Simpsonit > Muu Simpsonit-aiheinen

Simpsonien tekemisen lopetus

<< < (2/42) > >>

DohFlanders:

--- Lainaus käyttäjältä: HJS - 09.03.08 - 16:16 ---Tietääkseni&muistaakseni 19. kausi on viimeinen josta tekijät ovat sopineet tv-yhtiön kanssa eli loppu voi olla jo lähellä. Itse en kuitenkaan usko vielä Simpsonien loppuvan 19. kauteen vaan sen jälkeisiin, joko 20. tai 21. kauteen. <-- Pelkkä arvaus siis.
Sanoihan Troy McLurekin eräässä jaksossa, että Simpsonit jatkuu kunnes ei enää tuota voittoa.

No, kyllähän se loppu tietysti suurta haikeutta aiheuttaa itsellä ja monella muulla, onhan se niin legendaarinen sarja tuo Simpsonit jo, mutta eipä tuohon kyllä maailma kaadu, että kyllä siitä yli päästään. ;)

--- Lainaus päättyy ---
Haluaisin,että simpsonit päättyvät vähintään kauteen 20 - 50

Jsr:
Kyllähän Simpsonien viimeiset päivät ovat lähellä. Oma vahva veikkaus on edelleen, että sarja päättyy 20. tuotantokauteen.

Toki mielellään näitä katselisi jatkossakin, mutta sarja on kuitenkin jo lähes kaksikymmentä vuotta tv:ssä pyörinyt, ja jaksojen laatu on ajan myötä heikennyt, joskin välillä sarjaan on löytynyt uutta puhtia. Tekijät ja ääninäyttelijät vanhenevat; tekijät vaihtuvat jatkuvasti, mutta ääninäyttelijöitä ei voi korvata. 20 tuotantokautta on todella kunnioitettava määrä, ja mielestäni on parempi lopettaa siihen, kuin yrittää väkisin pitää showta pystyssä laadun kärsiessä. Parhaat vuodet ovat kuitenkin jo takana.

Jos ja kun Simpsonit lopetetaan parin vuoden sisällä, jää se kuitenkin muistoihin parhaana piirrettynä sarjana mitä telkassa on näytetty.

simsssi:
No kyllähän se harmittaa sitten kun Simpsonit loppuu,kuhan eivät vielä lopu!

Duffor:
No silloin kun ne loppuu ei ole muuta sanottavaa kun että: Sinne meni aivan hemmetin hyvä sarja. Toivottavasti Simpsonit kestää vielä jonkun aikaa, mutta kyllä ne nekin joskus saapuvat loppuun.

DohFlanders:
20 kausi olisi hyvä saada.Jos ei tule, :doh:!Sitten pitää laittaa naru kaulaan...
No,ei vaineskaan.Simpsonit loppuu jos loppuu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta