Kirjoittaja Aihe: Lempivitsisi Simpsoneissa  (Luettu 49061 kertaa)

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #30 25.10.09 - 11:57
Niitä on kyllä niin paljon, mutta valitaanpa nyt yksi: Jaksossa Lisan Saksofoni Bart on surullinen, kun hän ei pärjää koulussa ja sitten hän piirtää tuhman piirroksen jota Marge tulee sitten näyttämään Homerille. Homer ei ensin välitä kuten tavallista, vaan katsoo televisiota, kunnes Marge sitten runttaa kuvan Homerin käteen ja sitten Homer kirkuu: "Voi hyvä luoja vie se pois, polta se helvettiin!!!!" Ja niin poispäin. :D

Joo tuo oli hauska. ;D Vastaavanlaisia Homer-Ei-Kuuntele vitsejä on monia muitakin. Kuten "kosto" jaksossa jossa Homer joutuu lavastetuksi vankilaan ja huomaa siellä Burnsin jas tämä kertoo olleensa jo sellissä kauan mutta Homer ei ollut tätä itsekeskeisyydeltään huomannut. Toinen on halloween jaksosta jossa Marge ja Homer ampuvat toisiaan ja kun Marge sanoo kertoneensa olevansa salatappaja jo monesti Homer vain lukee lehteään ja sanoo jotain..

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #31 12.08.10 - 01:10
Yksi niistä lukemattomista on Homerin ''Kuka haluaa ajaa kaktuspellon lävitse?'' - ''Kyllä'' Bob - ''Ei'' - ''Kaksi yhtä vastaan''. Tai halloweenjakso jossa kokoajan Marge ja Homer taistelevat raaoilla tuliaseilla :D.

Commander

Vieras
Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #32 03.09.10 - 15:51


Homer: "Helloy! My name is mr. Burns."
Postivirkailija: "What's your first name?"
Homer: "---I dont know"


Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #33 11.08.11 - 15:28
Muutama niitä on.

Pastori Lovejoy: Churchman is coming. Ned: IS HE COMING. *IIIIIIIK!* jolloin Ned pyörtyy.

Sitten Ned sanoi Lisan saxofoni - jaksossa että ''Lainaan tavaroita jos tarvitset'' - jonka jälkeen puolet Homerin omaisuudesta on ''Property of NED FLANDERS''

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #34 15.09.11 - 17:36
Tämä on paras:

Myyjä: 2kiloa rasvaa... 63 senttiä. Homer: Woohoo! Bart: Isä, pekonit (josta rasva oli peräisin) maksoi 27 dollaria. Homer: Niin, mutta äitisi maksoi ne. Bart: Niin mutta hänhän saa rahansa sinulta. Homer: Niin, eli mikä on ongelma?

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #35 29.12.11 - 23:51
Paras vitsi oli kun Homer oli Burnsin apulaisena ja kysy Smithersiltä:
- Mitä pitää tehdä jos syttyy tulipalo

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #36 30.12.11 - 00:30
Yksi niistä lukemattomista on Homerin ''Kuka haluaa ajaa kaktuspellon lävitse?'' - ''Kyllä'' Bob - ''Ei'' - ''Kaksi yhtä vastaan''.

Tuo on minunkin mieleen, sille nauraa joka kerta. Ja vitsi vielä paranee, kun näytetään Bob piikkejä täynnä. Sitten samasta jaksosta naurattaa vielä sekin, kun Bob astuu koko ajan niihin haravoihin. ;) Vähänkö tyhmä. :D

Yksi mainio vitsi on se, kun Homer on suihkussa niiden eläinten kanssa. Hän pyytää niitä jättämään hänet vähäksi aikaa rauhaan.

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #37 30.12.11 - 16:24
Lempivitsini oli, kun Homer vietyään Lisan ympäristönsuojelukerhoon alkoi autollaan pyöriä ympyrää sanoen: "Mmh, donuts"

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #38 30.12.11 - 16:47
Ja niitä tosiaan saa perustellakin...

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #39 30.12.11 - 22:21
Lempivitsini oli, kun Homer vietyään Lisan ympäristönsuojelukerhoon alkoi autollaan pyöriä ympyrää sanoen: "Mmh, donuts"
Minua rupeaa tämä hymyilyttämään pikemminkin tosielämän takia kun jonkun siivottoman huoltoaseman pihassa nuoret kuskit yrittää leikkiä ruostuneilla tojotanromuilla sivuluisua heittäen ja kumia poltellen(tai monella muulla ajoneuvolla, sanotaan nyt esimerkkinä mopot ja mopoautot).

Meni vähän offtopicin puolelle mutta kait kelpaa jonkinnäkööseksi perusteluksi.

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #40 14.07.12 - 14:02
Viittaukset leffoihin/kirjoihin, jotka tunnen :D Ei voi olla hymyilemättä kun viitataan esimerkiksi Harry Potteriin joissain jaksoissa. Samoin siitä tulee oivalluksen tunne...
Ja sit se, ku siinä jaksossa missä Bart lihoo, ni siin tulee se alku "uudestaan" ;D Ahhahhaa!
Mitäs nyt jäis mieleen... Se ku Homer sen yhen jakson lopussa syö Nipsua (rapu) ja nyyhkyttää sitä... Sit se on viel silleen, et "Voi että kun on hyvää... Voi kun Nipsu olisi maistanut tätä!" tai jotain tällaista :D
Ja sit tosiaan se Homerin tyhmyys, ei tarttee ees ruveta selittämään. Sit myös kaikki haaveunet yms... Ja se ku Homer "petti" Margea Duff -ilmalaivan kanssa XD
 

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #41 10.02.13 - 00:14
"Property of Ned Flanders"

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #42 10.02.13 - 03:28
"Property of Ned Flanders"
Hah, tämä vitsi on niin monessa jaksossa jo nähty ja silti niin hyvä. Jos Homer ei ole retkellä "Property of Ned Flanders"in kanssa niin sitten hänellä on kaapit täynnä sitä.

Oliko se "Lisa's first word" - jakso jossa Flanders lupasi että voi lainata mitä vaan mitä Homer tarvitsee ja loppujen lopuksi hänellä oli kaikkea ruohonleikkurista vaikka mihin.. Ja jossain jaksossa muistaakseni Homer otti äitilleen vierashuoneen Flandersin talosta - kirjaimellisesti.

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #43 10.02.13 - 21:51
Yksi suosikkivitsini on jaksossa Perjantai-illan aave. Linja-auto täynnä muusikkoja tulee Homeria kohti ja taustalla soi se kauhumusiikki. Bussi pysähtyy pysäkille ja yksi naisviulisti poistuu kyydistä ja kävelee kotiinsa soittaen edelleen samaa musiikkia.

Muistaakseni jaksossa 'Marge on the lam' vilahti tuo samainen teksti "Property of Ned Flanders". Ruth Powers tuli kysymään jotain konetta Homerilta lainaksi. Homer sanoo ettei hänellä ei ole kaivattua konetta, johon Marge vastaa "Se on sinun jalkojesi alla". Siinä lähikuvassa kyseisestä härvelistä näkyy tuo kyseinen teksti. Jakson parhaita vitsejä.

Vs: Lempivitsisi Simpsoneissa
Vastaus #44 09.04.13 - 20:36
Mulla on aika montakin lempivitsi Simpsoneissa (niitä kaikkia en silti aina muista).

Yksi lempivitsini on jaksosta, missä Homer ja Ned ovat Las Vegasissa. Poikien huoneeseen tulee ne naiset, joiden kanssa he ovat menneet naimisiin. Hauskinta tuossa oli mielestäni se, kun molemmat jäbät ovat paniikissa. Parhaita juttuja Nediin liittyen.