Simpsonit > Jaksot – kausikohtainen keskustelu

22. esityskausi

<< < (2/10) > >>

Mikko:
Opinahjoko oikea tie? -jakson (http://simpsonit.org/?jakso=22x2) sivujuoni oli aika samanlainen kuin Parempi ihminen -jaksossa (http://simpsonit.org/?jakso=7x14). Marge hankkii laukun (puvun), joka nostaa perheen ylempään sosiaaliluokkaan. Poliisien surkea soluttautumisyrityskin oli jo nähty, eli toistoa toiston perään. Pääjuoni eli Lisan hyväntekeväisyys oli sentään tuore idea, mutta kauheasti siitä ei saatu irti.

Hauskanpitoa hampaat irvessä (http://simpsonit.org/?jakso=22x3) alkoi sohvakohtauksella, joka pituudestaan huolimatta oli parasta koko jaksossa. Olisipa Simpsoneissa enemmänkin tällaisia todella pimeitä hetkiä! Jaksossa oli hieman poikkeuksellisesti vain yksi juoni, yleensähän kaksi juonta pyörii päällekkäin. Bartin ja Lisan kärhämöinnit on koettu jo monesti, kerran jopa urheilukentällä (http://simpsonit.org/?jakso=6x8). Tuliko kenellekään yllätyksenä, että lopussa sisarukset sopivat riitansa ja kaikki on taas hyvin?

Finnish Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko - 09.02.12 - 21:02 ---Tuliko kenellekään yllätyksenä, että lopussa sisarukset sopivat riitansa ja kaikki on taas hyvin?

--- Lainaus päättyy ---
Ei ainakaan mulle.. mitään muuta hyvää tuossa jaksossa ei ollut kuin Banksyn sohvakohtaus. sai itsellä kylmät väreet aikaan..

alappi:
Siis nykyään nuo jaksojen suomenkieliset(kin) nimet on ihan surkeita. Eivät panostaisi yhtään niihin niin saataisiin samanlaisia kuin ekoilla kausilla esim. Palkitut tai Miljoona. Vaikka eivät oikeastaan mitään kerro jakson sisällöstä (tarviiko edes?) niin aina parempia kuin joku Opinahjoko oikea tie? joiden "nokkeluus" ja "hauskuus" saa verisuonet poksumaan samalla tavalla kuin nämä uudet jaksot. There's not an emoticon for what I'm feeling! [/nerdrant]

Tänään pinnistelin päivän jakson mainoskatkoon asti, mutta ihan kuin ohjelma olisi sanonut "Sammuta TV" huonoudellaan  :(

Mr. X:
11. kausi tuntuu olevan ihan klassikkoainesta näihin jaksoihin verrattuna.

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: alappi - 09.02.12 - 22:03 ---Siis nykyään nuo jaksojen suomenkieliset(kin) nimet on ihan surkeita. Eivät panostaisi yhtään niihin niin saataisiin samanlaisia kuin ekoilla kausilla esim. Palkitut tai Miljoona. Vaikka eivät oikeastaan mitään kerro jakson sisällöstä (tarviiko edes?) niin aina parempia kuin joku Opinahjoko oikea tie? joiden "nokkeluus" ja "hauskuus" saa verisuonet poksumaan samalla tavalla kuin nämä uudet jaksot.

--- Lainaus päättyy ---

Nyt Kauhujen talokin on näemmä jo Kauhutalo. ::)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta