Simpsonit > The Simpsons Movie

Jatko-osa?

(1/29) > >>

Lambo:
Eli aiheen tarkoitus perustuu ihan huuhaaseen ja tarkoitus on sumplia vain mahdollisuuksia.
Kuten muistaakseni Maggie sanoi Simpsons movien lopussa jotakin jatko-osasta niin sumplikaamme sitä.

Kun The Simpsons Movie ei ollut aivan kaikkien simpsonien fanien mieleen (minusta elokuva oli mahtava >.>) niin pistän aiheen pystyyn jossa saa sumplia tulevien elokuvien mahdollisuuksia ja kommelluksia.

Millaisen haluaisit jatko-osan olevan?
Mitä odottaisit mahdollisilta muilta tulevilta jatko-osilta vai hirvittääkö pelkkä ajatuskin?

Toivonko ylipäätänsä Simpsoni elokuvia lisää?

---
Itse haluaisin ainakin yhden jatko-osan tulevan, jonka ei tarvitse seurata välttämättä ensimmäisen elokuvan tapahtumia mitenkään. Vaikka ensimmäinen simpsoni elokuva vaikuttikin hieman pidennetyltä tv-jaksolta olisi uusi elokuva silti omissa odotuksissani.

Ehkei seuraavan osan tulosta tarvitsisi niin suurta mainos kamppanjaa tehdä (tosin se taas teettää rahaa), kyllä tosi fanit ja elokuva harrastelijat leffan silti varmasti huomaisi. Elokuva voisi olla hieman pidempi, kuin tämä ensimmäinen. Samanlaisia huumori pläjäyksiä, kuin yleensä aina simpsoneissa. Nykypäivän "muoti" juttujen esille ottamista, ne aina jotenkin naurattavat.

Elokuvan olisi hyvä, kuitenkin olla yhtenäinen eli ei liikaa tapahtumia ja sekoittamista.

Lisään myöhemmin tarkempaa kuvailua millaisen toivoisin jollakin tapaa jatko-osan olevan tapahtumallisesti.

woowoo:
Itselläni tuli heti alkuun mieleen sellainen idea, että sivuhahmoja voisi tunkea enemmän siihen mahdolliseen jatko-osaan.
Juoni taas voisi olla joku Springfieldin sisällä tapahtuma kuvio, jossa voisi yhdistyä mafia ja sitä kautta poliisi. Tähän myllyyn voisi liittyä joitain sivutapahtumia, jolloin saataisiin juoneen mukaan laaja skaala tuttuja hahmoja.

Simpsonit-leffa oli mielestäni liian tiukasti Simpsons-perheeseen liittyvä ja kaikki muut kaupungin asukkaat olivat pelkkää massaa taustalla. Tasaisemmin eri hahmoja kehiin ja tarina perustuisi johonkin kaupungin sisällä tapahtuvaan monimuotoiseen juonikuvioon.

simsssi:
Se leffa vois mennä mun mielest vaik näin.Springfieldin vankilan kaikki vangit pääsevät vapaaksi ja he ottavat Springfieldin haltuunsa ja vankeja tulee auttamaan vielä Mafia,Ja kaikkien springfieldiläisten pitää ruveta töihin että he saisivat rikolliset estettyä.

woowoo:

--- Lainaus käyttäjältä: simsssi - 21.01.08 - 20:37 ---Se leffa vois mennä mun mielest vaik näin.Springfieldin vankilan kaikki vangit pääsevät vapaaksi ja he ottavat Springfieldin haltuunsa ja vankeja tulee auttamaan vielä Mafia,Ja kaikkien springfieldiläisten pitää ruveta töihin että he saisivat rikolliset estettyä.

--- Lainaus päättyy ---

Mielestäni liian paljon "pelastetaan Springfield" joka tuntui olevan alkuperäisenkin elokuvan koko pointti."  :-\

snowball ||:
voisi tälläkertaa olla että kaikki ei olisi Homerin syytä.
Kun viime leffassa oli. (<--- vaikka vitsit olikin homerin tyhmyydestä ^^)
  Muidenkin vikoja välillä esille :'D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta