Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Finnish Simpson eilen kello 01:36 »
Kyllä se vaan on niin et tämä palsta alkaa olla omalta osaltanikin loppuun kaluttu. Jotenkin sitä Simpsoneista on jäänyt niin monta kautta jo jälkeen ja kun tietää mitä viimeisimmät satunnaiset uudemmat episodit on olleet jo tuolloin... en ole niiden perusteella todennut tarpeelliseksi vilkuilla viimeisimpiä kausia. Tätä voisi verrata vähän vakavasti sairaaseen tuttuun. Kiva olisi nähdä "one more time", vai haluaako sittenkin jättää ne hyvät muistot sen kuolemisen ja kuihtumisen näkemisen sijaan.

Jokatapauksessa, iso kiitos Mikollekin täältä. Herrasmies joka on toiminut täällä eräänlaisena isähahmona. Aika monta juttua oisi tälläkin palstalla jäänyt kirjoittamatta ilman teikäläisen ideointia ja esimerkinnäyttöä. Sami ja muut pitäkööt nyt lippua korkealla. Tsemiä heille.

Ps. Vieläkin muistelen lämmöllä joskus tämän foorumin irkkikannulla olleita höpinöitä ja etenkin erästä herran lausahdusta (minulle osoitettuna): "Nyt tiedän miltä kapteeni Haddock kuulostaisi ammattikoulun käyneenä" :D
2
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-gallupit
« Uusin viesti Kirjoittaja: Zodamacoomza 18.10.17 - 12:11 »
 Ainiin, myös Sideshow M
3
Hahmot / Vs: Hahmo, jolla on hauskin ääni
« Uusin viesti Kirjoittaja: Zodamacoomza 18.10.17 - 12:11 »
 Ainiin, myös Sideshow M
4
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Sami 09.10.17 - 16:09 »
Kiitos Mikko!

Olet jättänyt näkyvästi kädenjälkesi 2000-luvun fanituskulttuuriin.
Henkilökohtaisestikin olet ollut vaikuttamassa paljoon ja esimerkiksi onhan minun seitsemän vuotta kestänyt ammattiurakin isolta osin kiitos sinulle kun olet toiminut suosittelijana :)

Paljon ollaan yhdessä opittu ja kasvettu koko ylläpidon kanssa. Mikko meistä vanhimpana tietenkin on toiminut Pappana meille ;)

Kaikkea hyvää tulevaan!
:woo:
5
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Gabbo 09.10.17 - 11:44 »
Kiitos itsellesi!

Olet Mikko ollut melkoisen tärkeä henkilö sivustolla ja se liima, joka on pitänyt kaikki hajanaiset palaset yhdessä. Aktiivinen kirjoittelu on minultakin jäänyt taakse (ainakin toistaiseksi). Aktiivinen katselu sen sijaan on nostanut tänä kesänä-syksynä päätään kun olen "kerrannut" kaudet 25-28, osittain lievän uteliaisuuden, osittain myötähäpeän kera. Sen verran suonissa kiertää kuitenkin  keltainen veri, ettei sarjaa noin vaan tule koskaan syrjään syytäneeksi. Vaan nythän tämä alkaa mennä Ukki Simpsonin lailla raiteilta tämä tarina, eli lopuksi vielä Iso Kiitos!
6
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« Uusin viesti Kirjoittaja: Mikko 08.10.17 - 12:22 »
On tullut aika esittää viimeinen kiitos kaikille sivuston käyttäjille ja Simpsonien ystäville.

Kiinnostukseni sivuston tekemistä kohtaan on viime aikoina hiipunut ja saavuttanut äskettäin pisteen, jossa on mielestäni parempi jättää homma kokonaan kesken kuin roikkua väkisin mukana. Tähän ei liity mitään sen kummempaa dramatiikkaa tai välirikkoja, ja Joose ja Sami jatkavat edelleen sivuston parissa.

Reiluun yhteentoista vuoteen mahtuu kaikenlaista. Tunneskaala on vaihdellut hilpeän innostuksen ja lievän stressin välillä; hyviä fiiliksiä on kuitenkin selvästi enemmän kuin huonoja. Varhaisin muistoni sivuston tekemisestä taitaa olla se, kun parikymppisenä kesäduunarina kirjoittelin Simpsonien jaksoesittelyjä erään matkatoimiston respan tietokoneella. Muutama vuosi sen jälkeen oltiinkin jo huipulla, kun Simpsonit-Vanhanen levisi mediassa. Samin kanssa löysimme ruokatunnilla Vanhasen jopa Seiskasta. Vuosien saatossa tuli tavattua niin Jouni Paakkinen kuin Bonita Pietilakin. The Simpsons Movie katsottiin ensi-illassa keskiyöllä, ja samoille tunneille taisivat joskus venähtää sivuston suunnittelupalaverit.

Simpsonien fanittamista en jätä ikinä, ja varmaan täällä foorumillakin piipahtelen vielä. Joten kiitos ja näkemiin!
7
Jaksot – kausikohtainen keskustelu / Vs: 14. esityskausi
« Uusin viesti Kirjoittaja: Delltabico 27.09.17 - 08:07 »
The full and useful to me and many other people really, because it is very useful information.
8
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« Uusin viesti Kirjoittaja: Fy Faen 17.08.17 - 09:41 »
JES JES JES!!! Keräily jatkukoon!  :woo: Vaikka nämä myöhemmät jaksot eivät ole yhtä hyviä kuin ensimmäiset kaudet, niin aion silti ostaa kaikki vaan mitkä tulee! Ja tosiaankin, on hieno kansi, Fat Tonyhan se siinä. :)
9
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« Uusin viesti Kirjoittaja: netcaan 03.08.17 - 13:05 »
 :woo:
Muistan kun harmittelin jonkin aikaa tätä tietoa, ettei kausia tulla enää julkaisemaan dvd:llä :c Mutta tänään päätin jostain syystä lähteä tutkimaan vielä tätä ja sainkin yllätyä positiivisesti! :3

(Ja satuinkin kirjautumaan pitkästä aikaa tänne.. Ehkä pitäisi käydä useamminkin, vaikka en olekkaan mikään kovin tunnettu täällä tai no en ole niin aktiivinen täällä keskusteluiden puolella.. :doh2:)
10
The Simpsons Movie / Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
« Uusin viesti Kirjoittaja: SimpSuomTv 27.07.17 - 17:56 »
Huomasin että tänä päivänä Simpsons Moviesta on tasan 10 vuotta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10