Simpsonit > Hahmot

Lempihahmosi perheestä?

<< < (2/5) > >>

Milja:
Bart saa minut nauramaan c;

Vince_Simpson:
Olen kyllästynyt Homeriin, koska en jaksa tykätä kaikista tyhmistä hahmoista. Joten tätä nykyä Bart ykkönen ja Homer on tipahtanut kolmannelle sijalle. Maggie on nyt toiseksi paras perheen jäsen.

Lisasta en ole tykännyt pitkään aikaan. Se on aina niuhottamassa (selvästi tullut Margeen... HAH).

Päivän vitsi tähän perään:
Minkälainen navigaattori olisi ärsyttävä? Sellainen millä on Margen nalkuttava ääni.

Monorail:
Oikeastaan nykyjaksojen perusteella olisi vaikeaa päättää parasta, kaikki ovat ajoittain todella ärsyttäviä. Maggie myös, hän on ollut aina tavallista älykkäämpi, mutta Mr Burnsin ampumisen jälkeen hänestä on tullut joku ihmelapsi, esimerkiksi Fat Tonyn ampuminen haulikolla (14. kausi) oli jo liian yliampuvaa.

Bart vaikuttaa olevan henkisesti vanhempi, mikä näkyy tyttöystäväjaksoissa, ja mikä on ärsyttävää, kun on tottunut katselemaan sitä keppostelevaa "tämän vuosisadan Ville Vallatonta".

Homer on entistä tyhmempi. Margea en osaa kuvailla, mutta ärsyttävämpi. Lisa ei ole koskaan ollut ilmeisen kiinnostava, nykyään vielä vähemmän.

Vanhoista hyvistä jaksoista Homer on kiistaton kuningas.

Vince_Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Monorail - 28.05.13 - 14:32 ---Vanhoista hyvistä jaksoista Homer on kiistaton kuningas.

--- Lainaus päättyy ---

Niin no, minusta tuo on lähinnä makuasia. Vaikka Homer onkin vanhoissa jaksoissa hauskalla tavalla tyhmä ja huvittaja, on hän ajoittain myös pitkästyttäväkin.

Mun kohdalla täytyy ottaa myös huomioon, että en vielä kaikkia jaksoja nähnytkään. Olen joskus aika laiska avaamaan televisiota. Johtuu osittain siitä, että nykyinen TV-tarjonta ärsyttää.

Merisulka:
Nooh, minunkin kestosuosikkini on tietenkin Homer :) Kuka nyt ei rakastaisi donitseja ahmivaa ja idioottimaista sikaa? xD

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta