Kirjoittaja Aihe: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?  (Luettu 23403 kertaa)

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #45 07.04.10 - 19:27
No.. mutsi katseli välillä kun olin joku 8 vuotias. Kun olin 10 vuotias, ja olimme kesällä mökillä, serkkuni  avasi tv:n ja sieltä tuli se kolmannen tuotantokauden jakso jossa Milhouse rakastu johonki tyttöön. Silloin jäin koukkun. Serkullani oli simpsons dvdeitä, joita hän lainasi minulle. myöhemmin sain mutsilta lahjaksi kolmannen tuotantokauden. Olen nyt 11 ja minulla on tuotantokaudet 1-11 ja muita dvdeitä, jekä paljon paljon muita tuotteita. Olen nyt fani. ;)

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #46 09.04.10 - 20:36
No,kavereilla ku olin,nii kaverit halus kattoo Simpsoneita.Mietin,mitä ne Simpsonit oli.Katottii pari jaksoo ja kiinnostuin.Sit kysyin kavereilta,millon Simpsonit tulee telkkarista.Ja ne sano,et puol kasilt tai puol ysilt.Katottii äidin kaa,millon ne tulee.Ne sit tuli puol ysiltä.Sit aloin kattoo Simpsoneita,joka ilta.

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #47 25.04.10 - 18:38
Ensimmäinen ajatus keskustelun avatessani oli, että: "Muistan sen kuin eilisen." Mutta enpäs sitten muistanutkaan. Muistan kuitenkin sen, että sellaisena 7/8-vuotiaana taaperona tulin siskolta kysymään läksyä matematiikan läksyjen kanssa ja hän sattui katselemaan Simpsoneita. Minua jotenkin kiehtoi keltaiset hahmot ja siksi jäin katselemaan sitten siskoni kanssa jakson loppuun asti. Vielä tuolloin en kuitenkaan alkanut Simpsoneita seuraamaan, vaan vasta kolmannella luokalla muodostui Simpsoneista eräs suosikkiohjelmistani ja tässähän sitä nyt ollaan.

Kirjahyllystä löytyy Jouni Paakkisen Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä-kirja ja kuusi sarjakuvakirjaa. Kaikki tähän asti ilmestyneet kaudet on katsottu. 21-kautta seurailen netin kautta.

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #48 12.09.11 - 16:50
Olin kai kahdeksan/seitsemän vuotta ja iskä ja äiti katto Frendejä. No sen jälkeen kun Frendit loppu niin Simpsonit alko ja telkku oli jääny päälle. No mä meen silleen "hei, en tiennykkää et näin myöhään tulee lastenohjelmia". Kyllä sitten tajusin et se ei ollu mikään lastenohjelma:D

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #49 22.10.11 - 17:50
Olin muistaakseni noin 6 tai 7 vuotias alkaessani seurata Simpsoneita. En kovin tarkasti muista mitään yksityiskohtia, mutta noihin aikoihin aloin jo hieman erkaantua Pokémonista ja muista pienempien lasten piirretyistä. :) Eli jonain kauniina päivänä satuin vilkaisemaan Simpsoneita TV:stä, ja minuakin tietysti kiehtoi hahmojen keltainen ihonväri ja muutenkin hauska ulkonäkö.

Mulla on edelleen tallella valokuva noilta ajoilta, jossa olen jouluaattona avaamassa lahjoja. Taustalla on TV päällä ja siellähän pyörii tietysti Simpsonit. :)

Vuosia myöhemmin törmäsin kaupassa Simpsons-bokseihin, ja sattumanvaraisesti päädyin ostamaan 4. kauden. Siitä lähtien se on aina ollut lempikauteni.
Viimeksi muokattu22.10.11 - 22:30 Kirjoittaja: Mr. X

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #50 10.06.12 - 16:35
aloin katsoa simpsoneita 3-vuotiaana, koska äitikin katsoi niitä. Ne myöhemmin unohtui, kunnes 2007 aloin kattoa ne joka ilta Subilta. Edelleen tavoitteena katsoa joka ilta, vaikka tuntuu että melkein kaikki jaksot on tullut katottua ainakin viiteen kertaan. Aina ei vaan kerkeä kattoa kun on kiire... :doh:

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #51 07.09.12 - 17:46
Kyllähän se oli sillee et ku eka kerran kattoo, on oppinu jo lukee nii kyllähä siihe jää koukkuun. Ite ny katon ainaki miljoona kertaa, omistan aika monta boksia. No voi  :doh: ku en tajunnu aikasemmin kattoo sitä..  :'(

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #52 13.04.13 - 23:27
Joskus ala-aste ikäisenä en pitänyt Simpsoneista lainkaan, ihmettelin jopa miten jotku voivat siitä tykätä. No, muutamia vuosia eteenpäin niin johan tapitin niitä aina kun telkkarista jotain uusintoja sattui tulemaan. Vasta viime kesänä alkoi ärsyttää, kun ei kerennyt tai huvittanut katsoa telkkaria aina samaan 20-21 aikaan. Sittenpä välähti ja ostin Käytettynä muistaakseni kuudennen kauden. Tuon kuudennen kauden jälkeen aloin ostamaan muitakin kausia, ja nyt hyllystä löytyy kaudet 1-13 ja 20. Loistava sarja!  :doh:

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #53 23.08.14 - 17:53
En nyt oikein muista miten Simpsoneista sain tietää, mutta taisi olla joskus koulukaverin kautta. Tosin on tullut katseltua nykyään harvakseltaan. Aiemmin tuli katseltua silloin tällöin. Ja löytyy noita kausia 11 kauteen asti leffa(ja sarja)valikoimasta.

Vs: Miten löysit tiesi Simpsonien maailmaan?
Vastaus #54 06.08.15 - 01:11
Ite olin noin 8v ja äiti katto jotain ohjelmaa sitten televisio jäi päälle ja sieltä tuli Simpsonit.  Katsoin sitä varmaan keltaisen värin takia.  En oikein tajunnut mutta katsoin silloin tällöin. Varmaan ekat jaksot mitä näin oli Läski-Homer,  Homerin äiti,  Bobin poksahdus,  Homer Klovni ja Kuolleet äänet?? Sitten en jaksanut katsoa ja pidin taukoa. 9-10v aloin seurata ohjelmaa ja tässä sitä ollaan.