Simpsonit > Oheistuotteet

Simpsonit-vaatteet

(1/7) > >>

Mikko:
Tuli tällainen linkki vastaan, ja tajusin, ettei Simpsonit-aiheisille vaatteille ole vielä omaa ketjua. Jos näet mielenkiintoisia riepuja, linkkaa toki tänne.

Suomessa on melko isot valikoimat Simpsonit-vaatteita ainakin Kukunorissa, CDON.comissa ja EMP:ssä.

Sami:
Olin itseasiassa aika yllättynyt, että Subilla on jopa tv-spotti Simpsonit-vaatteille. Tuotteet löytyy heidän Sub Storesta

Olisin itse erittäin halukas pukeutumaan Simpsonit-aiheiseen vaatteeseen, mutta missään en ole vielä törmännyt minulle ulkonäöllisesti sopivaan vaatteeseen. Ehkä toivoisin vaatekappaletta jossa ei olisi graafisesti Simpsoneihin viittaavaa linkkiä, vaan ennemmin vaikka lyhyt lainaus tai kuvitteellisen brändin muuttaminen nykyvaatteiden kaltaisiksi.
Eli ei piirrostyylillä tehtyä kuviointia, vaan normaalin vaatekappaletta muistuttava vaate josta vain Simpsonit-fanit tajuaisivat viittauksen.

Onhan minulla jotain vanhempien ostamia Simpsonit-alushousuja, mutta eipä niitä tule käytettyä kuin yksin kotona.

Mikko:
Voisi muuten olla aivan älyttömän asiallinen joku musta t-paita valkoisella Kivenhakkaajat-logolla! Tuli mieleen siitä toisen threadin Kivenhakkaajat-tatuoinnista. Se toimisi tavallaan salaisena viestinä hardcore-fanilta toiselle - jos joku tunnistaa kadulla logon, hänet tietää heti suureksi Simpsonien ystäväksi.

Jarpeez:
http://www.stara.fi/2013/04/02/paavo-pesusieni-nuolee-cara-delevingnea/

Nevöhööt julkulla on Bart paita ja Paavo nuolee.

Monorail:

--- Lainaus käyttäjältä: Jarpeez - 02.04.13 - 21:36 ---http://www.stara.fi/2013/04/02/paavo-pesusieni-nuolee-cara-delevingnea/

Nevöhööt julkulla on Bart paita ja Paavo nuolee.

--- Lainaus päättyy ---

Never heard minullekin. Kuitenkin hieno paita, se, öhm, pukee häntä. :)

Noh ei muuta kun nimi mieleen vai mitä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta