Simpsonit > Tekijät

Paras käsikirjoittaja

<< < (2/6) > >>

little Wiggy:

--- Lainaus käyttäjältä: Bartholomew Jo-Jo Simpson - 21.04.09 - 17:40 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Jarnoman - 16.03.09 - 15:43 ---Al Jean, koska hän on kirjoittanut loistavia jaksoja esim. "Lisa's Sax" (9. kausi), "Round Springfield" (6. kausi) ja "Children of a Lesser Clod" (12. kausi).
Conan O'Brian on hyvänä kakkosena, jaksoilla "Marge vs. the Monorail" (4. kausi) ja "New Kid on the Block" (4. kausi).  ;)

--- Lainaus päättyy ---

Itsekkin pidän kovasti Al Jeanin kässäreistä, koska osaa suunnitella jaksoihin hyviä juonia ainakin useimpiin. Esim jakso josta paljon pidän
on "Marge vs the Monorail" juurikin ja Al Jean on keksinyt hienon juonen mielestäni tähän jaksoon. Kaikki loputkin käsikirjoittajat on hyviä, mutta Al Jeanin keksimät juonet ovat vain sieltä parhaimmasta päästä.

--- Lainaus päättyy ---


Al Jeaniahan on kehuttu siitä, että hän osaa sukeltaa lapsen mieleen, eli käsikirjoituksissa näkyy selvästi lapsuus ja nuoren näkökulma, siis jos jakso on edes sellainen..

simpsonshullu:
Itse taas pidän Dan Castellantan ja hänen vaimonsa tekemistä jaksoista. Niissä on vaan jotain semmosta... Eihän hän ole monta jaksoa edes käsikirjoittanut mutta eikös hänestä tule ihan käsikirjoittaja myös vai miten se nyt oli?

little Wiggy:

--- Lainaus käyttäjältä: simpsonshullu - 05.06.09 - 15:17 ---Itse taas pidän Dan Castellantan ja hänen vaimonsa tekemistä jaksoista. Niissä on vaan jotain semmosta... Eihän hän ole monta jaksoa edes käsikirjoittanut mutta eikös hänestä tule ihan käsikirjoittaja myös vai miten se nyt oli?

--- Lainaus päättyy ---

He tekivät ainakin sen jakson jossa Barney raitistuu. Hekin ovat tosiaan hyviä. Mahtavat käsikirjoittajat kauhistella että hienoa, pian ne näyttelijät korvaavat heidät.

Jarpeez:
Sori off-topic, mutta tänään alkoi Simpsoneita käsikirjoittaneen Conan O'Brianin Talk Show SuomiTV:ltä.
Jos et kattonut kello 21:00, niin uusinta tulee 23:00.

Anteeksi vielä kerran off-topic. ;)

EDIT. Eikö nämä kaksi Paras/Huonoin Käsikirjoittaja aihetta voisi yhdistää yhdeksi?

Finnish Simpson:
Kaikki ovat hyviä ja huonoja jaksoja tehnyt. Katsojan mielipide. Ei oikeastaan kiinnosta yhtään, onko hyvä tai huono jakso Al Jeanin vai Dan Castellantan kynästä.

Osa nauttii toisesta jaksosta, osa vihaa sitä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta