Simpsonit > Muu Simpsonit-aiheinen

Viittaukset Simpsoneihin

(1/93) > >>

Mikko:
Listataanpa tänne Simpsoneihin liittyviä viittauksia. Kaikki käy - viittaukset jaksoihin, hahmoihin, oheistuotteisiin tai mihin tahansa. Esimerkiksi siis sellaisia, että jossain leffassa katsellaan Simpsoneita.

Aloitan muutamalla viittauksella.

Kaikki täällä luultavasti tietävät South Parkin jakson Simpsons Already Did It ja sen toisen jakson, jossa on Bartin näköinen poika suht isossa roolissa.

Sitten vähän vähemmän tunnettu viittaus on Die Hard 2 -elokuvassa vuodelta 1990. Siinä näytetään kauhun vallassa oleville lentokonematkustajille Simpsonien jaksoa 1x4 - Perheterapiaa. Jakson sähköshokkikohtaus vilahtaa leffassa parin sekunnin ajan. Pisteet tästä Renny Harlinille.

Salaisien kansioiden jaksossa 5x20 vuodelta 1998 Gibson-niminen poika katselee Simpsonien jaksoa 9x5 – Mies ja pyssy. Kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen kiitos Simpsoneille, joka edellisvuonna oli omistanut käytännössä koko jakson 8x10 - Perjantai-illan aave The X-Filesille.

Finnish Simpson:
Kuten kerroin offtopicina yhteen aiheeseen, tänään Family Guyn jaksossa puhutaan Simpsonitjaksosta Ystävä Hädässä. Ja joku amerikkalainen sarja, jonka nimeä en muista, katsottiin alkuaikojen Simpsoneita.

Mr. X:
Eräässä Family Guyn jaksossa, Quagmire puuhastelee Margen kanssa sängyssä, ja lopulta päätyy ampumaan koko Simpsonien perheen. :)

Finnish Simpson:
South Parkissa oli jakso jossa Mr. Mackey saa potkut hävitettyään marijuana(?)näytteensä luokalle.

Eräs ohikulkija huutaa: ''HEY MR MACKEY, YOU ARE LIKE A HOMER SIMPSON! D'OH!'' tai jotain tuohon tyyliin.

Jarpeez:
Tänään, kun kuuntelin Spotifyta, niin sieltä tuli Soneran nettitikku mainos. Se mikä viittaa Simpsoneihin on se, että Nettitikku sanoi Nettitakkulle, että se päsee ensimmäisenä nettitakkuna kuuhun. Noita on siellä enemmänkin. Jos et tajunnut, niin Tikku terrorisoi siinä Takkua suomenkielisenä.

Joskus viime vuonna Hesburger mainosti donitseja tällä mainoslauseella: Mmmh... donitsit.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta