Simpsonit > Oheistuotteet

Turkulainen leipomo toi Simpsonit-sämpylät Suomeen

<< < (3/8) > >>

JustACat:

--- Lainaus käyttäjältä: Mr. X - 24.08.11 - 17:42 ---En ole vielä mistään löytänyt. :(

--- Lainaus päättyy ---

Sama asia, pitää käydä etsimään :D

Lambo:
Täällä päin tosiaan on noita näkynyt monissakin kaupoissa tai ainakin mitä nyt on huomiota muistanut kiinnittää leipähyllyjen ohi pujotellessa valikoimaan. Itse huomasin nämä aikoinaan ABC myymälässä, kun olimme poikkeamassa siellä yöllä. Leipä ei oikein kuulunut ostoslistaan tuohon kellon lyömään, joten jäi ostamatta, mutta naureskeltua tuli kyllä niille. Isäni aivan innoissaan pongasi leivät parin päivän kuluttua, joten tullut nyt sitten maistettua tuota Homerin ja Bartin kasvoilla kuvitettujen pakkauksien leipä tarjontaa. Ihan hienot pakkaukset kyllä tehty, harmi ettei kuvitetut leivät olleet sitten mahdollisia, haha.

Ja teksti on tosi upeasti muotoiltua, ei oikein ajatus tahdo kulkea, plaah.

Dirty Homer:
Miksen minä aivoton hyypiö ole aikaisemmin tätä huomannut?! Minähän sentään asun Turussa!!!

Mr. X:
Nyt sitten löysin, mutta en ostanut. Näytti ihan perus sämpylältä, ja Simpsonia siinä oli vain pussi. :) Kyllä varmasti ostan vielä joku päivä, mutta onko nämä edes hyviä?

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Mr. X - 04.09.11 - 17:28 ---Nyt sitten löysin, mutta en ostanut. Näytti ihan perus sämpylältä, ja Simpsonia siinä oli vain pussi. :) Kyllä varmasti ostan vielä joku päivä, mutta onko nämä edes hyviä?

--- Lainaus päättyy ---

Heh, minkä muun odotit olevan Simpsonia? Muodon, värin? :D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta