Simpsonit > Jaksot – kausikohtainen keskustelu

22. esityskausi

(1/12) > >>

Mikko:
22. esityskausi (2010–2011)
Tässä ketjussa käydään keskustelua Simpsonien 22. esityskaudesta. Mitä pidät kaudesta kokonaisuutena? Mitkä ovat kauden parhaat, mitkä huonoimmat jaksot? Tahdotko sanoa jotain muuta kaudesta?

Voit myös kirjoittaa arvosteluja kauden jaksoista. Tarpeeksi hyvin kirjoitetut arvostelut linkitetään kyseisen jakson esittelyyn Simpsonit.orgissa. Hyvä arvostelu on huolellinen, kattava ja kunnolla perusteltu. Ohjeita ja vinkkejä arvostelun kirjoittamiseen on täällä.

Keskustelu saattaa sisältää spoilereita. Tätä edemmäs ei siis kannata lukea, jos ei halua tietää yksityiskohtia jaksojen juonista.

Kauden jaksot
* 1. Luovuuden lähteillä
* 2. Opinahjoko oikea tie?
* 3. Hauskanpitoa hampaat irvessä
* 4. Kauhujen talo, osa 21
* 5. Äitinsä kaltainen
* 6. Hetki lyö
* 7. Puluseni
* 8. Joulu on taas!
* 9. Vakoilua
* 10. Unohduksissa
* 11. Miehistä mittaa
* 12. Isäainesta
* 13. Lykkyä rakkaudessa
* 14. Elokuva äkäisestä isästä
* 15. Vesi vanhin voitehista
* 16. Kiertue-elämää
* 17. Terapian tarpeessa
* 18. Taikuutta ilmassa
* 19. Rakkauden pyörteissä
* 20. Saksikäsi-Homer
* 21. Avain totuuteen
* 22. Miehiä menneisyydestä

Finnish Simpson:
Dööyblepostia pukkaa, mutta täytyy sanoa että melko laimea aloitus 22. kaudella.. Ei oikein ole missään sarjassa napannut nuo musikaalijaksot eikä tässäkään.. Ainoa plussa tuntui olevan tuo Stephen Hawkingin esiintyminen.. normaalisti vierasäänet ei iske mutta tämä tuntuu olevan poikkeus.
Toivotaan että tuo jakso ei kerro koko kauden tasosta. Hieman mietityttää tuo huominen jakso jossa vierasäänenä Mark Zuckerberg, Facebookin perustaja.. Taitaa taas olla kyseessä taas tietotekniikkaan liittyvä jakso, ja mitä edellisiä kausia katsonut niin eipä ole kovin hyviä jaksoja ne olleet..

Mikko:
Minulle jäi avausjaksosta vähän epäselvä kuva. Oliko se olevinaan musikaalijakso? Miksi ne taideleirivalvojat olivat niin outoja, vai oliko siinä joku viittaus, jota en tajunnut? Levoton jakso, jossa ainoastaan eurooppalaisilla stereotypioilla hauskuuttelu toimi edes ajoittain.

Mr. X:
Samaa mieltä Mikon kanssa. Jaksossa poukkoiltiin sinne tänne. Ainoa vähänkään huvittava asia oli mielestäni leirivalvojat. Muuten en nauranut kertaakaan.

Finnish Simpson:
Täytyy sanoa että parempi jakso tämä 22. kauden toinen jakso kuin aloitus.. Ei lainkaan huono rooli Zuckerbergiltä, vaikka toisin luulin.. Yksi tunnesyy miksi annan myös plussaa on "feissarin" vanha tausta ja aika jolloin ei uuristuksia ollut.. Melko paljon Zuckerbergillä kavereita, 3102 jos en nyt ulkomuistista väärin kattonut tuota reunaa.. jossa aika paljon Springfieldin väkeä, Moe ja Kent Brockman ainakin :D

Muuten hyvä jakso, mutta tylsäksi sen teki Homerin tavaroiden hankinta ja palauttaminen.. Milhousen vitsikin että hän aikoo hurmata kauniin tytön, isoäitinsä oli hauskempi kohta verrattuna ylempään..

Taisi hieman tuo Nelsonin polkupyörätuningpaja viitata sarjaan "Street Customs"..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta