Simpsonit > Muu Simpsonit-aiheinen

Uutiset ja haastattelut

<< < (2/166) > >>

Lambo:

--- Lainaus käyttäjältä: Jsr - 26.04.08 - 00:16 ---
--- Lainaus käyttäjältä: HJS - 25.04.08 - 19:18 ---Elikkäs Sub aloittaa ykköskaudesta näyttämään Simpsoneita. Toista kertaa siis tänä vuonna tulossa. Nyt saisi kyllä Sub jättää ne uudet jaksot joksikin aikaa ja alkaa näyttämään vanhempia jaksoja vaihteeksi. Toivottavasti alkaakin sillä revin kyllä hiukset päästäni jos tuon 1. kauden jälkeen aletaan näyttämään 17.

--- Lainaus päättyy ---
Mun tekisi mieli repiä hiukset päästä jo nyt. Miksi, oi miksi, pitää näyttää samoja ensimmäisen tuotantokauden jaksoja heti uudestaan? Ne eivät ole hauskoja. Nostalgian takia ne voi kertaalleen katsoa telkasta, mutta ei kahdesti näin lyhyellä aikavälillä.

--- Lainaus päättyy ---
Vähän sama fiilis oli, kun huomasin tämän asian silloin. Ei ole kauheasti ollut intoa nyt arkisin katsoa tarkkaan simpsoneita, kun kuitenkin juuri nuo kyseiset muutamat jaksot katsoin kolmoselta hetki sitten. Itse olisin kanssa toivonut hieman uudempien tuotantokausien jaksoja tai olisi ihan riittänyt tyyliin jostain 11 tuotantokaudesta näytetty. Plaah.


--- Lainaus käyttäjältä: HJS - 01.05.08 - 11:46 ---http://television.aol.com/photos/best-tv-comedies
Tuolla sivulla siis valittu parhaat komediat ja (yllätys, yllätys) Simpsonit ykkösenä.

--- Lainaus päättyy ---
Jep, ei kovin suuri yllätys loppuen lopuksi. Kyllä simpsoni on sen verran uskollisia katselijoita tässä vuosien aikana ehtinyt itselleen kerätä. Tosin ihan hyväkin, että saavat joskus ns. "kannusteita" eri palkinnoista. : D

Kommentoin tähän loppuun vielä tätä uutista joka tuossa jokin aika sitten tuli:

--- Lainaus ---Etelä-Amerikassa sijaitsevan Venezuelan lapsia tahdotaan suojella kierolta ja perverssiltä ilmiöltä nimeltä The Simpsons. Televen TV -televisiokanava hyllytti Simpsonit maan viestintävirastoon tulleiden valitusten johdosta, sillä arkiaamupäivisin esitetty sarja on kuulemma "sopimaton lapsille". Viestintävirasto ei tarkentanut kantaansa muuten kuin toteamalla, että sarjan sisältö "saattaa haitata pienten tyttöjen ja poikien opetusta".

Televen TV:n edustajan mukaan on mahdollista, että kanava siirtää Simpsonit toiselle ohjelmapaikalle. Sarja oli joka tapauksessa kanavan kaikkien aikojen katsotuin ohjelma vanhalla esityspaikallaan kello yksitoista.

Uima-asuista ulos turpoavilla ihannevartaloilla rikastettu Baywatch Hawaii pitää jatkossa huolen Venezuelan lapsukaisten tervehenkisestä kehityksestä.
--- Lainaus päättyy ---
Itse repesin totaallisesti luettuani tästä uutisesta aikoinaan. Okei, se on ihan ymmärrettävää, että saatetaan siirtää jostakin aamupäivän lastenohjelma tarjonnasta simpsonit pois, kun ei se kuitenkaan ihan kaikista nuorimmille suunnattu ohjelma ole. Tosin siinä vaiheessa, kun luin mikä sarja tulee kyseiselle ohjelma paikalla, tipahdin totaallisesti.

Baywatchan on perjaatteessa melkein yhtä ei niin sopivaa lapsille, kuin simpsonit. >_>
Ei näin.

Jsr:

--- Lainaus käyttäjältä: HJS - 25.04.08 - 19:18 ---Nyt saisi kyllä Sub jättää ne uudet jaksot joksikin aikaa ja alkaa näyttämään vanhempia jaksoja vaihteeksi. Toivottavasti alkaakin sillä revin kyllä hiukset päästäni jos tuon 1. kauden jälkeen aletaan näyttämään 17. Epätodennäköistähän tuo on, mutta samantapaisesti on käynyt ennenkin. Toivotaan ettei Sub tee nyt sitä.

--- Lainaus päättyy ---
2. tuotantokausi näyttäisi tulevan Subilta ensimmäisen perään. Hyvä näin, vaikkakaan itseäni ei kiinnosta tippaakaan nähdä näitä samoja jaksoja jotka löytyy dvd:ltä.

HJS:

--- Lainaus ---2. tuotantokausi näyttäisi tulevan Subilta ensimmäisen perään. Hyvä näin, vaikkakaan itseäni ei kiinnosta tippaakaan nähdä näitä samoja jaksoja jotka löytyy dvd:ltä.
--- Lainaus päättyy ---

Itselläni ei ole tuota ykköskauden boksia ja missasin aika monta jaksoa viimeksi kun tuli nuo jaksot, joten minulle ihan mukava juttu. Enkä ole kakkoskauden jaksojakaan vähään aikaan katsellut.

Edit. Hienosti osaan lainata.

Duffman:
Ärsyttää, kun Simpsoneita ei enää tule viikonloppuisin. >:(

Homer Simpson:
Ärsyttää, kun uudet 19-tuotantokauden jaksot piti jäädä kesätauolle. Tietääkö kukaan milloin 19. tuotantokausi jatkuu taas?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta