Simpsonit > Oheistuotteet

The Simpsons: Tapped Out

(1/57) > >>

Mikko:
Applen laitteille julkaistiin ilmainen Simpsonit-peli

Electronic Arts on julkaissut iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille The Simpsons: Tapped Out -nimisen pelin. Pelin on määrä ilmestyä lähikuukausien aikana myös Android-alustalle. Mahdollisesta julkaisusta muille käyttöjärjestelmille ei ole vielä tietoa.

Pelissä Homerin aiheuttama ydinräjähdys tuhoaa koko Springfieldin, ja pelaajan tehtävänä on rakentaa kaupunki uudelleen eri hahmoja käyttäen. Peli on toteutettu yhteistyössä Simpsonien käsikirjoittajien ja ääninäyttelijöiden kanssa. Muutama kuva tekeleestä on nähtävillä täällä ja esittelyvideo .

Electronic Artsin edustaja Bernard Kim kertoo CNET-sivustolle yhtiön panostaneen peliin toden teolla ja odottavan suosion nousevan sen mukaiseksi. Kim uskoo Simpsonien hardcore-fanien saavan pelistä paljon irti. Hän kuvailee sitä "niin hauskaksi, että se pilaa elämäsi".

The Simpsons: Tapped Out on ladattavissa ilmaiseksi iTunesista, mutta pelin kulkua helpottavat virtuaalidonitsit maksavat oikeaa rahaa.

Mikko:
Tapped Outiin lisäyksiä: http://toucharcade.com/2012/09/25/the-simpsons-tapped-out-gets-new-quests-and-characters/

Mikko:
Kauhujen talo -päivitys Tapped Outiin: http://www.pocketgamer.co.uk/r/iPhone/The+Simpsons%253A+Tapped+Out/news.asp?c=45498

Sami:
Perjantaina muistin viimeinkin ladata taloutemme iPadiin tämän Simpsoneiden kuoriin verhoiltun Sims/Farmvillen.

Vaikka olen samankaltaisia pelejä pelannut kymmeniä, niin empimättä itsekin kokeilin tätä peliä ja kyllä muuten heti koukutuin.
Ehkä suurimpana erona on juurikin sarjan yhdistäminen tähän pelimaailmaan, ääninäyttelyt ja hahmojen luonteet mukaanlukien.

Tällä hetkellä en juurikaan osaa sanoa pelistä juuta enkä jaata, sillä peli vaatii selvästi syvempää tutustumista.

Mutta minut saa lisätä "naapuriksi" etsimällä nimellä ssammye.

Ekko:
Latasin vähän aikaa sitten. Aluksi tuntui surkealta, mutta nyt olen koukuttunut.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta