Simpsonit > Jaksot – yleinen keskustelu

Jakso hukassa?

(1/12) > >>

Mikko:
Muistatko jakson juonen, muttet sen nimeä? Tässä ketjussa voit pyytää apua muilta käyttäjiltä. Käytä kuitenkin ensin jaksohakua ja/tai Googlea.

Jottei aihe turhaan paisuisi, poistetaan viestit muutama päivä vastauksen löytymisen jälkeen.

StuGirl:
Mikä se olikaan se jakso missä Marge alkoi juomaan ja polttamaan? Sitten sillä oli se kaveri joka ampui jotain tölkkejä aidan päältä. Se oli ihan ensimmäisiä jaksoja joita näin. Mikä olisi jakson nimi ja kausi?

Jarpeez:

--- Lainaus käyttäjältä: StuGirl - 11.12.13 - 19:25 ---Mikä se olikaan se jakso missä Marge alkoi juomaan ja polttamaan? Sitten sillä oli se kaveri joka ampui jotain tölkkejä aidan päältä. Se oli ihan ensimmäisiä jaksoja joita näin. Mikä olisi jakson nimi ja kausi?

--- Lainaus päättyy ---
5. kauden jakso Margen pakomatka.

odin56:
Jakso hukassa eli sellainen missä springfieldiin tulee maananmuuttajia jotain puolalaisia jotka aivastavat oudosti ja homerkin saa yhdessäkohtaa heidän nuhansa?

Jarpeez:

--- Lainaus käyttäjältä: odin56 - 14.12.13 - 14:06 ---Jakso hukassa eli sellainen missä springfieldiin tulee maananmuuttajia jotain puolalaisia jotka aivastavat oudosti ja homerkin saa yhdessäkohtaa heidän nuhansa?

--- Lainaus päättyy ---
Itse asiassa ne on norjalaisia, jotka muuttavat Ogdenvillestä Springfieldiin. Jakso on 20. kauden päätösjakso "Rajansa kaikella".

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta