Simpsonit > Jaksot – kausikohtainen keskustelu

2. esityskausi

(1/5) > >>

Mikko:
2. esityskausi (1990–1991)
Tässä ketjussa käydään keskustelua Simpsonien toisesta esityskaudesta. Mitä pidät kaudesta kokonaisuutena? Mitkä ovat kauden parhaat, mitkä huonoimmat jaksot? Tahdotko sanoa jotain muuta kaudesta?

Voit myös kirjoittaa arvosteluja kauden jaksoista. Tarpeeksi hyvin kirjoitetut arvostelut linkitetään kyseisen jakson esittelyyn Simpsonit.orgissa. Hyvä arvostelu on huolellinen, kattava ja kunnolla perusteltu. Ohjeita ja vinkkejä arvostelun kirjoittamiseen on täällä.

Keskustelu saattaa sisältää spoilereita. Tätä edemmäs ei siis kannata lukea, jos ei halua tietää yksityiskohtia jaksojen juonista.

Kauden jaksot
* 1. Ihme
* 2. Kaljulääke
* 3. Kauhujuttu
* 4. Kolmisilmäinen kala
* 5. Tanssiva maskotti
* 6. Naapurukset
* 7. Kadun kasvatti
* 8. Huimapää rullalaudalla
* 9. Väkivaltaviihde
* 10. Miljoona
* 11. Ennen kuolemaa
* 12. Kultainen nuoruus
* 13. Pelastakaa sielunne
* 14. Kunnon mies
* 15. Velipuoli
* 16. Riivatun rakki
* 17. Isoisän perintö
* 18. Sisäinen kauneus
* 19. Miehen malli
* 20. Aviokriisi
* 21. Radioaktiivinen mies
* 22. Veriveljet

Monorail:
Tätä kautta on nyt tullut katseltu kunnolla viimeaikoina ja haluan ilmaista muutamia mielipiteitä.

Kausi kokonaisuudessaan on mainio, omasta mielestäni tästä kaudesta alkaa ns. Simpsonien kulta-aika joka sitten hiipuu joskus 9-12 kausien paikkeilla.
Mutta jos ajatellaan että jos joku nyt ei olisi katsonut aikaisemmin ohjelmaa, näkisi kaudet 1 ja 2 niin omasta mielestäni hän voisi saada fiiliksen, että 1 kaudella pääosin tutustuu päähenkilöihin ja sitten tällä 2 kaudella tutustutaan enemmän hahmojen välisiin suhteisiin, heidän luonteisiin ja sivuhahmoja syntyy lisää. Haluaisin kuulla mitä muut ajattelevat, onko kellään yhtään samanlaista ajatusta vai olenko yksin?

Kauden parhaat jaksot ovat mielestäni Velipuoli, Huimapää rullalaudalla, Pelastakaa sielumme, Kultainen nuoruus, Ennen kuolemaa sekä Veriveljet. Nämä jaksot sisältävät ikimuistoisia kohtauksia, hyviä juonia ja kaikkea kivaa. Esim. Homerin rotkon"ylitys" kuuluu joukkoon legendaariset hetket.

Kaikki muut jaksot menevät kategoriaan hyvä tai ok. Oikeastaan huonoja jaksoja ei ole, kaikki ovat omalla tavallaan hyviä.

Jos nyt vielä yhteen lauseeseen kiteytetään niin se menisi kutakuinkin näin:
"Hyvä esityskausi jossa monta hienoa jaksoa, vaikka huumori ei ollut välttämättä parasta Simpsonit-tasoa."

Vince_Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Monorail - 09.11.12 - 23:54 ---Haluaisin kuulla mitä muut ajattelevat, onko kellään yhtään samanlaista ajatusta vai olenko yksin?
--- Lainaus päättyy ---

Samantapaiset ajatukset mullakin pyörii tämän esityskauden kohdalla. Monia ikimuistoisia hetkiä löytyy ja jopa hienoa sivuhahmoja tulee esiin. Olen vahvasti sitä mieltä, että tämä on suosikkejani Simpsonien esityskausista, aivan upea jos rehellisiä ollaan.

Hurjapää rullalaudalla kuuluu minunkin suosikkeihini, kerrassaan ikimuistoinen ja tunteisiin vetoava jakso. Minusta on mukava tietää, että Homerilla on Bartilla jokseenkin hyvät välit, vaikkei siltä aina näyttäisikään. Tuo Homerin tempaus on tosiaan parhaimmistoon kuuluva hetki.

Velipuoli on myös hyvä jakso, samalla tavalla kuin edellinen. Homerin Herbin kohtaaminen on hienoimpia hetkiä. Harmi että heidän välinsä sittemmin tulehtuivat.

En nyt osaa enempää tästä sanoa, toivottavasti kommenttini kelpaa. :)

Mikko:
Tällä kaudella ei ole yhtäkään huonoa jaksoa. Täyttä kultaa jokainen. Kuten Monorail totesi, sarjaan tulee paljon enemmän syvyyttää tällä kaudella. Animaatiokin on oleellisesti parempaa ekaan kauteen verrattuna.

Finnish Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko - 10.11.12 - 11:54 ---Tällä kaudella ei ole yhtäkään huonoa jaksoa. Täyttä kultaa jokainen.

--- Lainaus päättyy ---
Tämä(kin) kommentti kruunaa mielipiteeni. Huonointa jaksoa en osaa sanoa, kuten en parhaintakaan. Vitsitkin tällä kaudella on parempia kuin viimeisimmissä kausissa

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta