Simpsonit > Tekijät

Paras käsikirjoittaja

(1/12) > >>

Jösses:
Siis kuka tai ketkä ovat Simpsonien parhaat käsikirjoittajat? Omat suosikkini ovat Dan Greaney ja John Swartzwelder, koska ne ovat kirjoittaneet suosikkijaksojani. En tiedäkään paljon muita. Niitä kyllä on kymmenkunta...

No, miten on?

Monorail:
No, varmaan myös toi John Swatrzwelder, sillä onhan hän käsikirjoittanut Homer, olutparonin ja lukuisia monia hyviä jaksoja. Hänen kirjoitukset vaan olevat hyviä.  :D

Jarpeez:
Al Jean, koska hän on kirjoittanut loistavia jaksoja esim. "Lisa's Sax" (9. kausi), "Round Springfield" (6. kausi) ja "Children of a Lesser Clod" (12. kausi).
Conan O'Brian on hyvänä kakkosena, jaksoilla "Marge vs. the Monorail" (4. kausi) ja "New Kid on the Block" (4. kausi).  ;)

Bartholomew Jo-Jo Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Jarnoman - 16.03.09 - 15:43 ---Al Jean, koska hän on kirjoittanut loistavia jaksoja esim. "Lisa's Sax" (9. kausi), "Round Springfield" (6. kausi) ja "Children of a Lesser Clod" (12. kausi).
Conan O'Brian on hyvänä kakkosena, jaksoilla "Marge vs. the Monorail" (4. kausi) ja "New Kid on the Block" (4. kausi).  ;)

--- Lainaus päättyy ---

Itsekkin pidän kovasti Al Jeanin kässäreistä, koska osaa suunnitella jaksoihin hyviä juonia ainakin useimpiin. Esim jakso josta paljon pidän
on "Marge vs the Monorail" juurikin ja Al Jean on keksinyt hienon juonen mielestäni tähän jaksoon. Kaikki loputkin käsikirjoittajat on hyviä, mutta Al Jeanin keksimät juonet ovat vain sieltä parhaimmasta päästä.

little Wiggy:
John on kyllä se nerokas "villinlännen viikari"  :)  Hänen neronleimauksiaan ovat viirit, ja "jostain-syystä" tapaukset..
Rakastan hänen käsikirjoituksiaan koska niissä tapahtuu aina jotain hullua kuten esim Maxium Homer drive jaksossa. Hänen juttujaan ovat juuri tällaiset vitsit kuten: Meteoriitti iskeytyy maahan ja ihmiset vain nauravat ja osoittelevat sitä, pahat mafia ihmiset ovat niin kieroon kasvaneita että käyttävät väkivaltaa kaikkiin ratkaisuihin..jne.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta