Simpsonit > Muu Simpsonit-aiheinen

Simpsonien tekemisen lopetus

(1/42) > >>

Lambo:
Aikanaan jopa tulee tälläinenkin hetki varmastakkin eteen, että Simpsonit kohtaavat tiensä pään ja heidät täytyy vain yksinkertaisesti hyvästellä uusien jaksojen puolelta lopullisesti ja tyytyä katsomaan vanhoja tuotantokausia.

Millaisia ajatuksia herättää tälläinen asia, kuin Simpsonien tekemisen lopettamenin? Olisitko kuin maasi myynnyt ja aivan sydän murtuneena vai suorastaan helpottunut, kun tekijät viimeinkin tajuaisivat lopettaa?

Onko joku muu ajatellut koskahan mahdolliset Simpsonit loppuvat?
Keskustelua, arvauksia, tuntemuksia ja muuta Simpsoneiden tien päättymisestä joskus hamassa tulevaisuudessa.
---

Itse rupesin tuossa pari päivää sitten funtsimaan, että mitä jos Simpsonit lähiaikoina päätettäisiinkin lopettaa, kun onhan sarja jo hemmetin vanha ja pitkäikäinen. Suoraan sanoen en yllättyisi vaikka Simpsonien tekeminen loppuisi, mutta pettynyt varmastikkin olisin sillä pidän yli kaiken uusista Simpsoni jaksoista, jotka käsittelevät hyviä asioita ja eivät ole miljoonaan kertaan nähtyjä.

Itselläni ei ole mitään aavistustakaan, koska Simpsonien tie löytäisi päätöksensä viimeinkin. Uskon jopa, että sarja voi loppua koska tahansa tai jopa jatkuakkin vielä todella kauan. Ainakin totta kai fanina toivon, että mahdollisimman pitkään vielä Simpsonit jatkuisivat.

Olisi mukava kuulla tästä aiheesta mielipiteitä.

snowball ||:
olisin tosi pettynyt.Sillä suurena fanina en kestäisi.
  Laittaisin varmasti uudestaan simpsoneiden tekijöille kirjeen ja pyytäisin jatkoa.

 ;D

HJS:
Tietääkseni&muistaakseni 19. kausi on viimeinen josta tekijät ovat sopineet tv-yhtiön kanssa eli loppu voi olla jo lähellä. Itse en kuitenkaan usko vielä Simpsonien loppuvan 19. kauteen vaan sen jälkeisiin, joko 20. tai 21. kauteen. <-- Pelkkä arvaus siis.
Sanoihan Troy McLurekin eräässä jaksossa, että Simpsonit jatkuu kunnes ei enää tuota voittoa.

No, kyllähän se loppu tietysti suurta haikeutta aiheuttaa itsellä ja monella muulla, onhan se niin legendaarinen sarja tuo Simpsonit jo, mutta eipä tuohon kyllä maailma kaadu, että kyllä siitä yli päästään. ;)

KopolanPoika:
Mie luulen,että simpsonien teko kokonaan ei lopu vielä pitkään aikaan,mutta uskosin,että jaksojen tahti hidastuu loppua kohden esim. jos nyt tuotantokausi saadaan valmiiksi vuodessa niin sitten sen tekeminen kestää kaksi vuotta.

Toinen mitä oon miettinyt ratkaisuksi kun mietitään loppua on vuoden tauko jolloin kerätään ideoita ja päätetään sitten heitetäänkö uutta kautta vai todetaanko lopullinen loppu.


Nytkun ei enää voida käyttää noita alkuperäsiä vitsejä,koska ne on vuosien saatossa jo kulutettu puhki (vaikka pari viimekautta onkin niitten varaan VIELÄ tehty) niin aletaan hakemaan erilaisia ideoita noihin jaksoihin ja osissa jaksoissa se on hyvin onnistunutkin


--- Lainaus ---Tietääkseni&muistaakseni 19. kausi on viimeinen josta tekijät ovat sopineet tv-yhtiön kanssa eli loppu voi olla jo lähellä
--- Lainaus päättyy ---
Eiköhän tää vaa ole semmonen hätä vara suunnitelma,että jos menestys romahtaisi yhtäkkiä niin tv-yhtiö "minimoi" sarjasta tulevat tappiot näillä diileillä tietyin tuotantokausin
I think

onkelmalapsi:
Kaikki loppuu aikaaan. Ei voi muuta kuin kestää. ^^ Parempi lopettaa aijoissa, ettei Simpsonit saa mitään surkeaa lopetusta. ^^'

Sanoo onkelma, joka on vieläkin surullinen Pottereiden loputtua!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta