Simpsonit > Oheistuotteet

Turkulainen leipomo toi Simpsonit-sämpylät Suomeen

<< < (2/8) > >>

Mikko:
Parhaat mahdollisuudet löytää noita kaupoista on tietty Turussa. Kannattaa katsella myös Porista, Raumalta, Salosta, Forssasta ja pääkaupunkiseudulta. Pyysin toimitusjohtajaa ilmoittamaan, jos heillä on joku lista kaikista kaupoista, mutta en ole vielä saanut vastausta.

Paras tapa jouduttaa noiden saapumista omaan kauppaan on varmaan pommittaa kauppiasta. Kysymyksillä siis. Kovasti Rosten kuulemma pyrkii laajentamaan myymäläpeittoaan, mutta jostain Inarin Ö-marketista tuskin ihan lähitulevaisuudessa saa Simpsonit-sämpylöitä.

Joku turkulainenhan voisi alkaa korvausta vastaan lähetellä noita faneille ympäri Suomen :D Rahat tilille, sämpylä kuoreen...

Vince_Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko - 11.08.11 - 16:35 ---Parhaat mahdollisuudet löytää noita kaupoista on tietty Turussa. Kannattaa katsella myös Porista, Raumalta, Salosta, Forssasta ja pääkaupunkiseudulta.
--- Lainaus päättyy ---
Jep, täytyypä tsiigata löytyiskö niitä täältä Raumalta, ja aloitankin etsinnät kolmesta lähikaupasta. En kuitenkaan vielä aseta niille sen suurempia odotteita. Ostan ja maistan ja sanon vasta sitten, mitä mieltä olen niistä.

Vince_Simpson:
Tulipa ostettua nuo Simpsonit-smäpylät paikallisesta Citymarketista. Ensin ajattelin että kehtaisko ostaa nuo, kun tuon tyyppiset keksinnöt ovat joskus vähän niin ja näin. Mutta maistettuani yhtä niistä uskallan sanoa, että maku on mainio. Sämpylöiden koostumus on ehkä turhan pehmeä. Ei se kuitenkaan itse makuelämystä haittaa.

JustACat:
Pitääkin maistaa :]

Mr. X:
En ole vielä mistään löytänyt. :(

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta