Simpsonit > Jaksot – yleinen keskustelu

Parhaat jaksot ja kaudet

<< < (2/25) > >>

Vince_Simpson:
3. Homerin trippi (El Viaje Misterioso De Nuestro Jomer) 8x9
Tää on jotenkin erikoinen ja hullunkurinen chilikilpailuineen ja Homerin muiden kokemusten takia. Että mä repeilin kun Homer yritti maistaa sitä chiliä, aidosti hauskaa. :D Sekin sunrise-sunset -juttu oli hulveton... Homer oli kylläkin vähän masentunut. :/ Mut joo, se majakkakin oli hyvä.

2. Lisan liukkaat (Lisa On Ice) 6x8
Tää on sekä helliittyvä että hauska. On hellyyttävää nähdä, että Marge ei suostunut kilpailuttaa Bartia ja Lisaa suosiostaan. Hauskaa tässä oli se, miten isoksi jääkiekkohuuma voi kasvaa, vaikka kyseessä onkin koulun jäkisottelu. Sekin hyvittavaa, että Maggie osallistuu siihen "tapa hänet" -meininkiin.

1. Bartin Takaikkuna (Bart Of Darkness] 6x1
Tää on ehdoton suosikkini, koska tässä on lainattu nerokkaasti Alfred Hitchcockin Takaikkuna elokuvaa. Ja muutenkin jakso Hullun jännä ja hauska, kun Bart saa selville mitä Flanderseilla puuhataan. Parasta Simpsonia ikinä. ;)

//: Muokkasin viestiä ja vaihdoin 3. parhaan jakson vielä parempaan. Mielipide muuttuu kun huomaa välillä asioita... you know.

moi,moi-tyyppi:
3.perjantai-illan aave (the springfield files) jaksossa on hyviä kohtia kuten kun Homer joutuu tehdä Moen puhallus testin.                                                                                                                                                     2.ruokakriitikko  (guess who's coming to criticize dinner) Homer on hauska tässä jaksossa kun hän on viemässä lapsia sinne mihin lie lehtipaikkaan ja smbulanssi ohittaa hanet.tässä jaksossa on muitakin hyviä kohtia missä Homer on hauska.                                      1.rakkaus romaani (another simpsons clip show) Jakso on huska kun siinä näytetään kaikki Bartin pilapuhelut Moelle ja kaikki Homerin "mmm" kohtaukset joista hauskin oli...Mmm...something (=jotain) :D

Sauli:
Mun suosikki jaksot on :

1. Homerin fobia (Homer's Phobia)
Aivan mahtava jakso, nooh kukapa ei meistä viihtyisi paremmin miesten seurassa?  ;D

2. Milhouse, avioeron uhri
Parasta antia tässä jaksossa mielestäni on Kirkin demokasetti.. oliko se Can I borrow a feeling tms. Os se ainakin parempi laulaja kun Panu Larnos tai muut Idols-sankarit! Muutenkin Kirk van Houten on yksi suosikeistani.

3. Vaihto-oppilas / Täältä tullaan, Eurooppa!
Ehkä ekan kauden jaksot eivät ihan parhaimpia mutta tämän jakson huumori mielestäni aivan samaa luokaa kuin myöhempien. Baaart... Harmi vaan kun noita ranskalaisia ei juuri muissa jaksoissa näy, olisiko jossain 3.kauden jaksossa missä myös ko. kaverukset näkyvät "sacre bleu!"

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Sauli - 20.03.10 - 12:26 ---2. Milhouse, avioeron uhri
Parasta antia tässä jaksossa mielestäni on Kirkin demokasetti.. oliko se Can I borrow a feeling tms. Os se ainakin parempi laulaja kun Panu Larnos tai muut Idols-sankarit! Muutenkin Kirk van Houten on yksi suosikeistani.

--- Lainaus päättyy ---

Tuo on kyllä yksi Kirkin säälittävimmistä hetkistä, ja niitä on ollut monta :D

Finnish Simpson:
Näitä on vaikea sanoa, mutta ehkä pistetään.
1. Pikku emäntä - Hauska jakso, erityisesti Homerin mäenlasku, jossa hän vain ajattelee Flandersia.
2. §pringfield - Jaksossa ei ole oikeen mitään hauskaa, mutta jostain syystä yksi parhaimmista jaksoista
3. Viva Ned Flanders - Huvittaa koska paljon seikkaillaan Casinolla, mutta hauskin kohta on kun H&N juoksevat mummojen automaatit kumoon ja mummot jatkavat pelaamista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta