Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mikko

Sivuja: [1] 2 3 ... 122
1
Hahmot / Vs: Yleistä keskustelua hahmoista
« : 08.03.18 - 19:44 »
Vanha, mutta en ollut aiemmin nähnyt:


3
Simpsonit.org / Vs: Kiitos
« : 08.10.17 - 12:22 »
On tullut aika esittää viimeinen kiitos kaikille sivuston käyttäjille ja Simpsonien ystäville.

Kiinnostukseni sivuston tekemistä kohtaan on viime aikoina hiipunut ja saavuttanut äskettäin pisteen, jossa on mielestäni parempi jättää homma kokonaan kesken kuin roikkua väkisin mukana. Tähän ei liity mitään sen kummempaa dramatiikkaa tai välirikkoja, ja Joose ja Sami jatkavat edelleen sivuston parissa.

Reiluun yhteentoista vuoteen mahtuu kaikenlaista. Tunneskaala on vaihdellut hilpeän innostuksen ja lievän stressin välillä; hyviä fiiliksiä on kuitenkin selvästi enemmän kuin huonoja. Varhaisin muistoni sivuston tekemisestä taitaa olla se, kun parikymppisenä kesäduunarina kirjoittelin Simpsonien jaksoesittelyjä erään matkatoimiston respan tietokoneella. Muutama vuosi sen jälkeen oltiinkin jo huipulla, kun Simpsonit-Vanhanen levisi mediassa. Samin kanssa löysimme ruokatunnilla Vanhasen jopa Seiskasta. Vuosien saatossa tuli tavattua niin Jouni Paakkinen kuin Bonita Pietilakin. The Simpsons Movie katsottiin ensi-illassa keskiyöllä, ja samoille tunneille taisivat joskus venähtää sivuston suunnittelupalaverit.

Simpsonien fanittamista en jätä ikinä, ja varmaan täällä foorumillakin piipahtelen vielä. Joten kiitos ja näkemiin!

4
Missä järjestyksessä nuo Suomessa esitetään? Treehouse of Horrorin piti olla kauden neljäs jakso, mutta se esitettiin ensimmäisenä Suomessa. Toisena tuli Boston-jakso, joka oli kauden kolmas jakso. Millä perusteellä nää muuttelee näitä järjestyksiä?

Kuka ties, ei ole ensimmäinen kerta.

5
Ulkomuistista? Kannattaisiko pistää CV:tä Foxin suuntaan? :)

7
Oheistuotteet / Vs: Simpsonit-pelit
« : 24.01.17 - 19:04 »
Jos on tunti luppoaikaa:


8
Spider-Pigin paluu:


9
Ilta-Sanomien tämän viikon TV-lehdessä on Simpsonit-aiheinen sanaristikko. Printtimedialla menee huonosti, joten tällä kertaa en paiskaa skannausta tänne ilmaiseksi. Lehden pitäisi olla myynnissä ensi tiistaihin saakka.

No nyt viitsin jakaa, kun lehteä ei enää voi ostaa.


10
Ilta-Sanomien tämän viikon TV-lehdessä on Simpsonit-aiheinen sanaristikko. Printtimedialla menee huonosti, joten tällä kertaa en paiskaa skannausta tänne ilmaiseksi. Lehden pitäisi olla myynnissä ensi tiistaihin saakka.

12
Tästä Trump jutustakin voisi tehdä suomenkielisen uutisen: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3919640/The-Simpsons-predicted-Donald-President.html

Minusta tuosta jauhettiin jo puoli vuotta sitten ihan tarpeeksi, en jaksanut.

14
29 ja 30 kausi tulee  :woo:

https://www.google.fi/amp/variety.com/2016/tv/news/the-simpsons-renewed-season-29-season-30-fox-1201909858/amp

Sama suomeksi.

Simpsonit jatkuu ainakin kauteen 30 saakka

Simpsoneita Yhdysvalloissa esittävä Fox-kanava on tilannut sarjasta kaksi uutta kautta. Simpsonit jatkuu siis ainakin kauteen 30 ja jaksoon 669 asti.

"Siitäs saat, Gunsmoke! Hävisit kisan, jossa et tiennyt edes olevasi mukana!" Homer Simpson irvaili lehdistötiedotteessa. Simpsonit ohittaa uusien kausien myötä lännensarja Gunsmoken, joka pitää kärkipaikkaa pisimpään jatkuneena käsikirjoitettuna yhdysvaltalaisena primetime-ohjelmana jaksojen lukumäärässä mitattuna. Sitä esitettiin 50–70-luvuilla kaikkiaan 635 jaksoa.

15
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Simpsonit-taide
« : 03.11.16 - 15:59 »

Sivuja: [1] 2 3 ... 122