Simpsonit > Hahmot

Bart Simpson - Ennen ja nyt

(1/6) > >>

Sami:
Helposti on voinut huomata kuinka kaikkien rakastama pikku kiusanhenki on vuosien saatossa kasvanut todella paljon henkisesti, vaikka hän pysyy 10 vuotiaana.

Minne on jäänyt 90-luvun, ja varsinkin nuorten suosioon jääneet lausahdukset; Ay Caramba! tai vaikkapa kuittailu Eat my shorts, man!

Kiusanhenkisyys on tainnut muuttua jekkujen, vandalismin ja uhmaikäisyydestä hiukan verbaalisempaan kiusoitteluun ja enemmänkin kiinnijäämisen pelkoon.

Missä on meidän Bartman? Onko Bart jo leppynyt ja keskittyy enemmänkin perheensä tekemisten kuittailuun. Ja kiinnostaako tytöt jo enemmän?
Mitä mieltä te olette "uuden" ja vanhan bartin välillä? Onko muutos ollut kenties hyväksikin?

Jarpeez:
Ennen Bart oli enemmän kiusankappale ja nykyään Bart on enemmän tunteellinen, joka ottaa välillä muutkin huomioon.

Ekko:
Noita "Eat my shorts" ja "Ay Carmba" lausahduksia on tullut ikävä. Bart kiusaa nykyään lähinnä Lisaa ja pilapuhelutkin ovat tainneet kadota.

Tuomos:
Uudemmissa jaksoissa Bartin kepposet saavat jo älyttömiä mittasuhteita, kun aiemmin ne olivat vain pientä jäynää.Mihin on muuten jäänyt Bartin punainen lippiskin?

Monorail:

--- Lainaus käyttäjältä: Tuomos - 07.04.13 - 10:50 ---Uudemmissa jaksoissa Bartin kepposet saavat jo älyttömiä mittasuhteita, kun aiemmin ne olivat vain pientä jäynää.Mihin on muuten jäänyt Bartin punainen lippiskin?

--- Lainaus päättyy ---
Niinpä, minne on sen lisäksi jääneet Ay Carumba, Eat My Shorts, Cowabunga, pilapuhelut...

Tosiaan, kepposet. Ennen Bart teki kepposia kotona, nykyään hän tekee ihan älyttömiä juttuja, kuten myy ydinsalaisuuksia ulkomaisille, jotta saisi pyörän...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta