Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JustACat

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
Se on hyvä kirja, jossa on todella hyvä kirjailija ja paljon tietoa sain siitä ennen kuin tarkemmin nippelitietoa kävin pyörittelemään.
Totta, tykkään itsekin siitä älyttömästi, sitä jaksaa lukea uudestaan ja uudestaan. Itse asiassa se kuuluukin suosikkikirjoihini. Se kelpaa hyvin sivistäväksi ja viihdyttäväksi matkalukemiseksi, siinä kun on samalla ne triviakysymykset. Olen myös saanut idean, että niiden kanssa voisi kehitellä oman Simpsonit-pelin, jossa eniten oikeita vastauksia saanut voittaa. Sitä pitäisi kyllä ensin vähän kehitellä.

Itse asiassa ei hassumpi peli-idea, sitten tietenkin amatöörisimmät voivat ottaa kirjan avuksi :D Kuinka moni on vastaillut näihin sivun alalaidassa oleviin kysymyksiin?

32
Pitääkin maistaa :]

33
Hahmot / Vs: Hahmo, jota vihaat
« : 24.08.11 - 17:08 »
Minä en hirveästi pidä Bartista, jonka ympärille perustuvat juonet yleensä liittyvät kepposiin tai muuhun aika yksinkertaiseen juoneen. Myös Lisa on viime aikoina on käynyt päähän.

34
Se on hyvä kirja, jossa on todella hyvä kirjailija ja paljon tietoa sain siitä ennen kuin tarkemmin nippelitietoa kävin pyörittelemään.

35
Lady Gaga vierailee Simpsoneissa. Ja jakson nimestä päätellen vielä aika isossa roolissa.

Kuulostaa hyvältä jaksolta.

36
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 21.08.11 - 20:35 »
Minulla on kolmannen, seitsemännen, kahdeksannen ja kahdennentoista kauden boxsit, mutta offina mainittakoon, että minulla on näitä muutaman jakson levyjä yli kymmenen.

37
Hahmot / Vs: Homerin idioottimaisimmat temput
« : 19.08.11 - 18:40 »
Yksi Homerin idioottimaisimmista teoista oli se, kun hän myi sielunsa paholaiselle saadakseen donitsin. Todella epätoivoinen teko. Mutta ilman tuollaisia tekoja Homer ei olisikaan niin hauska. Samainen kauhujakso oli muutenkin hyvä, kenties paras minkä minä olen niistä nähnyt.

Totta - minusta oli hauskaa, kun Homer yritti olla syömättä donitsia, mutta söi sen kuitenkin :D

38
Hauska lukea näitä juttuja, kun kaikki on mainittu siinä yhdessä suomalaisessa Simpsonit-kirjassa :D En ole mikään kaikkitietävä, vaan kirja on.
Vai pitäisikö sanoa että Jouni Paakkinen tietää ;)

Ja kirjan nimihän on "Simpsonit - keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä", jonka lopussa mainitaan Simpsonit.org :)

Se mainitaan myös sivulla 78, jossa Paakkinen sanoo että Simpsonit.org on suosituin suomenkielinen sivusto. :)

Taitaa se Paakkinen olla aikamoinen velho, mitä Simpsoneihin tulee.

Todellakin - olisi mukavaa tietää yhtä paljon kuin Paakkinen :]

39
Kun nyt pian tulee televisioon tämä 7. kauden leikejakso, siinä näytetään vaihtoehtoinen loppu Kuka ampui johtajan? (osa 2) jaksoon, jää koko loppu aivan epäselväksi, vaikka se onkin vaihtoehtoinen. Ensinnäkin, kuten jaksossa itse huomautetaan, pitäisi Waylon Smitherin ollessa ampujana Simpsonin DNA-todiste unohtaa, samoin se, että Waylon katsoi koko jakson Pardon My Zingeriä ja niin eteenpäin.

Toinen ärsyttävä virhe samaisessa Kuka ampui johtajan (osa 2) jaksossa on se, kun Homer ja Lisa ajavat autolla ja Homerilla on nuo kaksi jäätelötötteröä ja näytetään, kuinka ase on lattialla. Aurinko tosiaan paistaa ulkona ja asehan oli tippunut lattialle AMPUMAKOHTAUKSEN JÄLKEEN. Se on häirinnyt jo pitkään :[

40
Hauska lukea näitä juttuja, kun kaikki on mainittu siinä yhdessä suomalaisessa Simpsonit-kirjassa :D En ole mikään kaikkitietävä, vaan kirja on.

41
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 18.08.11 - 20:39 »
No, uusimpia taitavat olla nämä 4 jakson levyni, kuten urheiluaiheinen levy & näitä muita ja muutamia läpällä ostettuja sarjiskirjoja :D

42
Hyvin on annettu Margelle tähtiä :D

43
Juuri tällä hetkellä en katso Simpsoneita Subilta, kun samat jaksot on tultu niin usein katsottua levyltä.

44
Hahmot / Vs: Homerin idioottimaisimmat temput
« : 18.08.11 - 20:29 »
Minusta on myös aika Homermaista, kun Homer varastaa 7. kauden kauhujaksossa sen jättidonitsin O__O

45
Oheistuotteet / Vs: Omistamasi Simpsonit-tuotteet
« : 01.07.11 - 13:31 »
Olen ostellut vähän näitä 4 jaksoa levyjä... :D

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7