Simpsonit > Hahmot

Yleistä keskustelua hahmoista

(1/34) > >>

Mr. Bergstrom:
En pikaisen kahlauksen jälkeen tälläistä ketjua löytänyt, joten päätinpä tehdä.

Alkuun toki kysymykseksi, että onko saatu varmuutta Veri-ien Murphyn ja Julius Hibbertin veljeyteen?

zimazuma:
Eipä siitä minun mielestä ainakaan varmuutta ole saatu.

Monorail:
Hyvä aihe.
Eihän se varmaa tietoa ole mutta niinhän Murphyn kuolemajaksossa vihjattiin.

Jarpeez:
Tuohon veljyys juttuun voidaan lisätä vielä kolmas nimi, joka tuli ilmi toisen tuotantokauden jaksossa "Velipuoli (Oh Brother, Where Art Thou?)", jossa Shelbyville orpokodin johtaja on saman näköinen kuin Dr. Hibbert. Orpokodin johtaja mainisti myös, että hänelläkin on kateissa oleva veli.
En muista sanoiko hän myös, että hän tohtori.  ;)


--- Lainaus käyttäjältä: Wikipedia ---Hibbert usein mainitsee etsivänsä heitä, ja toinen veljistä, Shelbyvillen orpokodin omistaja, kertoi myös etsivänsä kadonneita veljiään. Hibbertin toinen veli oli ilmeisesti sittemmin edesmennyt jazz-muusikko Veri-ien Murphy.

--- Lainaus päättyy ---

Vince_Simpson:
Minusta Veri-ien Myrphy on hieno hahmo, joka soittaa hienosti saksofonia. On hyvä että Lisallakkin oli joku läheinen ystävä, jolle uskoutua ja jonka kanssa treenata fonin soittoa. Se heidän esittämä kappaleensa sen yhden jakson lopussa oli hieno.

Olen vähän pohtinut, että minkähänlainen Skinnerin ja Ednan arki olisi uusimmissa jaksoissa, jos he olisivat menneet naimisiin. Skinnerin ei ainakaan tarvitsisi asua äitinsä kanssa kuin joku äidin helmoissa (tai jaloissa) pyörivä nössö. Ednakin olisi ehkä onnellisempi kuin yksin eläessään, mistä sen tietää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta