Simpsonit > Jaksot – yleinen keskustelu

Parhaat jaksot ja kaudet

(1/45) > >>

Mikko:
Mitkä ovat mielestäsi Simpsonien parhaat jaksot? Entä esityskaudet? Mikä niistä tekee erityisen loistavia?

Aksu Simpson:
ˌ

Jarpeez:
Top 3 -jaksot (kaudet 11-18):

3. (11x3 - Ruokakriitikko):
Loistava jakso, koska siinä jaksossa oli Homerin outo tapa kirjoittaa arvostelua. Esim. pyysi Pukin pikku apurilta apua sanoissa.  ;D

2. (17x1 - Pelastakaa manaatit):
Löi nipin napin "Ruokakriitikon", koska tämä oli vaan pikkasen hauskempi. Jakson parhaita kohtia oli, kun Homer sanoi hänen sukulaistaan hölmöksi maalaishiireksi ja se, kun Homer telkitsi Bartin Kissan/Koiran kantokoppaan.  ;D

1. (16x17 - Ahmatti):
Ylivoimainen voittaja! Jakso on minusta tähän mennessä paras Simpsonit jakso. Paras kohta oli Homer lauloi coverin "99 Luftballons" -biisistä.  :)

Dr. Nick:
3. Homer  Simpson vs Newyork city 9 kaudelta
Pidin jaksosta koska siinä oli hyviä vitsejä esim: Kun Homer pidättää World trade centerin juurella.

2. Läski-Homer 7 kaudelta
Tämä jakso on kakkosena. Se voitti  3 olevan nipin napin jakso on erityisen hauskaja on sellaista Simpsonit klassikko kamaa.

1. Bart tienpäällä en muista kautta
Jakso voitti muut koska siinä on mukana hyviä vitsejä ja loistava juoni.

Monorail:
Vai on edellinen aihe tyhjennetty. No pistetään sitten tämänhetkiset suosikit ja koettakaa ihmiset olla roskaamatta tätä   :)

Top-3:
3.  Läski-Homer (King-Size Homer) 7x7
Tässä jaksossa on loistava juoni ja jotain outoa ja omaperäistä. Esim 2. kaudella on nähty Homerin laihduttavan ja nyt lihottavan. Ja syynä vielä, että Homer haluaa tehdä töitä kotona! Hullua ja hauskaa.

2. Kolme seikkailua (Trilogy Of Error) 11x18
Juoni oli hyvin tehty yhteen, että kaikki tarinat liittyvät toisiinsa, ja muutenkin jaksossa oli hyvää huumoria. Ansaittu hopeasija.

1. Joko säteilee (Marge vs. The Monorail) 4x12
Jakso on ollut suosikkini melkein ensimmäisestä näkemisestä asti. Juoni oli hyvä, jakso oli todella hauska ja aina jaksaa viihdyttää minua jopa 7. katselukerran jälkeen. Jaksoon toi mukavaa lisää myös hämärä Lyle Lanley ja Monorail-laulu. Tästä jaksosta nimimerkkinikin on peräisin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta