Kirjoittaja Aihe: Suunnittele oma kauhujakso  (Luettu 7212 kertaa)

Suunnittele oma kauhujakso
07.09.08 - 13:20
Siis että suunnitelisit oman simpsoneiden kauhu jakson ja laitat tähän mitä tapahtuisi.

1. Jakson nimi (suomeksi)
2. Henkilöt ketkä jaksossa esintyisivät
3. Lyhyt kuvaus
Ja tietenkin tarina

(ei mielellään matkita toisia)
edit: scifijaksokin käy


Jakson nimi: Hyytävä pirtelö

Jaksossa esiintyy: Bart, Apu, ja muutama zombie

Bart astelee aurinkoisena päivänä Kwik-E-Markettiin. Hän tilaa kirsikkapirtelön. Apu sanoo: Haluatko välttämättä tämän pirtelön? Tämä kuppi on viimeinen ja se on kirottu! Bart ei usko kirouksiin ja sanoo: Haluan ja tuossa ovat rahat. Bart lähtee Marketista. Hänestä tuntuu että häntä tarkkailtaisiin. Bart kävelee kotiin viemäristä kuuluu kauheaa ääntä. Bart alkaa juosta. Hän kompastuu. Bart näkee edessään zombin hän lähtee Markketiin päin juosten. Hän juoksee markettiin sisälle. Apu kysyy: Uskotko nyt kirouksiin ja.Apu muuttuu zombiksi. Zombit ovat saartaneet hänen. Kaikki pimenee. Sitten Bart herää omasta sängystään ja lähtee kouluun. Hän ajattelee onneksi kaikki oli vain unta ja koulubussi onkin täynnä zombeja.


Ja sitten alkaakin loppu musiikit soida.
Siinä olis tommonen.

Lambo: yhdistin viestisi.
Viimeksi muokattu07.09.08 - 20:51 Kirjoittaja: Lambo

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #1 20.10.08 - 16:37
Jakson nimi: Kapakan kummitus

Jaksossa esiintyy: Homer, Barney, Moe, Lenny, Carl, Sam ja Larry

Homer tulee ihan normaalisti rankan työpäivän jälkeen ryyppään Moen kapakkaan. Moelle on tullut jo päivän aikana jo 10 pilapuhelua. Moe on uhannut tappaa soittajan jos puheluita tulee 11. Sitten puhelin soi ja Moe on ihan raivona, mutta puhelimessa oli vain Barney. Ja parin sekunnin päästä puhelin soi uudelleen ja Moe luuli, että se oli Barney. Moe vastasi puheluun se ei ollut Barney vaan hiljainen ja pelottava ääninen kaveri, joka sanoi: Minä olen vessassa. Tule jos uskallat tappamaan minut, koska olen kummitus. Moe pyysi, että koko kapakan väki tulee vessaan hänen kanssaan. Vessassa oli valot päällä, mutta hetken päästä valot sammui itsestään. Sitten alkoi kuulua kaameaa naurua. Valot tuli takaisin päälle ja Lennyn, Carlin, Samin ja Larryn irronneet päät olivat vessan pöntössä. Homer ja Moe olivat ihan peloissaan, kun valot sammui uudestaan ja taas alkoi kuulua naurua. Barney tuli kapakkaan, hän ei nähnyt ketään eli hän meni katsomaan onko kaikki vessassa. Hän pisti valot päälle ja näki pelottavan kummituksen, joka oli Homerin ja Barneyn vanha kuollut koulukaveri. Sitten nelikko meni juomaan kapakan puolelle ja kummitus sammui juodessaan liikaa. LOPPU. :'(

Duffless

Vieras
Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #2 23.10.08 - 10:10
Kirottu kalja

Jaksossa esiintyy: Homer,Sanjay,Apu,Marge ja lapset,David Letterman,Abe ja Kirottu kalja

Homer huomaa kauhukseen,että kaljat on loppu ja Moen baari on suljettu vesivahingon vuoksi. Hän menee Kwik-E-Martiin ,mutta Apu ei ole siellä. Homer huhuilee,muttei löydä Apua ja niinpä hän menee kaljapuolelle. Siellä ei ole muuta kuin Hammaskivenesto Duffia ,joten Homer ottaa sitä. Hän astelee kassalle ja ihan säikähtää kun kassan alta nousee Sanjay. Homer kysyy missä Apu on ja Sanjay vastaa ettei itsekään tiedä. Homer lähtee menee autoonsa,mutta Evergreen Teerracen alkupäässä hän ajaa jonkun yli,hän menee katsomaan ja sehän on kuollut Apu ja hänellä on viesti. "Älä koskaan juo Hammaskiven esto Duffia se tekee sinun elämästäsi yhtä tuskaa". Homer heittää apun tienposkeen(aika läppä) ja menee kotiiin. Marge ja lapset jo nukkuvat ja niinpä hän alkaa katsomaan Late Night With David Letterman Show:ta ja avaa Hammaskiven esto Duff tölkin. Lopulta Homer nukahtaa ja aamulla kun hän herää niin hän ei löydä lapsia eikä Margea mistään. Homer ehtii jo huolestua,mutta lehdessä on heidän kuolin-ilmoituksensa joten hän rauhoittuu. Homer näkee kun Abe on tulossa ja jää auton alle. Homer ei siitä välitä,mutta kun hän lukee lehteä tarkemmin siellä lukee. "Duff-yhtiöt konkurssiin,ei kaljaa vuosiin". Homer kiljaisee kurkuntäydeltä ja kun hän lukee laskut niin siellä lukee:"Sähkölaskusi on maksamatta katkaisemme sähköt". Sehän tarkoittaa ei tv:tä. Homer katsoo kukkaroonsa jossa ei ole rahaa ja niinpä Homer menee junaradalle ja hyppää alas ja niin alkaa musiikki.

Tässä on pätkiä jostain vanhoista jaksoista huomasin itekki äsken,mut täähän on muutenki aika läppä.  :)
Viimeksi muokattu23.10.08 - 10:13 Kirjoittaja: Duffless

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #3 28.11.08 - 17:29
Nimi: Mafian oppipoika

Henkilöt: Simpsonien perhe, Fat Tony, Legs, Louie, Jasper Beardley, Mr Burns, Smithers, päällikkö Wiggum, Eddie ja Lou.

Bart kulkee tavallisesti koulusta kotiin kävellen, kun yhtäkkiä vastaan tulee Fat Tony, joka kysyy Bartilta: ``Haluatko rahaa? Tule mukaani.´´ ja Bart lähtee Fat Tonyn mukaan. He menevät kaupunkiin Fat Tonyn piilopaikkaan. Bart tainnutetaan saman tien ja herättyään Legs sanoo hänelle: ``Tervetuloa bisnekseen!´´. Bart on kuin lyöty ällikällä, mutta sen kummempia ajattelematta Louie antaa hänelle mafia-asun päälle pantavaksi. Bartin työ osoittautuu kuitenkin ihmisten tappamiseksi. Eräänä päivänä Jasper Beardley tulee kadulla Bartia vastaan, mutta Bart ottaakin veitsen taskustaan ja tappaa tämän partaveikkomme. Eräänä päivänä Bart käsketään mafian päämajaan saamaan palkka. Juuri, kun Bart on saamassa rahaa, Burns ja Smithers tulevat sisälle. Burns ottaa rahaniput ja heittää ne säkkiin, jota Smithers pitelee. Simpsonien talolla Homer, Marge, Lisa ja Maggie ruokailevat. Marge sanoo: ``Missäköhän poikamme on? Hän ei ole ollut kotona moneen päivään!´´ Homer kuitenkin vastaa, että Bartilla olisi hyvät oltavat. Marge menee soittamaan poliiseille ja käskee heidän jäljittää Bart. Kohta poliisit soittavatkin nähneensä Bartin. Poliisit tulevat mafian päämajaan ja tappavat Fat Tonyn, Legsin ja Louien ampumalla. Lopulta Bart on se sama kiusankappale, kuin aina ennenkin. (Huomasin et tää muistuttaa sitä Bart the Murderer -jaksoa.

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #4 09.12.08 - 16:37
Hienoja tarinoita! Omani on vähän LOL!  ;D
Mutta tehkää lisää niitä on mukava lukea. Lähdenkin tästä selailemaan foruumia lisää!  :P

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #5 05.01.09 - 15:56
Jakson nimi: Kuoleman Sairaala

Henkilöt: Tri. Hibbert, Abe Simpson, Milhouse, Nick Riviera.


Springfieldin sairaalassa kuolee henkilö, jota on ammuttu. Henkilön kuoleman jälkeen, sairaalassa on kuollut yöllä muutama ihminen. Potilaita ja lääkäreitä. Muutamaa yötä myöhemmin, sairaalan ruumishuoneella tapahtuu mystinen kuolema. Poliisi ei osaa selittää, mikä on tappanut kaikki nämä ihmiset. Eräänä yönä tri. Hibbert lähtee töistä. Hän lähtee 5:stä kerroksesta hissillä alas. Hissi pysähtyy ja jää jumiin 2:sen ja 3:nen kerroksen väliin. Hissin hälytys ei toimi, hissikopissa ei ole valoa. Yhtäkkiä hissikuilusta alkaa kuulua outoa ääntä. Sitten hissin lattia pettää ja Hibbert putoaa hissikuilun pohjalle asti. Viikon kuluttua sairaalan työntekijät ihmettelevät, missä Hibbert on. Illalla Abe Simpson tulee joka viikkoiseen tarkastukseen sairaalan 8:teen kerrokseen. Hibbertin sijaisena toimi tällä kertaa tri. Nick Riviera. 30 minuuttia myöhemmin, Abe lähtee pois sairaalasta. Hän kävelee tyhjää käytävää pitkin ja kuulee outoja ääniä. Abe kävelee hissin ohi ja hissin ovet avautuvat. Abe menee sisään ja hissi lähtee alas. Hissi jää jumiin 2:sen ja 3:nen kerroksen väliin. Ovet avautuvat. Abe yrittää ahtautua pienestä raosta ulos, mutta jää jumiin. 5 sekuntia myöhemmin hissi lähtee alas ja pysähtyy 2:seen kerrokseen. Sitten lähtee ylös 8:teen kerrokseen ja halkaisee Aben keskeltä kahtia. 10 minuuttia myöhemmin, Nick Riviera, joka teki Abelle tarkastuksen, löytää Aben puolikkaan ruumiin hissin lattialta. Kuollut tri. Hibbert yllättää Nickin takaapäin ja tappaa tämän. 2 päivää myöhemmin, näkönsä onnettomuudessa menettänyt Milhouse, tulee sairaalaan terveystarkastukseen. Milhousella oli mukana "opas" koira. Milhouse lähti sairaalasta yksin. Hän menee hissille. Hän painoi nappia jossa luki "AULA". Hissi lähteekin ylimpään kerrokseen (Sairaalassa on 12 kerrosta). Hissin ovet avautuvat. Milhouse yrittää painaa uudestaan "AULA" nappia, mutta hissi ei liikahdakaan. Milhouse menee toisella hissillä. Hissin ovet avautuvat 12:sta kerroksessa, mutta hissi on alimmassa kerroksessa eli ruumishuoneella. Milhouse ei tiedä, että hissi ei ole siinä. Hän kävelee eteenpäin, ja putoaa hissikuiluun ja kuolee. Outojen kuolemien johdosta, sairaala saa purkutuomion, ja sairaala puretaan. Uusi sairaala siirretään Shelbyvilleen.

(Lisäsin sairaalaan vähän kerroksia lisää, vaikka siinä ei oikeasti ole kuin muutama kerros).Bartnes

Vieras
Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #6 14.01.09 - 20:01
Jakson nimi: Ilkeä Mr Burns

henkilöt: Mr Burns, Smithers, Bart,Lisa, Poliisi päällikkö Wiggum ja muut poliisit,Moe,Homer ja Marge,Lenny ja Carl

Tavallinen aamu springfieldissä.Homer lähtee töihin tylsistyneenä.Kun hän saapuu työpaikalle Lenny ja carl tervehtivät häntä ja kuiskaavat hänelle."Varo Mr Burnssissä on tänään jotain outoa". Homer kohauttaa olkiaan ja saapuu työhuoneeseensa.Pian Smithers ja Mr Burns tulevat homerin sektorille.Homer esittää tekevänsä töitä.Burns kuiskaa Smitherssille "tänä yönä on aika"."Aivan niin johtaja".Smithers tokaisee.Mitään sanomatta Smithers ja Burns lähtevät Homerin työhuoneesta.Homer ihmettelee tätä pikaista käyntiä ja päättää ottaa rennosti ja nukahtaa pian.Homer herää noin viiden tunnin päästä ja herättyään huomaa että on kotiinlähdön aika,mutta kun Homer on lähtemässä kotiin huomaa hän kaikkien muiden olevan poissa.työpaikalla ei ole ketään vaikka kuuluisi olla. pian Homer näkee Mr Burnsin astelevan käytävääpitkin.Mutta Burns on erillainen.Hänellä on torahampaat.Homer huutaa pelokkaana ja juoksee ulos voimalasta.Mr Burns huutaa hänen peräänsä."Joka puolella on vämpyyrityövoimalaisiani et pääse pakoon"!! Homer juoksee kotiinsa.Bart ja Lisa kysyvät "mitä on tapahtunut"? Homer selittää kaiken ja Bart ja Lisa kehittelevät ansan vämpyyreille.Marge tulee pian paikalle ja ihmettelee miksi Homer,Bart ja Lisa katselevat ikkunasta.Bart sanoo "katsomme toimiiko vämpyyri ansamme hyvin" Marge ei tajua mistä Bart höpöttää.pian vampyyrejä alkaa tulla jokapaikasta ja jotkin jäävät kiinni bartin tekemään ansaan.pian vampyyrit pääsevät kuitenkin vapaaksi ansasta.Lisa kuulee yläkerrasta myös kolinaa.Hän menee katsomaan kuka siellä on ja huomaa Moen kyykkivän sängyn alla."Miksi olet kodissamme"?Lisa kysyy.Koska olen piilossa vampyyreiltä jotka piirittivät kapakkani.pian vampyyrit pääsevät simpsonien taloon ja kaikki ryhtyvät pakosalle myös Moe. Pian Moe saadaan kuitenkin kiinni.Muut jatkavat juoksuaan.He juoksevat ulos ja huomaavat Burnsin ja hänen tuhannet vämpyyriarmeijansa.Pian poliisit saapuvat paikalle.He yrittävät ampua vampyyrejä,mutta turhaan.Pian kaikista on tullut  inhottavia vampyyrejä puremien myötä ja Mr Burns on iloinen.

Tälläinen tarina:Toivottavasti piditte :)  Ps: Ja miten kävi Lennyn ja Carlin jotka varoittivat Homeria tarinan alkupuolella.He juoksevat vielä tänäkinpäivänä pakoon Mr Burnsin vampyyri armeijaa.
Viimeksi muokattu14.01.09 - 21:44 Kirjoittaja: Bartnes

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #7 24.01.09 - 08:44
Jakson nimi: Ilkeä Mr Burns

henkilöt: Mr Burns, Smithers, Bart,Lisa, Poliisi päällikkö Wiggum ja muut poliisit,Moe,Homer ja Marge,Lenny ja Carl

Tavallinen aamu springfieldissä.Homer lähtee töihin tylsistyneenä.Kun hän saapuu työpaikalle Lenny ja carl tervehtivät häntä ja kuiskaavat hänelle."Varo Mr Burnssissä on tänään jotain outoa". Homer kohauttaa olkiaan ja saapuu työhuoneeseensa.Pian Smithers ja Mr Burns tulevat homerin sektorille.Homer esittää tekevänsä töitä.Burns kuiskaa Smitherssille "tänä yönä on aika"."Aivan niin johtaja".Smithers tokaisee.Mitään sanomatta Smithers ja Burns lähtevät Homerin työhuoneesta.Homer ihmettelee tätä pikaista käyntiä ja päättää ottaa rennosti ja nukahtaa pian.Homer herää noin viiden tunnin päästä ja herättyään huomaa että on kotiinlähdön aika,mutta kun Homer on lähtemässä kotiin huomaa hän kaikkien muiden olevan poissa.työpaikalla ei ole ketään vaikka kuuluisi olla. pian Homer näkee Mr Burnsin astelevan käytävääpitkin.Mutta Burns on erillainen.Hänellä on torahampaat.Homer huutaa pelokkaana ja juoksee ulos voimalasta.Mr Burns huutaa hänen peräänsä."Joka puolella on vämpyyrityövoimalaisiani et pääse pakoon"!! Homer juoksee kotiinsa.Bart ja Lisa kysyvät "mitä on tapahtunut"? Homer selittää kaiken ja Bart ja Lisa kehittelevät ansan vämpyyreille.Marge tulee pian paikalle ja ihmettelee miksi Homer,Bart ja Lisa katselevat ikkunasta.Bart sanoo "katsomme toimiiko vämpyyri ansamme hyvin" Marge ei tajua mistä Bart höpöttää.pian vampyyrejä alkaa tulla jokapaikasta ja jotkin jäävät kiinni bartin tekemään ansaan.pian vampyyrit pääsevät kuitenkin vapaaksi ansasta.Lisa kuulee yläkerrasta myös kolinaa.Hän menee katsomaan kuka siellä on ja huomaa Moen kyykkivän sängyn alla."Miksi olet kodissamme"?Lisa kysyy.Koska olen piilossa vampyyreiltä jotka piirittivät kapakkani.pian vampyyrit pääsevät simpsonien taloon ja kaikki ryhtyvät pakosalle myös Moe. Pian Moe saadaan kuitenkin kiinni.Muut jatkavat juoksuaan.He juoksevat ulos ja huomaavat Burnsin ja hänen tuhannet vämpyyriarmeijansa.Pian poliisit saapuvat paikalle.He yrittävät ampua vampyyrejä,mutta turhaan.Pian kaikista on tullut  inhottavia vampyyrejä puremien myötä ja Mr Burns on iloinen.

Tälläinen tarina:Toivottavasti piditte :)  Ps: Ja miten kävi Lennyn ja Carlin jotka varoittivat Homeria tarinan alkupuolella.He juoksevat vielä tänäkinpäivänä pakoon Mr Burnsin vampyyri armeijaa.Kannattaisiko lisätä muutama piste tarinaasi? Ja välillä tekstissä ei lue, kuka sanoo jonkun repliikin.

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #8 05.02.09 - 19:48
Kuitenkin muutimme toiseen kaupunkiin Shelpylvilleen
Onkos ikse keksimäsi kaupunki vai tarkoititko Shelbyvilleä? Ja aihe olis ihan hieno mutta hiomista olisi kyllä aika paljon :police:

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #9 02.07.09 - 12:18
Jakson nimi: Nörttien Kosto

Jaksossa esiintyy: Hyvät: Homer, Bart, Nelson.  Pahat: Millhouse, Martin, Kirk, Lisa.

Viikko sitten Marge ja Maggie lähti matkalle Norjaan. Kotona Bart ja Homer katsovat "Nörttien Kosto" elokuvaa. Lisa järjesti nörteille teekutsut. Kutsuille tulee Millhouse, Kirk, Martin ja Nelson. Nelson kyllästyy ja hän meni katsomaan Bartin ja Homerin kanssa leffaa. Sitten kun leffa loppu he menivät kiusaamaan teekutsu nörttejä. He avasivat oven ja heitti vesi ilmapalloja nörttejä päin. Nörtit alkoivat suunnitella kostoa. Kun H, B ja N nukahti Nörtit pilkkoi ne kirveellää. Nörtit sai murhasyytteen. Loppu!  ;)

Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #10 29.09.10 - 14:12
Jakson nimi: Kaljan uhka
Jaksossa esiintyy: Homer, Moe, Barney, Bumblebee Man, Hassuklovni ja Duffpulloa esittävä mies

Normaali viikonloppu Springfieldissä, Homer, Barney sekä Moe tulevat kapakasta. Homer on ottanut Duffia ''vähän'' liikaa, ja ajaa autoa kohti Barneyn kämppää. Yhtäkkiä hän ajaa Duffia mainostavan kaljapullopukuisen miehen päältä, mies kuolee heti. Seuraavan kerran kun Homer, Moe sekä Barney tulevat kapakkaan, tulee tämän kaljapullomiehen kaverit kapakkaan ja uhkaavat tappaa heidän perheensä jos he eivät tottele heidän käskyjään. Heidän ensimmäinen pyyntö on että he myöntävät kaiken Hassuklovnin showssa, ja heidän on joko ammuttava jompikumpi Hassu tai Bumblebee Man, tai toinen mahdollisuus on antaa 10000 dollarin shekki. Aikaa on viikko. Homer ja kumppanit päättävät tyhjentää kapakan kassakaapin ja omat säästönsä. Mutta he päättävät kusettaa kaljapullomiehiä, ja ottavat aseet piiloistaan ja ampuvat heidät, ja heittävät ruumiit Shelbyvillen puolelle. Näin Shelbyvilleläiset saavat syytteet kaikenmaailman murhista, ja Springfieldiin palaa rauha. The End.


Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #12 08.10.21 - 12:08
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru


Vs: Suunnittele oma kauhujakso
Vastaus #14 25.12.21 - 20:49
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтhardasironсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://papercoating.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт