Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Joulupukki X

Sivuja: [1]
1
Jaksot – yleinen keskustelu / Koskettavin jakso
« : 15.08.08 - 19:31 »
Noniin, halusin aloittaa jonkinlaisen uuden keskustelukaivon, joten keksin tälläisen: Koskettavin jakso.
Tiedän, että Simpsonit eivät ole mitään Saippuaoopperaa, mutta koskettavia asioita löytyy ja varmasti jokaiselta löytyykin! En tee tätä spämmi mielessä, ja jos tälläinen/tämän laatuinen aihe on, lukkoon vaan. Ei tätä voi pitää enää missään muuallakaan, joten aloitan pian, esimerkiksi Homerin ja Margen aviokriisit sun muita surullisia riitoja, kaikki tänne vaan ja kertomaan kaikille. Ei tarvitse häpeillä, ja tässä on surkeuteni:

Stark Raving Dad

Ei välttämättä niin "Koskettava" mutta surullinen jossain mielessä kun Bart pettää Lisan, vaikka se onkin yleistä mutta syntymäpäivänä. Muistin tämän, koska tämä oli ensimmäinen jakso jonka näin ja olin tuolloin 9v, itkin jopa siitä! On se vaan niin surullista silloin ja sen muistan varmasti melkein aina.
Vaikka "perusteluni" olivat sangen lyhyet, älkää jääkö tuohon! Olen surkea perustelemaan, joten te älypäät varmasti keksitte parempaakin.
Joten minun pyyntöni, perustelut mukaan!
Spämmiä Spämmiä, lopettakaa!


Sivuja: [1]