Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Snpp

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Tänään Sub klo 11.00 - kaikkien aikojen parhaaksi äänestetty Simpsons-jakso "Last Exit to Springfield" (Lisan hampaat) ja monta hyvää perään.

Lähde 1 | Lähde 2 | Lähde 3

2
Tässä dokkarissa George Meyer, James L. Brooks & Al Jean puhuvat Simpsoneista alkaen 22 min kohdalta.

http://areena.yle.fi/tv/1843172


3
Ikävä juttu, vaikka Simon ei Simpsoneiden kelkassa kauan viihtynyt.

...mutta hänen roolinsa sarjan menestyksessä on kiistaton. Itse olen sitä mieltä, että hänen roolinsa on suurempi kuin Matt Groeningin, kun puhutaan puolituntisen sarjan menestysformaatiksi saattamisesta.

Tässä "perusteluksi" lainaus kirjasta "Simpsonit - keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä":

Käsikirjoittaja Jon Vitti totesi vuoden 1991 lehtihaastattelussa, että Sam Simonin rooli on suuresti aliarvostettu. Hän korosti Simonin roolia uudelleen 10 vuotta myöhemmin julkaistussa toisessa haastattelussa: "Jos jätät mainitsematta Sam Simonin, kerrot muunneltua totuutta. Hän on se, kenelle me kirjoitimme tekstimme."  Simon oli erittäin tiiviisti mukana jokaisen käsikirjoituksen muokkaamisessa, jakson rakenteen ja rytmin luomisessa.  Viime kädessä hän hyväksyi käsikirjoitukset, kuvakäsikirjoitukset ja jopa ohjasi äänityssessiot itse. Tv-taustansa vuoksi hän osasi myös välttää juonikuvioiden tyypillisimmät televisiokliseet. Käsikirjoittaja Jay Kogenin mukaan Simonin visio Springfieldistä laajensi sarjan näkökulmaa ja hänen ansiostaan piirrosformaatista pystyttiin ottamaan niin paljon irti. Ullman-kausilla jo animaatioiden lyhyt kesto rajoitti Simpsoneiden universumia, mutta nyt Simon ymmärsi puolituntisten jaksojen antavan mahdollisuuden paljon enempään myös tällä saralla. Perinteisten sitcomien kuvauspaikat ovat varsin rajalliset jo budjettisyistä ja yleensä ne kuvataan melkein kokonaan yksissä kulisseissa. Piirrossarjan kohdalla tätä rajoitetta ei ollut, vaan perhe voitiin sijoittaa mihin ympäristöön tahansa.

4
Maikkari "uutisoi".

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1643201/homer-simpsonin-tuhahduksen-alkupera-selvisi

Tämäkin juttu on ollut Maikkarin omilla Simpsonit-sivuilla jo vuonna 2000.  :/

Sitä paitsi uutinen on vajaa. Siitä puuttuu oleellisin, eli mallina ollut Jim Finlaysonin doooooh.

5
Harmi, kun tätä ei voi laskea viittaukseksi.  :D


6
Fox aloittaa Suomessa tänään SuomiTV:n tilalla. Kiinnostanut on tietysti, haalivatko jossain kohtaa Simpsonit omalle kanavalleen. Hesarin juttu valottaa asiaa seuraavasti:

-KLIP-

Amerikkalaisen Foxin ehkä tunnetuin viihdetuote on piirrossarja Simpsons. Kahmaiseeko Fox sen jatkossa Suomessa itselleen?

"MTV3:lla on diili Simpsoneista. Kun se raukeaa, voisimme kilpailla sarjasta, mutta etuosto-oikeutta meillä ei ole. Luultavasti meillä ei ole varaa Simpsoneihin lähivuosina."

http://www.hs.fi/kulttuuri/Fox+tulee+Suomen+tv-ruutuun+ilmaiskanavana/a1305559982745

7
Oikeesti, nyt herralla taitaa heittää pahemman kerran, mun mielestä Simpsoneissa ei ole matikkavitsejä ollut juurikaan.. pari kertaa on saattanut mutta siihen ne jääkin sitten.

Onhan niitä. Singh on uusi nimi, mutta nämä tyypit ovat olleet asian parissa jo pitkään:

http://mathsci2.appstate.edu/~sjg/simpsonsmath/

Juttu 10 vuoden takaa: http://www.snpp.com/other/articles/analysts.html

8
Muu Simpsonit-aiheinen / Vs: Linkkejä
« : 02.01.12 - 19:02 »
Sub on uudistanut sivunsa ja näemmä samassa yhteydessä on heivattu bittiavaruuteen www.sub.fi/simpsonit/. Ehtiväthän ne jo noin 12 vuotta palvella (ensin mtv3.fi alla), eikä tekstejäkään enää vuosikausiin juurikaan päivitetty.

Jos saan luvan, voin ehkä postata poistetut omat tekstini jonnekin vapaaseen verkkoon. Osa niistä on yhä kuranttia, osa ei.

9
Taas on palkkakiista ääninäyttelijöiden ja Foxin välillä. Tosin nyt ei kiistellä palkankorotusten suuruudesta, vaan siitä, paljonko palkkoja leikataan. Ja tietysti uhkana on taas sarjan loppuminen. Saas nährä.

http://www.thedailybeast.com/articles/2011/10/04/the-simpsons-money-dispute-may-shut-down-fox-tv-s-long-running-hit.html

10
Jos kirja vielä puuttuu, sen saa nyt halvalla Akateemisen kirjakaupan ALEsta. (6,90) Löytyy kohdasta "huumori".

11
Ei nyt ihan Simpsoneissa asti, mutta The Simpsons Archiven etusivulla on tänään (ja vain tänään) pieni Suomi-viittaus itsenäisyspäivän kunniaksi.  ;)

12
Tämähän tarkoittaa samalla, että 500 jakson rajan yli mennään.

13
David Silvermanin tweetin mukaan 23. kausi on varmistunut.

 :D vai  ::) vai  :doh: ?

14
Oheistuotteet / Simpsons World - jättijakso-opas
« : 31.10.10 - 19:19 »
Simpsons World - The Ultimate Episode Guide eli jättimäinen jakso-opaskirja on nyt julkaistu. Sisältää kaudet 1-20 ja peräti 1200 värisivua. Pohjana aikaisempien kirjojen kaudet 1-14, mutta nekin uudistettuna ja laajennettuja. Päälle siis 6 kautta kokonaan uutta tavaraa.

Ihan maltillisesti jopa hinnoiteltu kokoon ja nelivärisyyteen nähden. Esimerkiksi Akateemisesta ja Amazon UK:sta vain n. 72 eurolla. Ja ainakin tällä hetkellä vielä halvemmallakin PlayTraden kautta.

Lisäinfoa englanniksi

15
Oheistuotteet / Vs: Duff-olut
« : 07.10.10 - 20:29 »
Joku olusia harrastava saa sitten kertoa täällä, miltä se maistuu... Pisteet yhdestä viiteen ja sellainen fiinejä adjektiiveja vilisevä analyysi perään.

Kiva päästä maistamaan. Mulla on 1 pullo ja 1 tölkki, mutta eihän niitä ole raaskinut avata.  ;D

Sivuja: [1] 2 3 ... 7