Simpsonit > Jaksot – kausikohtainen keskustelu

15. esityskausi

<< < (2/4) > >>

Vince_Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Jarpeez - 17.12.12 - 07:34 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Vince_Simpson - 16.12.12 - 22:47 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Jarpeez - 16.12.12 - 17:20 ---Nyt on kausi katsottu läpi ja tajusin, että tää kausi oli periaatteessa aika hyvä.
Tässä oli paljon jaksoja mistä pidän, kuten Karhunkaataja, Homer-sedän parannus, Robotti-Homer, Milhouse ei asu enää täällä, Ottakaa kiinni jos saatte, Menneisyyden ilot, Julkea takapuoli ja Merirosvolehti.
--- Lainaus päättyy ---

Onko tuo Ottakaa kiinni jos saatte lainaus elokuvan Ota kiinni jos saat nimestä? Kuulostaa jotenkin saman tyyliseltä. Jos asia on niin, olisi tosiaan hienoa nähdä kyseinen jakso - ja tietenkin dvd:ltä, en suosi waretusta.

--- Lainaus päättyy ---
Kyseisessä jaksossa on parodia kohtaus siitä elokuvasta.

--- Lainaus päättyy ---

Kiitos vastauksesta. On tuo boksi joskus pakko ostaa, ihan pakko. Syitä on tähän mennessä kolme: lämpenemiseni tuolle esityskaudelle, Otto-kansi ja tuo jakso.

Monorail:
Kyllä, tämä kausi on oikein hyvä verrattuna muihin kympin jälkeisiin. Täällä on monta hyvää jaksoa. Jos joku on aikeissa ostaa jonkun kympin jälkeisistä kausista, suosittelen tätä. Itse en ole näitä jaksoja nähnyt pitkään aikaan, muistan silti pari mielestäni hyvää jaksoa. Odotan innolla joulua, kun saan tuon dvdn.

Jaksot katsottuani pistän jonkinlaisen yhteenvedon kaudesta.

Vince_Simpson:
Näinkin tänään Cittarissa tämän boksin. Teki todella mieli ostaa se, nyt ei ollut paras mahdollien hetki. Lähden luultavasti lomamatkalle Espooseen, ja laskeskelin että sitä varten pitäisi jonkin verran säästää.

Odotan mielenkiinnolla Monorailin yhteenvetoa tästä kaudesta.

Monorail:
Nyt on kausi katsottu joten lienee aika pistää se lupaamani yhteenveto.

Tosiaan, kausi on valopilkku näiden muiden kympin jälkeisten joukossa, koska minusta tällä kaudella on paljon vähemmän niitä tylsiä jaksoja. Tältä kaudelta minua vähiten nappasi Julkea takapuoli. En pitänyt siitä ideasta että Bart pyllisti lipulle, ja jakso oli jotenkin juoneltaan tylsä. Muita kehnoja jaksojaon Lapsettomien kapina ja Homerin riippuvuus. Ensin mainittu oli aiheeltaan vähän tylsähkö, ja Homerin riippuvuudessa Homer oli todella tyhmä kun lavasti Margen syylliseksi kolariin, enkä erityisemmin lämmennyt ajatukselle että Marge juopottelee viiniä.

Huonompien jaksojen vastapainoksi oli monta hyvää. Homer ja sikatehdas on ehdoton suosikkini tältä kaudelta. Homer sankarina on hyvä aihe jaksolle.
Yksi positiivinen yllätys oli Kotirouvan tunnustukset, en muistanut sen olevan noin hyvä. Homer esimerkiksi oli hauska myyjänä, kun peitteli "päästöjään" laittamalla radiota kovemmalle.
Muita hyviä oli Karhunkaataja, Homer-sedän parannus, Ottakaa kiinni jos saatte ja Robotti-Homer, kaikki pitkälti hyvien juoniensa ansiosta.

Kaikki muutkin jaksot ovat ihan mukavaa katseltavaa. Tämän kauden sellainen yleistaso on minusta parempi kuin kausilla 11-14 ja päihittäähän tämä 16-nykyhetkenkin aika lailla.

Hyvä kausi. Jos sinut pakotetaan autiolle saarelle mukanasi yksi Simpsonit-esityskausiboksi, poislukien klassikkokaudet (1-10), suosittelen tätä.

Monorail:
Jaksoarvostelu: 15x3 - Lisa, puheenjohtaja

Lisa valitaan oppilaskunnan puheenjohtajaksi ja hän tulee aloittaneeksi lakon koulun säästötoimia vastaan.

Tässä jaksossa on aika paljon musiikkia, mikä ei minua oikein miellytä, mutta ei sinänsä haittaakaan.  Juoni on ihan kelpo, että oppilaat lakkoavat Lisan johdolla. Skinner on mielestäni mukavassa roolissa  tässä jaksossa, vähän niinkuin tarinan pahiksena.

Hauskuutta ei tästäkään puutu, esimerkiksi Milhousen ja Willien suhde on hauska. Milhouse kertoo Willielle murheitaan, ja Willie pilkkaa Milhousea opettajainhouneessa. :)

En ole Lisa-jaksojen fani, mutta tästä en löydä mitään valittamisen aihetta. Ainahan sitä voi miettiä olisiko jakso ollut parempi jos Bart olisi ollut Lisan tilalla. Veikkaanpa että tuskin se olisi radikaalisti vaikuttanut.

Onhan tämä kelpo jakso, semmoista perus tasoa tältä kaudelta. Arvosanaksi annan 7/10, asteikolla 1-10. Tämä arvosana on aika lähellä tämän kauden keskiarvosanaa, joka olisi vähän alle 8.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta