Simpsonit > The Simpsons Movie

Suosikkihahmosi elokuvassa

(1/10) > >>

homersimpsondoh:
Kuka oli suosikkihahmosi elokuvassa? Kenellä oli parhain esiintyminen leffassa? Simpsoneita ei lasketa mutta spiderpig lasketaan.

Lasse: Ei tarvitse ruveta vääntämään mitään sääntöjä näihin topiceihin ellei osaa perustella niitä.

alappi:
Ja mikseikähän Simpsoneita lasketa?
(Ja paras oli muuten Booblady, se vaan on niin hauska kurkku-lauluineen ja liikkeineen)

Patentti:
Vaikka en oikeastaan tykkää Green Daysta niin silti niiden esiintyminen siinä leffassa oli yllättävän hyvä
Mukavaa kun aiheen kirjoittaja on viimeinkin korjannut kirjoitusasunsa, vai onkohan moderaattori...

Rapido:
Eli lasketaanko sittenkin Simpsonien perhe? Jos lasketaan niin Homer. En ole vahingoniloinen, mutta yllättävän hauskaa oli katsoa kun Homer teloo itseään, niin kuin aina. Mutta muussa tapauksessa se paras henkilö taitaa sitten olla se pressa (eikös ollutkin presidentti?) nimeltään Arnold Schwarzenegger, jonka piti valita viidestä suunnitelmasta yksi. Hänen ääninäyttelijänä toimi Harry Shearer (joka myös ääninäytteli The Simpson Moviessa Mr. Burnsia ja Waylon Smithersiä, sekä Takkua.) Itseasiassa jo se, että tämä pressa oli Schwarzenegger, joka on syntyperältään Itävaltalainen, joten hän ei oikeasti voisi olla Amerikan presidentti, vaikka kuvernööri jo onkin, niin oli huvittavaa; hahmovalinta oli todellakin yllättävä.. Muutenkin hänen puhetyylinsä oli huvittavaa ja koko ukko oli muutenkin niin totinen. Joten tuossa valintani perusteluineen.

-Rapido

Duffman:
Homer on elokuvan paras hahmo, sillä se teloi koko ajan itseään.
Jos Simpsoneitten perheestä ei saa valita niin paras olisi Russ Cargill. Se ainakin nauratti se, kun se luetteli järjestyksessä niitä pehmo, kovis, kovis, pehmo....

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta