Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jonzku1

Sivuja: [1] 2 3
1
Olipas hieno esitelmä. Haluaisin itsekin tehdä.

2
Olen nähnyt unta että olen katsonut uusia kausia simpsoneista tv:stä.

3
The Simpsons Movie / Vs: Suosikkihahmosi elokuvassa
« : 12.10.09 - 18:32 »
Yksinkertaisesti Homer Simpson. Jos sitä ei lasketa niin SpiderPig.

Dr. Nick kuoli koska Wiggum sanoi: "Onneksi kukaan ei kuollut" ja silloin Nickin päälle tippui lasinpala. Otan osaa.

4
Tämä ei kyllä ole mistään elokuvasta mutta oletteko huomanneet, kun Homer ja Bart hyppäävät moottoripyörällä sen rotkon yli, siellä on se ambulanssi joka oli ykkös tai kakkoskaudella kun Homer tippuu rotkoon skeittilaudalla.

5
Yksi muistui mieleen: Kun Homerista tulee läski vihreä olento, Dr Phil juttelee hänelle. Eli Dr. Philistä. Sitten siinä jaksossa kun Homerista tulee pormestarin henkivartija, niin siinä on Luke Skywalker siellä sarjakuvamessuilla.

Jaksojen nimiä en valitettavasti muista. :doh:

6
Olihan tuo helppo loppujen lopuksi mutta luulin kyllä Homeria ensiksi. Kauden extroissahan on erilaisia loppuja esim. Pukin Pikku Apuri tappaa Burnsin.

7
Aina kun telkkarista tulee paitsi sunnuntaina. Myös usein Dvd:ltä jos uusi kausi tuli postissa. Mitenhän tuota enään perustelisi.... ::)

8
se kun joku lähtee hakemaan jotain, tai menee vessaan, niin kuuluun nopeita askeleita ja auton ääniä, esim. jossain treehouse of horrorissa, jossa homer on myynyt sielunsa donitsista ja asianajaja lionel hutz huomaa tapauksen olevan toivoton hän sanoo menevänsä vessaan, mutta meneekin ikkunasta pakoon, toinen esim. kun homer unohtaa margen syntymäpäivän ja "lähtee hakemaan lahjaa"

Joo tuo on kyllä hauskaa kun Homer sanoo monesti käyn tuolla vessassa ja kohta kuuluu auton äänet. Pari kertaa on myös tapahtunut sillain että Homer menee itkien huoneeseen. Se on kyllä hauskaa.

9
Hyvä kun tuli uusi Intro! Löytyi hauskoja yksityikohtia. Liitutaulukohdassa Homer astronauttina! Hehhee. Tämä Intro pysyy samana seuraavanakin jaksossa. Katsoin [linkki poistettu] sivustolta uusimman jakson ja samahan alku siinä on. Ennen liitutaulua olevaa kohtausta niin siinä on se iso taulu jossa on Hassun kuva. Se vaihtuu joka jaksossa. Uusimmassa jaksossa How To The Test Win on kuva jossa on Millhousen kuva ja siinä lukee Boy is Lost! Repesin. Kannattaa käydä katsomassa tuolta sivulta jonka äsken sanoin. Jaksossa näytetään Homerin parhaat kohdat!

P.S Katso videossa mitä Marge ostaa: Tomacco Juice! Esiintyy jaksossa maalla on mukavaa kausi 11.

10
Muistankin vain nuo jotka te sanoitte. Olisi kyllä hauskaa nähdä Simpsonit suomessa. Eipä 20 kaudellakaan näy mitä olen katsellut netistä.

11
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 03.03.09 - 16:49 »
Hit & Run tietsikalta löytyy. Pitäisi Road Ragegin jostain netistä ottaa mutta ei meinaa löytyä. Joten jatkan etsimistä. Hit & Run kyllä muistuttaa GTA:ta ja se on hyvä asia kun saa ajaa ympäri Springfieldiä. ::)

12
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-kaupat
« : 03.03.09 - 16:45 »
Nyt olette pahan kerran väärässä. Miä tiedän Simpsonikaupan tampereella ja olen käynytkin siellä. Isäni kertoi sen vähän aika sitten.
Se ei ole varsinainen kauppa vaan Simpson "KAHVILA" jossa myydään simpsonituotteita. Ja kiva valikoima muutenkin. Joten Suomessa on sellainen kauppa. Paikkaa en tarkalleen muista, mutta kirjoitan tänne kun isältäni sen kysyn.

13
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-sarjakuvat
« : 03.03.09 - 16:36 »
 Omistan Simpsoneiden Rantaloman mutta muut puuttuu. Paitsi Homerin ja Bartin oma kirja, vaikka ne ei sarjiksia olekkaan.

14
Oheistuotteet / Vs: Homer's Head -digipak
« : 03.03.09 - 16:33 »
Tampereen prismassa olen sen nähnyt miljoonia kertaa mutta en osta koska kaikki kaudet on jo. Huuto.net on paras paikka kuitenkin. :D

15
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 03.03.09 - 16:31 »
Varmaan tuo kausi tämän vuoden loppupuolella tulee. En nyt sitä himoitse vaikka kaikki kaudet on koska olen nähnyt nuo kauden jokaisen jakson.
Niitä 20 kauden jaksoissakin kestää vielä aika kauan ennen kuin tulee. Voihan nuo katsoa sivulta [linkki poistettu] jos joku katsoa ne haluaa.

Sivuja: [1] 2 3