Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - terss1

Sivuja: [1]
1
Piirtäminen on suosikkiharrastukseni ja kaikkein mieluiten piirrän juuri Simpson/Futurama-hahmoja. Oikeastaan olen tähän asti keskittynyt enimmäkseen noihin Futurama-hahmoihin (Fryihin, Benderiin, Leelaan), mutta nykyisin petraan Simpson-hahmoja yhä enemmän ja enemmän. Hahmoista parhaiten taitavat onnistua Flanders, Skinner, Edna, Barney ja Agnes, joskin nekin kaipaavat vielä rutkasti harjoittelua.

http://img.photobucket.com/albums/v622/Azurill/ednapiirros.jpg

Siinä jonkinmoinen esimerkkikuva Ednasta, joka on piirretty ulkomuistista kouluvihkon sisäkanteen. Kaipaa vielä hienosäätöä :)
Toi edna on kyl tosi hyvä!  :D
minustaki aika hyvin piirretty

2
Halusinpa kysellä muilta käyttäjiltä mielipidettään tästä asiasta. Eli mitäs mieltä olette näistä uusimmista Simpsonit-tuotantokausista, vaikkapa verrattuna vanhempiin 90-luvun Simpsoneihin?
Omasta mielstäni taso on laskenut kyllä todella pahasti. En osaa tarkkaan selittää, että miksi nuo uudet eivät ole niin hyviä kuin vanhat, mutta kuitenkin ovat mielestäni selkeästi huonompia. Ei sillä, että nykyjaksot olisivat niin huonoja etten niitä edes katsoisi, mutta verrattuna noihin vanhempiin jaksoihin, ne ovat kyllä todella huonoja.

Vanhoilla jaksoilla tarkoitan siis tuotantokausia 1-8 ja uusilla 15-17.
samaa mieltä mut kyl ne nyky jaksotki on hyvii

3
Hahmot / Vs: Turhin hahmo
« : 09.02.07 - 21:08 »
musta ei pitäs ketään poistaa kaikki kuuluu simpsoneihin mut jos pitäs poistaa joku niin se ois ehkä diskostu

4
sen muistan hyvin ku homer menee sinne rokkileirille

5
Tekijät / Vs: Lempiääninäyttelijäsi
« : 09.02.07 - 10:45 »
Dan Castellaneta kyllä se näin vaan on et se on paras ääninäyttelijä

6
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 08.02.07 - 15:53 »
onhan sitä pienempänä tullu hakattua jotaki simpsonit pelii mut ei oo enää sitä tullu pelattua ku myyty serkuille se jo aikoja sitte  :(

7
Hahmot / Vs: Lempihahmosi
« : 07.02.07 - 13:34 »
Bart, Homer, Apu, Nelson

Sivuja: [1]