Simpsonit > Jaksot – kausikohtainen keskustelu

20. esityskausi

(1/8) > >>

Sami:
20. esityskausi (2008–2009)
Tässä ketjussa käydään keskustelua Simpsonien 20. esityskaudesta. Mitä pidät kaudesta kokonaisuutena? Mitkä ovat kauden parhaat, mitkä huonoimmat jaksot? Tahdotko sanoa jotain muuta kaudesta?

Voit myös kirjoittaa arvosteluja kauden jaksoista. Tarpeeksi hyvin kirjoitetut arvostelut linkitetään kyseisen jakson esittelyyn Simpsonit.orgissa. Hyvä arvostelu on huolellinen, kattava ja kunnolla perusteltu. Ohjeita ja vinkkejä arvostelun kirjoittamiseen on täällä.

Keskustelu saattaa sisältää spoilereita. Tätä edemmäs ei siis kannata lukea, jos ei halua tietää yksityiskohtia jaksojen juonista.
Kauden jaksot
* 1. Pikkutuhmaa pullanpaistoa
* 2. Yhteys katkolla
* 3. Kauhukakaran kaksoisolento
* 4. Kauhujen talo, osa 19
* 5. Menneiden muistelua
* 6. Sikin sokin sanoissa
* 7. Terroriuhka
* 8. Hermostusta ja herhiläisiä
* 9. Lisa ihmemaassa
* 10. Silmä silmästä
* 11. Voittajan on helppo hymyillä
* 12. Vuokraisäntä aidan takaa
* 13. Kuopus kateissa
* 14. Isän kanssa illanvietossa
* 15. Salaperäinen sulhanen
* 16. Roihua rakkausrintamalla
* 17. Alla kauniin kuoren
* 18. Isän kädestä
* 19. Waverly Hills 90210
* 20. Täydelliset naiset
* 21. Rajansa kaikella

Jarpeez:
Jaksoarvostelu: 20x1 - Pikkutuhmaa pullanpaistoa

Jakso oli Simpsoneiden nykytasoon verrattunut tosi hyvä. Pidin jaksosta erityisesti palkkionmetsästyksestä, koska se on minun mielestä yksi hienoimmista ammateista. Jos olisin yhdysvaltalainen, niin se olisi kai minun unelma ammatti. Pidin myös Margen leipomo juonesta. Jakson hauskin hahmo oli Ned ja ärsyttävin oli tällä kertaa Lisa, vaikka hänellä ei ollutkaan isoa roolia.

Plussat:
+Homerin pieni vihreä hattu
+Irlantilaiset
+Homerin tainnutus(pyssy) leikit
+AD/BC

Miinukset:
-Lisa

Arvosana: 8-

Finnish Simpson:
Jaksoarvostelu: 20x9 - Lisa ihmemaassa

Jakson muistan vain ulkomuistista, joka ei haittaa kuin ehkä tämän jaksoarvostelun tekoa.

Lisa siis pakenee kaverinsa kanssa mielikuvitusmaahan karua todellisuutta, josta jauhetaan varmaan 70-80% jaksosta. Jakso on hirveää scheissea. Jostain syystä vihaan tätä jaksoa niin runsaalla kädellä, ettei muita kohtia juurikaan tule mieleen.

Jos jotain hyviä puolia on pakko etsiä, niin tämän fantasiamaailman taiteellinen toteutus on ihan ookoo.

Ja vitsinä tuo Lisan pakeneminen puunkautta niin että Marge on alapuolella pyykkikorin kanssa "Bart Simpson, age three", jonka jälkeen Bart pakenee puusta avautuvasta ovesta "Bart Simpson, age ten"

Se tässä jääpi sitten katsojan ajateltavaksi, että onko Lisa "uuden bestiksensä" (ja ba dumm tssh, tämäkin juonenkänne jo käytetty) vain ystäviä, vai ovatko heillä jotain yhteistä seksuaalisessa suuntautumisessa.

Lopputulos: Jos pitäisi valita istuakko ulkohuussissa lueskellen Akuankkaa, vai katsoa tämä jakso, niin kyllä voiton vie omalla kohdalla tuo ulkohuussi Akkareineen. Jos surkeamman jakson saa vielä aikaan, se on jo jonkinsortin ihme.

Monorail:
Puhut kyllä täyttä asiaa. Tuo on minunkin huonoimpien jaksojen kärki. Tuntuu aivan että tuon juonen olisi keksinyt mr. Burnsin kirjoittava apina :). Ei, tuo oli itseasiassa loukkaava apinaa kohtaan.

Mutta Lisa tuntuu minusta tylsältä yksin päähahmona, esim. jaksot joissa Lisa ja Bart ovat päähenkilöinä ovat paljon mukavampia.

Mutta vielä tuosta arvostelusta voi kertoa että veit sanat suustani.

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Finnish Simpson - 17.10.12 - 23:16 ---Lisa siis pakenee kaverinsa kanssa mielikuvitusmaahan karua todellisuutta, josta jauhetaan varmaan 70-80% jaksosta. Jakso on hirveää scheissea. Jostain syystä vihaan tätä jaksoa niin runsaalla kädellä, ettei muita kohtia juurikaan tule mieleen.

--- Lainaus päättyy ---

Jos Lisan ja prinsessamaailman sijaan jaksossa olisi ollut vaikka Bart ja lohikäärmemaailma, olisitko pitänyt juonesta enemmän?


--- Lainaus käyttäjältä: Finnish Simpson - 17.10.12 - 23:16 ---Se tässä jääpi sitten katsojan ajateltavaksi, että onko Lisa "uuden bestiksensä" (ja ba dumm tssh, tämäkin juonenkänne jo käytetty) vain ystäviä, vai ovatko heillä jotain yhteistä seksuaalisessa suuntautumisessa.

--- Lainaus päättyy ---

Kahdeksanvuotias Lisa olisi lesbo? Aika rohkea vihjaus yhden tanssin perusteella.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta