Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jarpeez

Sivuja: [1] 2 3 ... 43
1
The Simpsons Movie / Vs: Jatko-osa?
« : 18.08.18 - 23:23 »
Foruumi on lähes kuollut, mutta The Simpsons Movie on saamassa jatko-osan. Saas nähdä miten Disney-Fox kauppa vaikuttaa tähän elokuvaan.

https://www.stara.fi/2018/08/15/simpsonit-elokuva-saa-jatkoa-myos-family-guy-elokuva-suunnitteilla/

2
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 22.07.17 - 23:20 »
Simpsoneita ei enää julkaista DVD:llä

Simpsonien vastaava tuottaja Al Jean kertoo Twitterissä, että Simpsoneita ei enää julkaista DVD:llä. Fox Home Entertainment vahvistaa Polygon.comille, että päätös koskee myös Blu-ray-julkaisuja.

Jean vetoaa Twitterissä DVD-myynnin hiipumiseen ja nettitoiston suosion nousuun. Hän vakuuttaa olevansa asiasta hyvin pahoillaan ja huomauttaa, ettei päätös ollut hänen. Hän pitää joka tapauksessa mahdollisena, että sarjasta julkaistaan sen päättyessä kaikki jaksot sisältävä boksi.

Fox avasi lokakuussa 2014 Simpsons World -sivuston, jolla on katsottavissa kaikki Simpsonien jaksot, mutta sivusto toimii tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa. Jean toivoo, että jatkossa jaksot olisivat kaikkien nähtävillä. Hän tweettaa myös, että kommenttiraitojen tekemistä ei lopeteta, vaan nekin julkaistaan netissä.

Simpsonien fanit ovat olleet Foxin päätöksestä varsin pettyneitä. Jean on saanut selitellä asiaa Twitterissä lukuisille utelijoille.

Simpsonit.orgin keskustelupalstallakaan ymmärrystä ei juuri heru.

"DVD:llä olisi varmaan tullut ostettuakin nuo uudemmat kaudet ihan vaan kokoelman ja keräilynkin mielessä. Kyllä nyt kannattaa Jean miettiä uudelleen tätä, menetätte tässä maksavan asiakkaan!" kirjoittaa nimimerkki Monorail, mutta tunnustaa kuitenkin, että fyysisten julkaisujen kuihtuminen on väistämätöntä.

"Sisäinen materialistini hirttää itsensä, jos tuo tapahtuu", paukauttaa puolestaan nimimerkki alappi. "Sillä tekosyyllä olen jättäny uudet kaudet katsomatta telkkarista, että sitten boksien osto ei tunnu niin rahan tuhlaamiselta. Saattaapi sitten käydä niin, että ne jää katsomatta."

Nimimerkki Gabbo valittelee, että vaikka toki parhaat kaudet on jo DVD:llä julkaistu, jää tosifaneilla sarjan seuraaminen nyt laittoman lataamisen ja Suomen television varaan. "Vaikka boksien julkaiseminen onkin kalliimpaa puuhaa, niin kyllä uskoisin, että ne maksavat itsensä takaisin, vaikka heikompia kausia ovatkin. Al Jean, järki käteen, aprillipäiväkin meni jo!" Gabbo vetoaa.Simpsonien kaudet 1–17 sekä 20 on julkaistu DVD:llä.
Parin vuoden tauon jälkeen DVD julkaisut saavat jatkoa. 18. kauden DVD boksi julkaistaan tänä vuonna ja kannessa nähdään Fat Tony: https://twitter.com/TheSimpsons/status/888855099983806464

3
Parin viime vuoden aikana en ole enää aktiivisesti seurannut Simpsoneita. Arkisin katson silloin tällöin molemmat jaksot ja sunnuntaisin "katson" sivusilmällä, kun TV on auki ja teen samalla jotain muuta. Uudet jaksot katson netistä silloin, kun huvittaa.

En tiedä mistä johtuu, mutta kaikkeen kyllästyy aikanaan. Nyt viime aikoina jatkoin jopa huvin vuoksi Tapped Outin pelaamista. Tällä hetkellä South Park kiinnostaa enemmän kuin Simpsonit, kun ne näkee kätevästi Viaplayn kautta ja Family Guy Netflixin kautta. Simpsonit-himo voisi palata ennalleen jos ne saisi johonkin hyvään suoratoistopalveluun, kun DVD boksejakaan ei enää julkaista.

4
Pakko kehua uusinta jaksoa, eli "Barthoodia". Jaksossa oli menneisyyttä ja tulevaisuutta, mutta ei yhtään nykyisyyttä. Piristävä jakso, vaikka jakso oli enemmän draamaa.

5
Modernista Perheestä tuttu Sofia Vergara esittää tulevalla kaudella Bartin uutta opettajaa ja on mahdollista, että tulee esiintymään sarjassa myös jatkossakin.

Sofia Vergara to play Bart's teacher on The Simpsons — Get your first look at Mrs. Berrera | EW.COM


7
Brock Baker imitoi Shearerin hahmoja.

8
27. ja 28. kausi on nyt varmistettu! Kyllä se haiskahtaa siltä, että me nähdään vielä 30. kausi.

http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/simpsons-renewed-two-more-seasons-793213

9
Tämän viikon keskiviikon (6.5.) jakso "Let's Go Fly a Coot" esitettiin Jenkeissä eilen 3.5.

Onkohan tämä lyhyin aikaväli mikä on Jenkkien ensiesityksen ja Suomen ensiesityksen välillä Simpsoneissa?

10
Oheistuotteet / Vs: Esityskausiboksit
« : 10.04.15 - 12:34 »
***** mitä ******!!
En ymmärrä tätä päätöstä.

12
Katsoin juuri eilen ilmestyneen jakson, joka kantaa nimeä "Bart's New Friend". Jakson on käsikirjoittanut Judd Apatow yli 20 vuotta sitten. Nyt tämä sitten päätettiin toteuttaa ja lopputulos oli ihan mukiin menevä.

Lyhyesti jakson juoni on:
"Homer hypnotisoidaan ja hän luulee olevansa 10 vuotias poika. Samaan aikaan poliisit saapuvat pidättämään hypnotisoijan, joka pakenee paikalta. Bart ystävystyy Homerin kanssa ja hän ei halua, että Homer palautuisi enää takaisin aikuiseksi."

Alkuperäisessä käsikirjoituksessa hypnotisoijan piti saada sydänkohtaus, mutta tämän muutoksen avulla saatiin mainio Clancy Wiggum tähän mukaan, joka oli ilman muuta jakson hauskin hahmo.

Jakso oli ihan hyvä, mutta ei silti vastannut odotuksiin. Odotin old school Simpsonit tyylistä, mutta kyllä tämä oli ihan 2010 -luvun tapainen jakso.

Lisäksi "Je Suis Charlie" mainittiin vielä jakson lopussa.

Tuossa on vielä pari pätkää jaksosta.13
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 31.12.14 - 00:15 »
Kiitos tästä vuodesta ja meikäläinen hiljentyy tämän vuoden osalta ja palataan asiaan vuonna 2015!

Onnellista uutta vuotta 2015!

PS. Tuleeko tänään (31.12.) "Katsaus Simpsonit-vuoteen 2014" -uutinen?

14
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-joululahjat
« : 25.12.14 - 01:09 »
Seinäkalenteri 2015 tuli paketista.

15
Kauden yhdeksäs jakso on huomenna esitettävä joulujakso nimeltä I Won't Be Home for Christmas. Kohtalaisen mielenkiintoiseksi jakson tekee se, että se on ensimmäinen Al Jeanin käsikirjoittama jakso melkein 14 vuoteen. Jaksosta on julkaistu etukäteen intro ja muutama muu video.
Jakso tuli katsottua ja täytyy sanoa, että vau!

Al Jean käsikirjoitti Simpsonit -jakson, joka ei ollut hauska, vaan koskettava. Jos jaksosta pitää jotain hauskaa repiä, niin se on Moe. Muuten jakso oli draamaa ja se muuten toimi yllättävän hyvin.

Homer on palaamassa töistä kotiin jouluaattona, mutta pistäytyy Moen luona. Moe on jouluteeman mukaisesti hajalla ja Homer jää hänen luokseen hetkeksi. Aikaa kuluu ja vasta illalla myöhään Homer huomaa kellon ajan ja palaa kotiin kiireellä. Marge on vihainen ja heittää Homerin pihalle, joka ei saanut edes selittää. Homer yrittää etsiä itselleen paikan, jossa voi viettää Joulun, mutta ei onnistu. Moe saapuu Simpsoneille, jossa hän selittää Homerin myöhästymisen. Marge ja lapset lähtevät etsimään Homeria, joka oli päätynyt vaisuihin joulubileisiin. Marge löytää Homerin ja he palaavat kotiin.


Sivuja: [1] 2 3 ... 43