Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Monorail

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 33
16
Nimenomaan animaation taso menee minusta joka kausi surkeammaksi. Jossain 20. kauden paikkeilla animointi ei kiinnittänyt mitenkään negatiivisesti huomiota, mutta nyt melkein jokaisessa jaksossa on joku kohtaus, jossa animointi on niin jäykkää ja elotonta että silmiin sattuu. Lisäksi tässä 2. kautta katsoessa tein huomion, että alun "karu" ja virheitä pursuava animointi on oikeastaan mikä tekikin vanhoista jaksoista niin sympaattisia ja eloisia. Mahdotontahan sitä on saada minkäänlaisia tunteita aikaan kun tätä nykyä hahmoilla on ehkä 3 erilaista ilmettä. Eikä piirretystä saa irti paljoa tätä tyypillistä piirrosmaista huumoria, jos liikkeet ovat tosiaan sellaista robottiluokkaa kuin nykyään tuppaa olemaan.

17
Päästäänhän sitä pitää vialla olla jos Simpsonit-hahmona haluaa olla, mutta toisaalta itselleni voisi maistua olla Lenny. Lenny on vain semmoinen perusäijä, ja tavallaan aika pidetty (not Lenny!). Vakituinen työ löytyy ja hyviä kavereita, parissa jaksossa äkkirikastumistakin on tullut kokeiltua. Tietysti on tuo silmä, äkkirikastumisen vastapainoksi eräässä jaksossa todella kehnon näköinen asunto, ja suhde Carliin saattaa aiheuttaa väärinkäsityksiä, mutta eiköhän noista pääse henkseleitä paukuttelemalla läpi.

18
Oheistuotteet / Vs: Duff-olut
« : 06.08.15 - 19:58 »
Todellakin harmi, että tuota ei enää myydä. Itse olisin kovasti halunnut maistaakin tuotetta, nyt kun lain puitteissa sellaistakin saisi tehdä. Tyhjä pullohan löytyy. Kuitenkin tyylille uskollisesti tuo olisi ollut jotain mahdollisimman teollista ja tylsänmakuista litkua. Ei sillä, että olut muutenkaan mitään hyvää olisi.

19
Ei ollut Havaiji. Oikea vastaus olisi ollut Reno (Nevada). Ottakaahan joku ohjat.

20
Koitan avittaa:

"Hey-hey! I've been in ____ for 6 weeks! Did I miss anything?"


21
Jos kyseessä oli 3.5 vuotta niin oikea vastaushan on ehdottomasti 3, mutta joo voin jatkaa kun kerta MrSmithers kysyi pari putkeenkin.

Krustylta jäi pahasti väliin Mr. Burnsin toimet jaksossa Who Shot Mr. Burns? (osa 1). Missä kaupungissa hän mainitsi olleensa sen aikaa?

22
Itse heittäisin 4  :P

23
Täytyy sanoa että Burns näyttää suorastaan jokseenkin söpöltä  :D Varmaan hymyllä, tasapainoisella ruumiinrakenteella ja maksaläikköjen puutteella jotain tekemistä.  :D Pidän paljon tyylistäsi, sopii jotenkin Simpsonit-hahmoihin. Piirrä ihmeessä muitakin hahmoja.

24
Minusta se on kyllä 7, mutta leikki jatkukoot.

25
Näinhän se on.

26
Eikö se ollut englanniksi Man Getting Hit by Footbaaaall :D
Shh  ;)


Kuka hahmoista on (melkein) välittänyt olutta Jimbolle, Dolphille ja Kearneylle?

27
Tuo suomeksi JA englanniksi on paha. Englanniksihan se on Man Gets Hit by a Football. Mutta mistäs tuon suomennuksen tietää, sehän saattaa olla täysin eri DVD:llä ja tv:ssä esitettävillä. Vapaa suomennokseni on kuitenkin "mies saa osuman jalkapallosta".

28
Kuka on Barneyn mielestä paras Englannin pääministeri?

29
Ainakin ala-asteelle murtautuminen ihan ylipäätään. Sitten oli vielä autolla ajelua sisällä ja suihkutiloissa riehumista, sekä ihan yleistä paikkojen hajottamista. En tiedä järjestyshäiriön määritelmää mutta olisiko noissa jotain?

30
Hahmot / Vs: Hahmojen muuttuminen
« : 14.07.15 - 15:12 »
Hyvä aihe, jokainen hahmohan on muuttunut suuntaan jos toiseen, yleensä siihen huonompaan. Juurikin tuo ominaispiirteiden korostuminen eli "flanderization" on todella monella hahmolla tapahtunut.

Tässä joitain mitä mieleen tulee joita ei ole vielä sanottu:
- Moe on lähinnä itsemurhavitsi toisensa perään, tai sitten viittaus hänen rumuuteensa.
- Otto on enää huumeviittaus, varmaan 18. kausi viimeisin kerta kun muistan hänen rock-innostuksen olleen esillä
- Ralph laukoo joko omituisuuksia suustaan tai on jonkun fyysisen vitsin (kertokaapas joku parempi ilmaus) kohteena
- Milhouse enemmän luuseri kuin Bartin paras kaveri

Sitten on tietysti perhe, josta Homer tyhmenee vuosi vuodelta (tuo ei ole kysymys, professori), Lisa on entistä enemmän liberaali suunsoittaja, Bart pyörii naisissa, Maggie on mukana kaikessa mahdollisimman hölmössä ei-vauvamaisessa sekoilussa (eli "vitseissä")... Margen hahmon muuttumista en osaa oikein pukea sanoiksi, mutta sitäkin on ehdottomasti tapahtunut. Ehkä Marge on jossain määrin vähemmän 1990-luvun kotirouva ja perheen pää.


Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 33