Simpsonit > Hahmot

Hahmo, jota vihaat

<< < (2/21) > >>

homersimpsondoh:
Vihaan Disco Stuta ja Duff-Mania, koska ne puhuu itsestään kolmannessa persoonassa.

homersexual:

--- Lainaus käyttäjältä: Jarnoman - 20.01.09 - 15:42 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Bartnes - 19.01.09 - 21:37 ---Tänne voi kirjoitella niistä hahmoista joita vihaatte tai joista ette pidä laisinkaan.

Omasta mielestäni hahmo jota vihaan on Disco stu, koska hän on mielestäni jollain tavalla todella ärsyttävä hahmo eikä edes esiinny paljoa jaksoissa ja toisena hahmona josta en pidä on ne hohottavat alienit Kang ja Kodos.He esiintyvät lähinnä vain treehouse of horror jaksoissa eivätkä oikein yritä tehdä muuta kuin syödä jonkun tälläisen kuvan minä olen heistä saanut, mutta kertokaa toki omat mielipiteenne :)

--- Lainaus päättyy ---
en mä vihaa melkein ketään paitsi sitä merimiestä, koska mua ärsyttää se kun hän sanoo "Yaark".  >:(

--- Lainaus päättyy ---
Mielestäni se kyllä kirjoitetaan "Yaarrrgh"

homersexual:

--- Lainaus käyttäjältä: Circus - 16.02.09 - 16:26 ---Itse asiassa sillä ei ole paljoakaan väliä miten se kirjoitetaan vaikka tuo onkin oikea kirjoitustapa, mutta on minustakin tuo merimies hiukan ärsyttävä kun en edes muista nimee ikinä ja muutenkin on aikas tylsä hahmo.

--- Lainaus päättyy ---
Ei tuo merikapteeni niin huono ole mutta ei paraskaan, sellane normi sivuhahmo

Jarpeez:

--- Lainaus käyttäjältä: Circus - 16.02.09 - 18:26 ---Häntä ei vaan näy paljon jaksoissa ainakaan minä en ole häntä pahemmin nähnyt. Tottakai joissakin jaksoissa enemmän esillä kuin
toisissa.

--- Lainaus päättyy ---
Merimies oli ärsyttävä heti ensiesiintymisessä "Syömäkone". Hän oli tyhmä, kun heitti Homerin pois ravintolasta. Hyvä, että Homer voitti sen oikeusjutun, koska kyltissä luki "SYÖ NIIN PALJON KUN JAKSAT".  :)

Lambo:
Disco Stu ei kyllä säväytä millään tavalla. Tylsä hahmo, joka ei koskaan oikein tarjoa mitään uutta vaan kulutettua vanhaa. Jotenkin vain alkanut tässä vuosien saatossa lähinnä ärsyttämään koko hahmo.

En kyllä varsinaisesti vihaa mitään hahmoa, turhan voimakas ilmaisu. Ennemminkin sanoisin etten pidä hahmosta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta