Simpsonit > Oheistuotteet

Tuotantokausiboksien Collector's Editionit hirveää rahastusta

(1/6) > >>

alappi:
Anteeksi jos tämä on vanha juttu, itse en ainakaan löytänyt muista topiceista, ja tein uuden, koska ei tämä oikein sopinut muihin.

Joululahjaksi sain yhdennentoista tuotantokauden "naamaversion", elikkäs Collector's Editionin, sillä Pukki ei kuulemma ollut löytänyt tavallista, halvempaa pakettia. Krustyn rumaa kohokuvanaamaa siinä sitten katselin puolivuotta hyllyssä ja ajattelin että ei sovi. Nyt sitten aloin tutkimaan pakettia tarkemmin. Huomasin, että kansi oli hieman irrallaan. Alta pilkasti sinistä kiiltoa. Revin naaman pois, ja kappas, alla oli tavallisen tuotantokausiboksin kansi ja reunoilla liimaa! Eli "Collector's Editionit" ovat aivan samoja kuin tavalliset paketit, niin sisällöllisesti kuin ulkopuoleltakin mutta hinta on korkeampi ja päälle on liimattu ruma kohokuva. Törkeää rahastusta, sanoo alappi.

Mikko:
Aika loistava löytö :D Jos noita bokseja itse ostelisin, voisin jopa maksaa siitä tavallisesta enemmän kuin keräilypainoksesta juuri tuon ulkonäköseikan takia. Nimestään huolimatta noilla ei edes ole sen suurempaa keräilystatusta, koska niitä lasketaan kuitenkin liikkeelle melkoinen määrä. Puhdasta rahastustahan tuo nimenomaan on.

Cube:
Täytyy lisätä tähän 11. kauden boksin riippakiviin lisäksi tuo "huonoimmaksi DVD-koteloksi ikinä" nimetty pakkaus, sekä täysin käsittämättömän laaduton suomennos.

Kommenttiraitoja katsellessani huomasin jatkuvasti noita kielikukkasia, tässä pari esimerkkiä:

"vending machine" = "tuuletin"
"put on a show" = "laitan kengän jalkaan"
"hair jam" (Willie Nelsonin letityskoneessa) = "tukkahillo"

12. kauden suomennos näyttää olevan hieman laadukkaampaa jälkeä.

"I hope someone got fired for that."

Joulupukki X:
Juu, itsekin olen tämän asian huomannut. En ole kylläkään koskaan kajonnut noihin "Collector's Editioihin" enkä jatkossa aiokaan. Siis, ainakin täälläpäin kuka maksaa 25€ enemmän että saa jonkun hahmon pään tuijottamaan hyllylle? Järjetöntä touhua.

Ps. Hyvä että uusia käyttäjiä on tullut mukavasti, mutta viimekerrasta onkin jo pikkasen aikaa..  ::)

EDIT: Muistan käyttäjät Jarnoman, Patentti, Lambo, Duffman.. Siinä ne taisi tullakin.

Snpp:
Minusta nämä päät 11-12 ovat jo ihan hienoja ilmestyksiä. 6-10 sen sijaan liian ohkaisia ja huteria virityksiä.

Päillä jatketaan, kun sille tielle lähdettiin... 6. kausi kun ekaksi tuli vain pääversiona ja vasta myöhemmin perusboksina.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta