on mukavaa porukkaa, ainakin yleensä siis.. Joten hyvät jatkot tälle joululle, ja toivotan kaikille hyvää joulua, ja onnellista uuttavuotta.

Ps. Tämä foorumi on tuonut hyvin paljon lapsellisen puoleni esiin, vaikka tämä foorumi ei olekaan lapsellinen.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8