Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Finnish Simpson

Sivuja: 1 ... 47 48 [49]
721
Katsokaapa 2 minuutin ja 20 sekunnin kohdalla. :)
:D ''Ronal-D'OH!'' Mistähän on tuokin idea repäisty? :D

722
Ideana olisi ehkä hieman erikoisempi jakso, nimittäin SENSUROIMATON jakso, ja tässä olisi kaikkea, mikä ei sovi perheen pienimmille. Koska kummiskin moni katsoisi tämän, niin esitysaika olisi klo 3 - 5 välillä aamuyöllä. :D
Sen nimi vois olla joku Loppu huipennus, Esilippu laskeutuu tai Loppu tulee. Sit vois olla niinku isot juhlat ja kaikki simpsons sarjassa esiintyneet tyypit ois siel lukuun ottaen Ned Flanderin kuolleen vaimo Maude ja sit siel ois paljo julkkiksii. Ja sit siin vois olla paljon kaikkee vanhois jaksoist jopa Tracey Ullman show:n aikaisisit ja poistettui kohtauksii ja kaikkee semmost. Näin lopuks haluun sanoo oon lukenu jostain et ne aikoo lopettaa 25 tuotantokauteen mut en oo täysin varm lähteen luotettavuudest, mut veikkaan et vaik ne loppettaiski niin varman viimeistään 5 vuode pääst ne alkais varmaa tuottaa taas simpsoneit mut vaa uusil piirtäjil ja ääninäyttelijöil.

Tai sitten jakson aikana olisi extratapahtuma, jolloin nostettaisiin kuminen Maude - nukke, Mauden pää - patsas tai sitten 'pelipaita' jossa on Mauden kasvot.

723
Jaksot – yleinen keskustelu / Vs: Repliikit
« : 21.05.10 - 16:55 »
Ehkä eniten on jäänyt mieleen ''Pikku Äiti'' jaksosta tuo Homerin ja Flandersin lauseet:
''Spinebuster, booring''
''Ooo, Coloustomeiser!(en osaa kirjoittaa tota)''
''Feels likes he's wearing nothing at all, Nothing at all, NOTHING AT ALL.''
Sitten vielä ''The Widowmaker'', joo en muista tuota loppua tosta Widowmakerista.

724
Jakso: Radiotaistelu (War of the Springfield Radio)
Juoni: Springfieldin radion Bill ja Marty(?) saavat potkut, ja koko radioasema hiljenee, saaden kaikki suunnittelemaan omaa radioaan. Asemat:
Ryöväriradio (Criminal Radio) Suunnattu rosvoille jotka ovat Springfieldissä. Papparadio(Senior Stereo) Suunnattu vanhainkodin asukkaille, tosin radioa ei kuuntele kukaan. Ydinradio (Nuclear Radio) Ydinvoimalaa mainostava radio. Homerin oma radio: (Homer's Radio) Homerin radio, joka on pääasiassa humalaista mörinää Barneyn ja muiden kanssa kapakassa. Salaradio(S-ecret radio) : Billin Ja Martyn salainen radio. Schoolradio(Schoolradio) Skinnerin tekemä koulun radio, jota kuuntelee vain Martin Prince. Hassuradio(Krusty Radio) Hassuklovnin shown jälkeinen radio, jossa esiintyy piilomainontaa, ja lapset kuuntelevat tätä 24/7.
Mutta mitä sitten kun mafia ottaa radiot käsiinsä? Sitten sankariksi nousee humalainen, itsemurhaa hautova Moe, joka vahingossa hypätessään vanhan radiomaston päältä lentää haarat edellä suoraan sateliittiin, saadakseen aikaan ison tulipallon, joka tuhoaa mafian radioantennit ja poliisit kun huomaavat pallon, he pidättävät mafian. Lainaus Hassun radiosta:
- ''Heihei lapset, ostakaa Hassun nyrkkeilykamat, saat mukana säkin ja hanskat, ja voit olla uusi Dredrick Tatum!  :D
Joku ääni(niinkuin Gabbo vs Krustyjaksossa)  - ''Varoitus, säkki on erittäin kuminen ja kimpoaa. Hassu Copyrights ei ole vastuussa turvonneista päistä, halenneista hampaista tai murskaantuneista sukupuolielimistä.''

725
Paikka:Dice Energy
Omistaja: Hassuklovni
Työntekijät: Hullu kissanainen, Moe, Duffman ja tavallisia baarimikkoja.
Paikka: Kapakkadisco nuorille, tuningista kiinnostuneille.
Mitä tehdään: Paikalliset tuningin ystävät ajelevat 'radalla' niin lujaa että renkaat savuaa....
Sijainti: Moen baarin takapihalla olevan autopesulan lähellä oleva kaahausrata
Muuta: Rakennus on koristeltu hajukuusilla, karvanopilla ja kaikilla autotarvikkeilla....

726
Hahmot / Vs: Ideoi oma Simpsonit-hahmo!
« : 18.05.10 - 21:50 »
Nimi: Marco ''Marko'' Langkow
Ikä: 22 - vuotias
Ammatti: Työtön, työskenteli ennen Shelbyvillen naapurikaupunkien välissä olevalla pienellä huoltoasemalla yövartijana, kunnes huoltoasema räjähti.
Asuinpaikka: Asuu Hassuburgerin tuuletusluukussa, jossa on patja, radio, ja väljähtynyttä colaa, sekä viikon vanhoja burgereita.
Perhe: Ei ole, ennen oli yövartijan uralla koira nimeltään Uno.
Muuta: Nukkuu joskus Moe'n miestenvessassa. Musiikkina tykkää Disco Ensemblestä ja Scooterista.
Lausahduksia: ''I'm not fat! I'm too shirt!''  ''Where is Funky Dices?''
Pistän kohta kuvalinkin.
[img][img]

727
Mikähän jakso se oli, no kummiskin Homer sano jotain ''Kyllä minä oikean Fonyn tunnistan.'' Viittasi Sonyyn.
Ja eräässä jaksossahan oli Nelson siinä lopussa, joka parodioi Columboa. (Dial N for Nerd).

728
The Simpsons Movie / Vs: Suomidubbaus
« : 18.05.10 - 21:35 »
Pakko myöntää että jos sama ääni olisi suomeksi kuulunut suomidubbauksessa Homerilla kuin ruåttin versio, niin sen olisin sietänyt, toisin kuin FINversio. :'(

729
Muutama vuosi sitten näin niinkin kiintoisaa unta että hakkaan hikari Milhouse Van Houtenia, muuta en unesta muista, aikaa abaut 2 - 3 vuotta... :D

730
SUOMEKSI: Olen kyllästynyt tällä hetkellä Simpsoneihin aika paljon. Huumori on ihan revitty perseestä, eikä nauruja ole tullut toooooodella pitkään aikaan... En edes muista koska olen viimeksi nauranut Simpsoneissa esiintyneelle vitsille... Sori vaan jos joku foorumin fani haukkuu mut lyttyyn, mun mielipide oli tässä! ::)

Sivuja: 1 ... 47 48 [49]