Kirjoittaja Aihe: 20. esityskausi  (Luettu 11672 kertaa)

Jaksoarvostelu: 20x3 - Kauhukakaran kaksoisolento

Aika mielenkiinnoton jakso, ei kuulu kauden parhaimmistoon vaan -surullista kyllä, keskikastiin.

Bart kohtaa äveriään kaksoisolentonsa Lennyn juhlissa. He päättävätkin vaihtaa perheitään salaa ja Bart saa maistaa rikkaan elämää. Hän ei tosin tiedä, että kaksoisolentonsa sisarukset havittelevat perintöä ja aikovat tappaa hänet pikimmiten.

Juoni on yksi niitä joita on odottanut jossain vaiheessa sarjaa tulevan. Bartin kaksoisolennosta ei ole kuitenkaan otettu kaikkia hyötyjä irti, Simonia ei esimerkiksi näytetty koulunpenkillä kertaakaan. Juoni jää jotenkin pullamössöksi ja tasapaksuksi. Plussat kuitenkin jakson lopusta, tässä jossa ei ole sorruttu turhaan vitsiin vaan äitinsä peittelyn yhteydessä Bart toteaa vuoteessaan: "Tämä vasta on elämää".

Jaksossa saamme sentään vähän syvyyttä muutamaan sivuhahmoon: Lennyn voittaessa suuren rahasumman, järjestää mies kaikille ystävilleen juhlat. Varsin sydämellinen veikko! Paljastuu myös, että Burns on suuren lapsikatraan nuorimmainen. Jakson ainut mainittava vitsi onkin Burnsin selitykset sisarustensa kuolemista.

Kouluarvosana:

Jaksoarvostelu: 20x6 - Sikin sokin sanoissa
Tässä jaksossa Gil oli minun mielestä täysi idiootti, kun huijasi Lisaa pudottamalla lasinsa, vaikka tuolla vauhdilla hän olisi voittanut.


Miinukset:
-Gil
-Homerin vedonlyönnit Lisaa vastaan

Kouluarvosana: 8-

Minun mielestäni Gil oli hyvä kun voitti Lisan ajattelin ensimmäisenä että Lisa voittaisi mutta onneksi ei voittanut